- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi madam_moody
-
ben durur muyum verdiğiniz akla uydum sevgilimi aradım "ben seni tanımıyorum, kimsin sen" didim "tanışırız yavrum" didi telefonu suratıma kapattı. ya terk edildim ya da yanıma geliyo
Git bi yüzünü soğuk suyla yıka. Aklın başka bir yere kaymasın. Burda ciddi bir konu konuşuyoruz. Kocaları tanımıyoruz kampanyasını baltalamayalım lütfen.şimdi sen haydarı tanıyacağız deyince gece de oldu 11 benim aklıma tövbe estağfurullah
Kanepede uyuyormudur acaba
simdi isi geyige dokmeden once soruyorum sizevalla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.
Hahah bizde bilmek istiyoruz bizeneeMehhhh söylerim
Onu da bi tek ben tanıyorum naaberrrr
kocam yok, sevgilim maç izlemeye gitti, zaten seni tanımıyorum dediğimde de pek iplemedi beni, bence o zaten kanepe lobisinin adamıGit bi yüzünü soğuk suyla yıka. Aklın başka bir yere kaymasın. Burda ciddi bir konu konuşuyoruz. Kocaları tanımıyoruz kampanyasını baltalamayalım lütfen.
Cımbızlar eşliğinde geliyor mune,hahahah öldüm gülmektencımbızlar eşliğinde geliyor mune
Hahah bizde bilmek istiyoruz bizenee
Ahahaha
Az birazdan banlanacam zaten yemişim Aydarı
Anlarsın yaaaa
Bir yerlere yazacakları kesin ama o kagıt mı olur bilememkağıda yazsınlar bence :)
Eyyyy cehape eyyyyy mehape diye konuya gir, kanepe lobisinden çık. Hala iplemiyorsa usulca kanepeye kıvrıl uyukocam yok, sevgilim maç izlemeye gitti, zaten seni tanımıyorum dediğimde de pek iplemedi beni, bence o zaten kanepe lobisinin adamı
Şaka mısın sen. Ne demek aile olmayı öğrenin. kursu mu var bunun. Git bunları etrafında ki erkeklere öğütle. Kimse mutsuz olayım bosanayim dayak yiyip psikolojik ve fiziksel şiddet göreyim diye evlenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?