- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi madam_moody
-
sübliminal mesaj veririz ahahahahhatestere açsak daha iyi olma mı elmiğim gözünü korkutalım
sen de git üstüne yat bence, bi daha yapmasınEşim şu an kanepeye uyyakaldı.Ben ne biçim kadınım len getirin aynayı basecem ona getirin
Üstüne soğuk su dök. Evliliğinin selameti için bunu yapmak zorundasın.Eşim şu an kanepede uyyakaldı.Ben ne biçim kadınım len getirin aynayı basecem ona getirin
OFF bu gece gülmekten böbregimi dalagimi kaybedicem yaBi kere zaten bradle evli olsam burda ne işim var onu ben kanepede de yatırmam, pamuklara sarmalar sararım.
Bi kere zaten bradle evli olsam burda ne işim var onu ben kanepede de yatırmam, pamuklara sarmalar sararım.
valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.
Sevgi bizim komsunun kızı. Hep o karıştırıyo ortalığıbenimde migren geliyor sağdan sağdan.Vallahi konu sahibinin engin bilgileri beynimi yordu. sahi Sevgi neydi
valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.
sen de git üstüne yat bence, bi daha yapmasın
dur la olmadı bu, o zaman hep yapar
OFF bu gece gülmekten böbregimi dalagimi kaybedicem ya
Bildiği tek kişinin de Brad olduğuna eminim.
HhHhhAHAHHA ayyyy koptum ahahahahahahahahTopluca eşlerinize seni artık taniyamiyorum Brad diyin gelin bakiyim ahaha
Bildiği tek kişinin de Brad olduğuna eminim.
Ölüm vuruşu oldu buher şeyi yapabiliyorum da aynaya BASAMIYORUM.. totem falan mı bu aynaya basınca erkekler Brad ile Chris arası bir şey mi olacak?
Topluca eşlerinize seni artık taniyamiyorum Brad diyin gelin bakiyim ahaha
çok derin uyuyo yaaÜstüne soğuk su dök. Evliliğinin selameti için bunu yapmak zorundasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?