- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi frozen12345
Önemli değilpardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değilpardon
bilmiyorum mutlaka onunda benimle ilgili dert ettiği şeyler vardır. ama dış görünüşümle ilgili çok beğenir beni ve hep dile getirir bunu
gerekten yokPeki biraz özel olacak ama duygusal anlamda başka birine karşı ilgi duymaya mı başladınız? Bakın başkasıyla mı ilişkiniz var demiyorum, aldatmaktan bahsetmiyorum, beğendiğiniz biri mi var şu aralar?
yani öyle ilgimi çeken biri aklımda olan biri yok ama uzun boylular dikkatimi çekmeye başladı
güldürdünüz beni :)
olay bu mu yanı mantık evlıgı yaptım demıssınız 4. sayfaya kadar okudum sonrasını okumadım cunku cımbızla agzınızdan laf alıyorlar konu actıysanız acıklayın guzelce de okurken sıkılmayalım sevgiler sunuyorum size
yani öyle ilgimi çeken biri aklımda olan biri yok ama uzun boylular dikkatimi çekmeye başladı
evlenmeden önce uzun boylumuydu da simdi kisa boylu oldugu için sikayet ediyorsun??kısa boylu göbekli yani değiştirilebilecek şeyler değil
allah korusun..aynı senin gibi bir tanıdığım var.uzun süredir evli ve 2 kızı var.senin sebeplerin yüzünden sürekli hır gür kavga dövüş içinde ve kocasını aldatıyor.
herkes huzur mutluluk için evlenmek ister siz neden böyle düşünmeye başladınız gözünüzü kötülük vesvese bürümeden kendinize gelin lütfen çocuğunuzu düşünün.bazen çok kötü şeyler geliyo aklıma ama dur buse napıyosun sen diyorum kızıyorm kendi kendime işte bu yüzden konu açtım buraya birilerinin beni kendime getirmesi gerek
Tatlıdan soğudum bir an
iyi ama ne önerilebilir kiarkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama yargılamaktan çok güzel öğütlere ihtiyacım var benim boşanmak aldatmak. bunlar hoş şeyler değil. ben bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek konu açtım buraya yoksa inanın be hergün binkez yargılıyorum kendimi bu düşüncelerimden dolayı