eşinizi tanimiyorsunuz

Erkek üye diyorum.

Böyle abuk subuk konuşan biri daha vardı, fikirler değil cümleler aynen buydu . Boşansanız ne olacak ki, evlendiğiniz adam çok mu farklı olacak demişti . Dövse de sövse de çekin adamı demeye getiren bir kadın düşmanıydı. Bir de 2. evliliğinde mutlu olan kadın yok yazmıştı?! Görümcem ve dostum @adeninannesi de cevap koyvermişti, ben 2. evliliğimde çok mutluyum iyi ki boşanmışım diye.

Ulan bu ne kadın düşmanlığı, ben niye herife paspas olayım , gönlünü hoş tutucam diye çırpınayım, padişah oğlu mu? Seviyorsa o da benim gönlümü yapsın. Kadınar evlilik bitmesin diye çabalasın , oldu paşammmmmm, aman erkekler üzülmesin yoksa başka kadına giderler?! Giderse de gtsin , sevmeyen, çaba vermeyen adam nereye giderse gitsin. Kadınlar cariye mi? Mahidevranlık 16. yyda kaldı, zira kimse Süleyman değil.

Bu topik çıldırdı artık, sözlükçüsü, fake i, 17liği, kadın düşmanı derken........gerçek konu kalmadı be. Yorum yazmaya korkuyorum artık, kekleniyor muyum acaba diye.

Harika bir cevap!

Sanki daha çok nabız ölçeyim, bakalım bu farklı tabaka kadınları bu konuya nasıl bakıyor,araştırması gibi geldi.
Öyle çıkarsa şaşırmayacağım.

evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.

evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
merakla bekliyoruz canım, acele et
:KK70:

o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.

Öyle bir yazmışsın ki canı sıkılıp boşanıyor kadınlar sanki.
Her kadın aile olmak için evlenir.
Aile olma işini beceremeyenler genelde erkeklerdir sebep de çoğu zaman erkek ailesidir.

Ben, az geldiniz aman eşin temizliğimi yapmadı, vay çağırdım da gelmedi diye
damadını kötüleyen, kavga çıkaran kız annesi pek duymadım.

Burada bir iki konu görmüştüm de onlara da annenin çekilecek yanı yok eşin çok iyi damatmış helal olsun diye yazmıştım zaten. Ayrım yapmam yani kadın erkek.

Ayrıca çok mutlu 2. evliliklerde duydum, gördüm.
Bütün erkekler aynı, daha iyisi mi çıkacak diye oturup dayak mı yiyelim boynuz mu büyütelim?
Cadaloz kaynana, çirkef görümce, huysuz kp belası ile ömür mü çürütelim?

Biliyor musun aslında koca şart değil mutluluk için.

2. ye evlenmese de olur insan, huzurla sağlıkla yaşasın yeter.

Bu arada mükemmel bir aile kurmayı başarmış biriysen eğer,
göz yumduğun saçmalıklardan da bahset daha faydalı bir konu olur.

Tamam canım sen işini yap biz buradayız engin goruslerini bekliyoruz heyecanla

X