- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- 108
- Konu Sahibi madam_moody
-
Ahahah altıma iseyecem az önce benim adama yaptım git bi sigara iç sen iyi degilsin maç zevkimi bozma didi baaa hahahHhHhhAHAHHA ayyyy koptum ahahahahahahahah
:) karmaşık bir ilişkisi olan bayan ; ilk mesajı okudum ve kendimi dövülmüş gibi hissettim. İnşallah düzgün bir aile olabiliriz.o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
Bi kere zaten bradle evli olsam burda ne işim var onu ben kanepede de yatırmam, pamuklara sarmalar sararım.
Topluca eşlerinize seni artık taniyamiyorum Brad diyin gelin bakiyim ahaha
Kafamız kaldırmazonun da 6 tane çocuğu var
Aynen yaa bu devirde Brad mi kaldı? Brad hacı dedeye döndü. O Unicefci kadın adamı çürüttü. Piyasaya yeni mallar geldi.Bildiği tek kişinin de Brad olduğuna eminim.
çok güzel oluyor ama yaaa dur tadını çıkarayımUla azıcık anlatmadın ya...
Ben de evliliğim bozulmasın diye hamileyim dedimAhahah altıma iseyecem az önce benim adama yaptım git bi sigara iç sen iyi degilsin maç zevkimi bozma didi baaa hahah
valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.
İyi bir çocuk olursanız siz de bir gün haydarı görebilirsiniz
Konunun sonunda Aydar' la tanışabiliriz
Benim kafa sağlam kaldırırKafamız kaldırmaz
Hahah dene ofisim ben denedim la bi git başımdan dedi kesin kanepede yatacak şimdihahaha sonra kk'nın adını Mor Çatı KK olarak değiştirelim
Ben de kızı uyandırıcam gülmekten
Bunun kıvancı da varo da kanepede yatamaz
ben durur muyum verdiğiniz akla uydum sevgilimi aradım "ben seni tanımıyorum, kimsin sen" didim "tanışırız yavrum" didi telefonu suratıma kapattı. ya terk edildim ya da yanıma geliyoAhahah altıma iseyecem az önce benim adama yaptım git bi sigara iç sen iyi degilsin maç zevkimi bozma didi baaa hahah
Hahaha la eLmayRa ölmeBen de evliliğim bozulmasın diye hamileyim dedimolsun ikisi birlikte büyür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?