• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi tanimiyorsunuz

valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.

bebişiiiim bebişim şimdi de evli mi oldun sen? ha karmaşığıma ha güzelime git yerine yat :KK69:

valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.

her şeyi yapabiliyorum da aynaya BASAMIYORUM.. totem falan mı bu aynaya basınca erkekler Brad ile Chris arası bir şey mi olacak? :27:

bu nasıl konu ya :KK14:
bende ciddi ciddi konuyu açıp okuyorum kadının biri eşinden boşanıyor heralde diye düşünüyorum sonra başlıktan kavradım meğer boşanan kadınlara seminermiş :KK58:
ana fikride kocayı tanıyın ne isterse yapın gerekirse ayağını yıkayın muhteşem fikir :KK23:
aldatan küfreden döven ,psikolojik baskı yapan adamlardan boşanın demekten dilimiz kuruyor buralar da
zaten en üst en olmaz durumunda boşanıyor kadınlar
buda burda eşi tanıyın aile olmanın önemini kavrayın diyor te allam

Back