• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi tanimiyorsunuz

valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.
simdi isi geyige dokmeden once soruyorum size
gerci soru sormak icin de birseyi anlamak gerekir. Ben ne mantikla niye nereye varmak icin boyle bir konu actiginizi anlayamadigim icin simdilik sorulari da toparlayamayacagim.
Hakikaten once niye boyle bir konu acma geregi duydunuz.
milletin esini tanimamasi niye sizi BDV ye sevketti
Bir de siz esinizi nasil taniyabildiniz
bizim neyimiz eksikmis

misal simdi adam ailesinden gelen bir aliskanlikla bekarliktan gelen bir aliskanlikla tv karsisinda keyif yapmak istiyor. Buna engel oldugunuzda elinize ne geciyor hosunuza mi gidiyor . Esinizi kanepede uyutmayinca tanimis mi oluyorsunuz yoksa tam tersi adamin keyfini bozarak sadistlik mi yapmis oluyorsunuz
Bir de bu konu ne zaman kirmizi gwcelik ve tuylu terlige baglanacak merak ettim
hani kocanizi kanepede uyutmamanizin sirlari nelerdir acaba diyorum

Kızlar mutlu evliliğin ve eşlerinizi tanıyabilmenin temel kuralını açıklıyorum

1- Eşinizi kanepede uyutmayın
2- Eşinizi kanepede uyumayın
3- Eşinizi kanepede uyutmayın

Git bi yüzünü soğuk suyla yıka. Aklın başka bir yere kaymasın. Burda ciddi bir konu konuşuyoruz. Kocaları tanımıyoruz kampanyasını baltalamayalım lütfen. :KK53:
kocam yok, sevgilim maç izlemeye gitti, zaten seni tanımıyorum dediğimde de pek iplemedi beni, bence o zaten kanepe lobisinin adamı :rolleyes:

Şaka mısın sen. Ne demek aile olmayı öğrenin. kursu mu var bunun. Git bunları etrafında ki erkeklere öğütle. Kimse mutsuz olayım bosanayim dayak yiyip psikolojik ve fiziksel şiddet göreyim diye evlenmiyor.

kocam yok, sevgilim maç izlemeye gitti, zaten seni tanımıyorum dediğimde de pek iplemedi beni, bence o zaten kanepe lobisinin adamı :rolleyes:
Eyyyy cehape eyyyyy mehape diye konuya gir, kanepe lobisinden çık. Hala iplemiyorsa usulca kanepeye kıvrıl uyu:KK53:

Şaka mısın sen. Ne demek aile olmayı öğrenin. kursu mu var bunun. Git bunları etrafında ki erkeklere öğütle. Kimse mutsuz olayım bosanayim dayak yiyip psikolojik ve fiziksel şiddet göreyim diye evlenmiyor.

ya Allahaşkına ciddiye alıp sinirlenmeyin. ortaya attı bişeyler bu kadar yazdık cevap veremedi sinsi sinsi okuyor şimdi. olan bize oldu topluca banlanıcaz son demlerimizi yaşıyoruz ama değer ya ne güldüm gece gece
kızlar sağolun varolun hepinizi öpüyorum:KK36::KK73::21:

O mükemmel Erkek bundan 4 yıl önce doğdu (Ben yaptım):)) Off hemde şimdi odasında çalışan bılmem kaç yıl önce doğan Oo tanımadığım Mükemmel Adamla:)) Kızlar yapmayın vardır sizdede tanımadığınız O mükemmel adamlardan:)))

Back
X