eşinizi tanimiyorsunuz

Evet ya eşimi tanımıyorum. Ne zaman tanışacağız acaba:KK68:

Şaka bir yana kimse nasılsa her erkek aynı o zaman oturayım popomun üstüne dayak yemeye/ aldatılmaya/ kavgaya/ ilgisizliğe ve bunun gibi birçok şeye katlanayım ömrümü berbat bir evlilikle gecireyim diye düşünmez. Her erkek aynı değil, birçok iyi evlilik var.

o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
'Mal beyani 'ni yanlis yere vermissin kardes :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

1) Mükemmel erkeği aradığımızı kim söyledi?

2) Ben eminim ki buradaki birçok kadının isteği mükemmel erkek değil. Zira mükemmelliğin tam zıttı erkeklere kaç yıl/kaç ay katlandık çoğumuz. Tek istediğimiz aile olmaktı evet, saygıydı! Ama bulamadık!

3) Bu nasıl bir öğütse içim karardı. Resmen mutluluğu bulamamış ve herkesin mutsuz olacağını rasyonelleştirerek kendisini rahatlatmaya çalışan bir insanın bilinçaltından dökülmüş kelimeler...

siz bir konuda daha böyle iri iri laflarla genelleme yapmıştınız. çocuklarımız yaşıtlarına göre geç konuşuyor diye dertleştiğimiz bir başlıkta resmen lafı "anne babalar bilinçsiz çocuklarıyla ilgilenmiyor oturtuyor tv başına" diye varsayımlar üzerine etiketlemiştiniz bizleri o zaman cevap vermek istememiştim ama bu toplum analisti tavırlarınız nereden geliyor merak ettim. insan sadece tecrübe ettiğinde iddialı olur ki o konuda bile genelleme yapamaz.
bu işin bilimiyle uğraşanlardan biriyim yani on senelik sosyoloğum hiçbir zaman böyle yanılgılara düşmedim.
iki satır yaşam tecrübesi okuyup başımıza ordinaryüs kesilmeyin lütfen!
o gün susmuştum. bandan yeni çıkmıştım, hadi marilyn dedim kendi kendime tut şu sivri dilini yine cımbızlanma ama susmamak lazımmış, anladım.
2 gündür çektiğimiz nedir ya.
hayatı kendi küçük mahallesinden ibaret olanlar sosyolog kesildi başımıza. ya sabır

profilinizde karmaşık bir ilişkiniz olduğu yazıyor. bunca tecrübeme ve bilgime rağmen evlilik çocuk ve genel anlamda sosyal konularda genelleme yapmaya akıl vermeye cesaret edemem ama Allah'a şükür bugüne kadar karmaşık bir ilişki yaşamama mahal vermedim. Beni mutlu ediyorsa düzenle sürdürdüm, bana uymuyorsa yol verdim gitti. Bilgilerinizi önce kendi üstünüze uygulayın sonra alırız biz verdiğiniz akılları :KK66:

İnsan başına ne gelebileceğini tahmin edemiyor.Aile olduğunu sanıyor ama bakıyor ki olamamış.Ama bu hiçbir zaman olamayacağı anlamına da gelmiyor.Dayak yiyip aldatılıp ve bunlara rağmen boşanmayanlar da aile olamıyor malesef..

Hiç kimse evliliğe ilk adımını atarken mutsuzluğu hayal etmez. Ama bazıları malesef ki bunu yaşar. Planlanmış bir şey değildir bu ve yaşamadan bilinemez. Bu nedenle de olması gerekeni bilsek bile olması gerektiği gibi yaşayamayabiliriz. Bu sadece kişinin kendi elinde değildir. Bir komşu faktörü bile evlilikte huzursuzluğa yol açabilir. Bu nedenle evlilikte yaşananları yadırgamak kimseye düşmez.

o gün susmuştum. bandan yeni çıkmıştım, hadi marilyn dedim kendi kendime tut şu sivri dilini yine cımbızlanma ama susmamak lazımmış, anladım.
2 gündür çektiğimiz nedir ya.
hayatı kendi küçük mahallesinden ibaret olanlar sosyolog kesildi başımıza. ya sabır

ne olduysa o kokulu konu sosyal medyaya düştükten sonra oldu nazar değdi forumumuza :KK53:

Burada millete akıl verip orada kadına sırf senin gibi güçsüz olmadığı için, kendine güvendiği için ayakları yere sağlam bastığı için hayatın kaydı diyorsun.

ne olduysa o kokulu konu sosyal medyaya düştükten sonra oldu nazar değdi forumumuza :KK53:
hayır anlamıyorum, ne geçiyor ellerine milleti sinir edince ne kazınıyorlar.
vallahi söyleyelim kazene yaş kontrolü yapsın girişte.

Aynen ve dikkat et bu hatuna göre de suçlu hep kadinlardir

Bir bitse artık şunlar ya hu
bitmezler kadesacığım, bizim kadınlarımızda bu kafa oldukça bitmezler. mahallede dul kadın gördüler mi kocalarına hallenecek sanan kadınlar oldukça bu kadınlar da olacak. kinden, nefretten besleniyorlar çünkü

hayır anlamıyorum, ne geçiyor ellerine milleti sinir edince ne kazınıyorlar.
vallahi söyleyelim kazene yaş kontrolü yapsın girişte.

bitmezler kadesacığım, bizim kadınlarımızda bu kafa oldukça bitmezler. mahallede dul kadın gördüler mi kocalarına hallenecek sanan kadınlar oldukça bu kadınlar da olacak. kinden, nefretten besleniyorlar çünkü

yaş kontrolü kesmez bence en iyisi görüntülü mülakat :KK48:

X