- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi madam_moody
Bana çok saçma bir blog yazarı kadını hatırlattı bu üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'Mal beyani 'ni yanlis yere vermissin kardeso cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
o gün susmuştum. bandan yeni çıkmıştım, hadi marilyn dedim kendi kendime tut şu sivri dilini yine cımbızlanma ama susmamak lazımmış, anladım.siz bir konuda daha böyle iri iri laflarla genelleme yapmıştınız. çocuklarımız yaşıtlarına göre geç konuşuyor diye dertleştiğimiz bir başlıkta resmen lafı "anne babalar bilinçsiz çocuklarıyla ilgilenmiyor oturtuyor tv başına" diye varsayımlar üzerine etiketlemiştiniz bizleri o zaman cevap vermek istememiştim ama bu toplum analisti tavırlarınız nereden geliyor merak ettim. insan sadece tecrübe ettiğinde iddialı olur ki o konuda bile genelleme yapamaz.
bu işin bilimiyle uğraşanlardan biriyim yani on senelik sosyoloğum hiçbir zaman böyle yanılgılara düşmedim.
iki satır yaşam tecrübesi okuyup başımıza ordinaryüs kesilmeyin lütfen!
aynı şeyi düşündüm desem kadesa. aynı kadından bahsettiğimizden eminim hatta. böyle büyük büyük aile ve kadın yaşamı hakkında tavsiyeler falan.Bana çok saçma bir blog yazarı kadını hatırlattı bu üye
o gün susmuştum. bandan yeni çıkmıştım, hadi marilyn dedim kendi kendime tut şu sivri dilini yine cımbızlanma ama susmamak lazımmış, anladım.
2 gündür çektiğimiz nedir ya.
hayatı kendi küçük mahallesinden ibaret olanlar sosyolog kesildi başımıza. ya sabır
Aynen ve dikkat et bu hatuna göre de suçlu hep kadinlardiraynı şeyi düşündüm desem kadesa. aynı kadından bahsettiğimizden eminim hatta. böyle büyük büyük aile ve kadın yaşamı hakkında tavsiyeler falan.
Karmaşıkmşısınız. Allah Selamet versin ne diyeyim.Bekarsaniz derimki ''he gülüm he''
evliyseniz ciddi ciddi merak ediyorum evliliginizi.
hayır anlamıyorum, ne geçiyor ellerine milleti sinir edince ne kazınıyorlar.ne olduysa o kokulu konu sosyal medyaya düştükten sonra oldu nazar değdi forumumuza
bitmezler kadesacığım, bizim kadınlarımızda bu kafa oldukça bitmezler. mahallede dul kadın gördüler mi kocalarına hallenecek sanan kadınlar oldukça bu kadınlar da olacak. kinden, nefretten besleniyorlar çünküAynen ve dikkat et bu hatuna göre de suçlu hep kadinlardir
Bir bitse artık şunlar ya hu
Benim aklımda da gereksiz bir kadın canlandı. Tv lerde gereksiz konuşan evlilik üzerine. Ismini hatırlayamadım.Aynen ve dikkat et bu hatuna göre de suçlu hep kadinlardir
Bir bitse artık şunlar ya hu
hayır anlamıyorum, ne geçiyor ellerine milleti sinir edince ne kazınıyorlar.
vallahi söyleyelim kazene yaş kontrolü yapsın girişte.
bitmezler kadesacığım, bizim kadınlarımızda bu kafa oldukça bitmezler. mahallede dul kadın gördüler mi kocalarına hallenecek sanan kadınlar oldukça bu kadınlar da olacak. kinden, nefretten besleniyorlar çünkü