• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Pardon ama Adamin boyunu görmeden mi evlendiniz ? Kiloyu sporla ve saglikli beslenmeyle verebilir. Allahin yarattigini begenmemezlik ne kadar terbiyesizlik. Ne diye evlendiniz o zaman o kisiyle? Acidim kocaniza...

original_fu_54e7b4eced991.jpg

olay bu mu yanı mantık evlıgı yaptım demıssınız 4. sayfaya kadar okudum sonrasını okumadım cunku cımbızla agzınızdan laf alıyorlar konu actıysanız acıklayın guzelce de okurken sıkılmayalım sevgiler sunuyorum size

bilmiyorum mutlaka onunda benimle ilgili dert ettiği şeyler vardır. ama dış görünüşümle ilgili çok beğenir beni ve hep dile getirir bunu

walla bacım senin derdin macera peşinde koşmak bence akıllı olmalısın erkeğin güzeli çirkini olmaz şereflisi şerefsizi vardır. dikkat et.

yani öyle ilgimi çeken biri aklımda olan biri yok ama uzun boylular dikkatimi çekmeye başladı

buyrun burdan yakın!

Siz aşmışsınız olayı hanfendi bildiğiniz kocanızı aldatıyorsunuz. aldatmak illa fiziki olmaz.. yazık günah sizin kocanıza. Burda millet size tavsiye öneri eleştirilerde bulunuyor ama şu lafınızla değmezsiniz onu ben anlatım. kafa patlatıp okuyup yorumlayan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.

aynı senin gibi bir tanıdığım var.uzun süredir evli ve 2 kızı var.senin sebeplerin yüzünden sürekli hır gür kavga dövüş içinde ve kocasını aldatıyor.:KK43:

çok pardon ama bunca yıl gözünüze batmadıda yeni yeni mi batmaya başlıyor. madem beğenmemiştiniz sırf mantık olsun diye evlenilir mi hayır çok mu zengin?
yada daha iyilerini mi gördünüz

bazen çok kötü şeyler geliyo aklıma ama dur buse napıyosun sen diyorum kızıyorm kendi kendime işte bu yüzden konu açtım buraya birilerinin beni kendime getirmesi gerek
herkes huzur mutluluk için evlenmek ister siz neden böyle düşünmeye başladınız gözünüzü kötülük vesvese bürümeden kendinize gelin lütfen çocuğunuzu düşünün.

Hayatına aksiyon mu lazım ?
Aklını karıştıran bu mu ?
Eşinden şikayetçi olmak için bahane aramak denir buna
Hoş hiç bir şikayet de o aklından geçenleri mazur kılmaz

durum budur yapacak iki şey var ya yutup devam edeceksiniz, ya da ayrılıp istediğiniz gibi birini bulmaya çalışacaksınız. her seçimde bir kaybediş vardır mutlaka. Sizde seçiminizi yapın, kaybettiklerinize razı olun. Seçiminiz boşanmaktan yana olursa, uzun boylu yakışıklılar kapıda sıra ya girmiş beklemiyor, bunu göz ardı etmeyin lütfen.

Göbeği şekerpare gibi gelir dimi :KK48:
Ay iğrenc geldi :KK70:

Eki Görüntüle 1585964
Tatlıdan soğudum bir an:KK53:
Şaka bir yana da maalesef ki çok şekilci bir insanım, fiziken beğenmediysem o erkek başlamaz bile bende. Ruh güzelliği, huy güzelliği bende daha sonraki kriterler:oops: Sırf bunlar için biriyle beraber olamam, gördüğümde aklımdan beğenmediğim yerleri geçecekse bu hiç de samimi olmaz, benim iç sesim çok dürüst ne yazık ki hiç öyle "aman gönlü güzel:KK60:" demez. Mahkeme gibi mübarek, "tipin değil işte daha ne zorluyorsun" der durur. Bu da soğumama sebep olur. O nedenle hiç başlamamak en iyisidir. :KK19:
Konu sahibi de o hesap beğenmeyerek evlendiyse büyük hata etmiş. Yok evlendikten sonra değiştiyse o da biraz erkeğin suçu. Erkekler kadın kilo falan alınca artık beni heyecanlandırmıyorsun demeyi iyi bilirler malum!

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama yargılamaktan çok güzel öğütlere ihtiyacım var benim boşanmak aldatmak. bunlar hoş şeyler değil. ben bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek konu açtım buraya yoksa inanın be hergün binkez yargılıyorum kendimi bu düşüncelerimden dolayı

bence buse küçük yaşta bir hataya itilmişsin. şuan bunun farkındasın bence boy da değil eminim ki sorun. bu adam senin tercihin olmadığı için aslında bu kopuş. bence bundan sonra daha büyük yanlışlar yapma. kocanı istemediğinden %100 eminsen boşan derim. hem ona yazık hem de sana en çok da çocuğuna... ama yok kararsızım diyorsan ben kocamla devam etmek istiyorum diyorsan evde boş oturma kendi geliştir. seviyorum kelimesinin içi nasıl dolu olur bunun için kitaplar oku ne bileyim araştır. hatta eşinizin yapısı da uygunsa beraber geliştirebilirsiniz evliliğinizi. önce içindeki bu soruna çare bul.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama yargılamaktan çok güzel öğütlere ihtiyacım var benim boşanmak aldatmak. bunlar hoş şeyler değil. ben bana yardımcı olabileceğinizi düşünerek konu açtım buraya yoksa inanın be hergün binkez yargılıyorum kendimi bu düşüncelerimden dolayı
iyi ama ne önerilebilir ki
bir insanı seversen her şeyi tatlı her şeyi güzel gelir
sevmezsen de batar
bu çok içgüdüsel bişey yani hadi buna aşık olayım diye kimse seçmiyor ki
siz eşinizden yeterli cinsel çekimi duygusal çekimi alamıyorsanız yapabileceğiniz hiçbir şey yok
ayrılmayı düşünebilirsiniz sadece
ya da o zayıflayacak filan ki belki ??? beğenirsiniz biraz diye:(

Back