eşinizi tanimiyorsunuz

Erkek uye ya da değil bir nevi doğru söylüyor. Aile kavramını öğrenmeden evlenenler var. Çekirdek aile kavramını aklı ermeden sadece evlenmek için evlenen yüzlerce insan var. Özellikle erkeklerde bu böyle.
Kısıtlamalar başlıyor hemen evliliklerde.
Her gün kavga ediyorlar, saygı yok , aileleri hemen saf dışı bırakma merakı ya da ailelerin problem olduğunu bile bile evlenme telaşı v.s sonra bile bile kendilerini ateşe atıyorlar.
Ya değişirse mantığıyla harekete eden çok kişi var.
Bunun akabinde de evlendikten sonra iki tarafta birbirini değiştirmeye çalışmaktan hayatı kaçırıyorlar. Sabır yok, tahammül yok..

Şiddet , alkol, sevgisizlik v.s yaşanan evlilikler elbette bitecek fakat bunlar ve benzeri durumlar yoksa çabalamalı.
Doğru bir sonraki hayatta bundan farklı olmuyor.

Kocan seni aldattı da affedip aile mi oldun? Kendini rahatlatmaya mı çalışıyosun burda?

İnsan kendi mutsuz olunca , pfffffff zaten diğer insanlar da mutsuz , o zaman mutsuz olmakta yanlış bir şey yok, kafasına girebilir, girerse de buraya topik açıp hepiniz mutsuzsunuz, hepinizin evliliği kötü yazıp kendini rahatlatmaya çalışır.

Ben de acır geçerim.

o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.

bu konunun amacı neydi
kendi adıma aile olmak ne demek biliyorum, en azından kendimce bi ailede şunlar şunlar olmalı diye maddelerim var ve bunları hayatıma yedirmeye çalışıyorum

fazlaca ukala buldum yazınızı, bosanıp tekrar evlenip çok mutlu olan kadınlar var, boşandığı adamdan çok farklı olmayacağını nerden biliyosunuz 3 5 ömür yaşadınız feleğin çemberininde parende attınız da bundan mı bu özgüven, bilmişlik

nasıl olsa bir sonraki bundan farklı olmayacak dövsede sövsede aldatsada sakın ayrılmayalım kızlar çünkü bir erkek olmadan bir kadın var olamaz.. birde sanki dünyanın sırrını çözmüş gibi gelmiş burda nasihat veriyor. kendine saygısı olan her insan başka bir insana bel bağlamadan var olabilir ve kendine zarar veren insanlardan uzak durur. siz aile olmayı bir öğreninde sonra gelip bize ders verin. az önce boşanan bir arkadaşada "hayatın kaydı", "annenin evinde yıldızlara çıkarsın artık" gibi yorumlarınızı okudum orda ağzınızın payını aldınız yetmedi burada birde insanlara elinizdekine razı olun mesajı veriyorsunuz. çok utanç verici sizin adınıza utandım.

İnsan kendi mutsuz olunca , pfffffff zaten diğer insanlar da mutsuz , o zaman mutsuz olmakta yanlış bir şey yok, kafasına girebilir, girerse de buraya topik açıp hepiniz mutsuzsunuz, hepinizin evliliği kötü yazıp kendini rahatlatmaya çalışır.

Ben de acır geçerim.

Kendi beceremediklerini başkalarının beceriyor olmasına sinirlenmiş ablamız. Bilinçaltında aklama çabaları kendi kendini. Haklı. Ben de üzüldüm kendisine :)

Kendisi güçsüz ezik olan birinin hezeyanlarini okumuş varsayiyorum, üstteki yorumu okuyunca buna kanaat getirdim

o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.

Herşey farkında olmamaktan kaynaklanıyor.......

Ömrü boyunca kocasından başka erkek tanımamış kadınların feleğin çemberinden geçmiş pavyon konsomatrisi Okşan Abla pozlarına girmesi...
İşte bunu seviyorum.
milena sen iki gündür beni hep kahve içerken yakalıyorsun, kahve içerken kahkaha atıp genze kahve kaçması yoluyla boğulma suretiynen dört kolluya binersem sorumlusu sensin :KK70:

Sizi aile ve sosyal politikalar bakanlığından mı gönderdiler madam?

Ben kocamın ciğerini bilirim, kaşının oynamasından karnının acıktığını, kulağının kızarmasından söylediği yalana kadar :KK70: Buna ne diyeceksin.

sacma cahilane yorumlar yapmayin. evliligi yikan cogunlukla ailelerdir. ozellikle sizin zihniyettekiler. kizina veremedigini kizinda gormek isteyen zihniyet. iliskim guzel gidiyor diyor okuman yokmu senin.

sakin aileni dinleme. buradakiler gibi dullar kervanina katilirsin. hatta aileni yapabilirsen hic karistirma.

Başka bir konuya verdiği cevaplara bakın.

X