• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi tanimiyorsunuz

o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
:) karmaşık bir ilişkisi olan bayan ; ilk mesajı okudum ve kendimi dövülmüş gibi hissettim. İnşallah düzgün bir aile olabiliriz.

Konuyu acan arkadas milletin nabzini yoklayan su kim ne dusunuyor tarzi anketler yapan kisilerden misiniz? Ciddi anlamda merak ettim. Ilgiyle takip ediyorum baska konulara da yaptiginiz yorumlari. :)

valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.

Kiminle evlenildiği önemli değil yani öyle mi?

Evlilik başarısı kıstasınız kanepede uyumak ise tahminimce kocanız kanepede uyumasın diye her şeyi yapıyorsunuzdur.

Belki insanların önceliği evli kalmak değildir, ne dersiniz?

Zaten şu ''Benimki hiç aldatmadı kızlar, siz kendinize bakın önce bıkbık'' yazan üyelerden aldığım mesaj, tokat yiyince öbür yanağımı çeviriyorum, aldatılınca kuaföre gidiyorum.

Yani rezalet görünüyor.

Ben de kızı uyandırıcam gülmekten :KK70:

Bunun kıvancı da var :KK70: o da kanepede yatamaz :KK70:

Birde karmakarışık ilişkisi var profiline Eşi dediklerinden bir şey anlamıyordur ki eşini o yüzden orta yolu bulamamıştırlar. :KK53:

Ahahah altıma iseyecem az önce benim adama yaptım git bi sigara iç sen iyi degilsin maç zevkimi bozma didi baaa hahah
ben durur muyum verdiğiniz akla uydum sevgilimi aradım "ben seni tanımıyorum, kimsin sen" didim "tanışırız yavrum" didi telefonu suratıma kapattı. ya terk edildim ya da yanıma geliyo :D

Back