- Konu Sahibi madam_moody
-
ya tam kahkaham kesiliyor yeni bir bombaHilmi abi senmisin
ahahahahahahahhahahahahahahhaa ay allahım koptum yerlerdeyim ahahahhahahhaHilmi abi senmisin
Özet;Ben neyi kaçırdım? Ne anlamam gerektiğini bilemedim. Kafamda deli sorular !!
Ay pardon bradi gözümüzün önünden ayırmıycaz sonumuz jennifer gibi olurHayur eLmayRa kocamizi kanepede bradi konumuzda yaturcezz
Aynen iste böyle olucaz habire ureyecezAy pardon bradi gözümüzün önünden ayırmıycaz sonumuz jennifer gibi olur
Jennifer da ne ah etmiş. Zavallı angelina önce göğüslerinden sonra rahminden oldu. Alma mazlumun ahını çıkar jennifer jenniferAy pardon bradi gözümüzün önünden ayırmıycaz sonumuz jennifer gibi olur
beynini de aldırsa :==))Jennifer da ne ah etmiş. Zavallı angelina önce göğüslerinden sonra rahminden oldu. Alma mazlumun ahını çıkar jennifer jennifer
Brad'e göre Angelina'nın göğüssüz ve rahimsiz yumurtalıksız hali jennifer'dan üstün demek ki.Jennifer da ne ah etmiş. Zavallı angelina önce göğüslerinden sonra rahminden oldu. Alma mazlumun ahını çıkar jennifer jennifer
Kadın kanser olmayayım diye bütün organlarını aldırıyor. İnşallah durum o kadar vahimleşmez. Neyse sonuçta hastalık korkusundan yapıyor. Birşey demeyelim. Allah şifasını versin onun da..beynini de aldırsa :==))
Heh işte. Kilit nokta kanepe Yine geldik mi ünlü filozof madamusun sözüneBrad'e göre Angelina'nın göğüssüz ve rahimsiz yumurtalıksız hali jennifer'dan üstün demek ki.
Yani şöyle bir sonuç çıkabilir.
Brad'i Jennifer kanepede yatırmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?