- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi frozen12345
-
Niye ki? Düşünsene sen eşini sevsen burada bu şekilde bir konu açabilir misin? Ne denmesi bekliyorsun, çekersen adam uzar, yeniden beğenirsin mi?çok acımasızca
görücü usulu oldu bizimki mantık evliliği sonradan sevdim ama aşka dönüşmedi ne yazıkki
Niye ki? Düşünsene sen eşini sevsen burada bu şekilde bir konu açabilir misin? Ne denmesi bekliyorsun, çekersen adam uzar, yeniden beğenirsin mi?
Eşini seven insan elleri titrer de yazamaz, bunu bir şekilde okursa nasıl üzülür diye düşünür önce.
görücü usulu oldu bizimki mantık evliliği sonradan sevdim ama aşka dönüşmedi ne yazıkki
19 yaşında evlenmiş. 10 yıllık evli
10 yıllık evliyiz ben 19 o 29 yaşındaydı
Sevgi değildir o acıma duygusudur, şevkattir, merhamettir ama sevgi değildir. Sevgi olsa duramazdınız.günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
akrabalarımdan samimi olduklarıma ben bu konuyu açtığımda tepkilerini alıyorum eşin iyi kıymetini bil falan diyolar. ama arkadaş çevremde yanına yakışmıyo diyen çokYapmayın tabi.
Ama
Tarih gözü kara insanların iyi niyetlerini anlık heveslerine kurban ettikten sonra döktüğü gözyaşlarıyla dolu.
Safi meraktan soruyorum eşinizin size yakışmadığını söyleyen arkadaş/arkabanız var mı ?
katılıyorumSevgi değildir o acıma duygusudur, şevkattir, merhamettir ama sevgi değildir. Sevgi olsa duramazdınız.
Demek ki arkadaşlarınız eşinizi yeterince iyi tanımıyor.akrabalarımdan samimi olduklarıma ben bu konuyu açtığımda tepkilerini alıyorum eşin iyi kıymetini bil falan diyolar. ama arkadaş çevremde yanına yakışmıyo diyen çok
Valla canım konuda çocuk kısmını görmemiştim henüz. Tabii onlara üzülürüm ama ben adamla empati yaptım doğrusu. Hani ben evli olsam, bana her baktığın da " ama ben bunu hiç beğenmiyorum" diyen bir kişinin, hala eş olarak yanımda kalıp, beni bir yalanın içinde yaşatmasını istemem.evet ben bu şekilde devam etmesini zaten onaylamıyorum ama düşünsene çocukların olduğu bir ailede kaybetmek gitmek en kolay seçim. nu kazanmak için sevebilme ihtimalleri bile var en büyüğü zaten çocukları ve unutmayın mutluluk kaşla gözle değil geçirdiğin kaliteli zamanla anlaşıır.
mevlam mutluluğunuzu daim etsinBenimkininde boyu kisa ama ben yirim onun boyunu
evet bunlarda var ama ben daha çok artılarını görmek istiyorumYa bu adam bir fitre meselesi yüzünden geber demiş ya size!
Siz daha bu adama iyi mi diyorsunuz?
Kaynana ise çok arsız bir tip, siz daha mantık diyin bu ilişkiye. Bana göre mantığın baş harfini bile barındırmıyor evliliğiniz.
Şiddet de vardır kesin...evet bunlarda var ama ben daha çok artılarını görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?