eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Sizi çok takdir ettim. Aslında yorum yapmadan önce gidip daha önceki konulara bakmak lazım ama çok üşeniyorum. Biz de burada 'eniştenin huyu güzeldir ama' diye teselli ediyoruz.

Tipini sevmediğim adamla evlenmezdim. Sonradan değişti desem hadi kilo alınır da boyu sonradan kısalmış olamaz dimi?

Sizi çok takdir ettim. Aslında yorum yapmadan önce gidip daha önceki konulara bakmak lazım ama çok üşeniyorum. Biz de burada 'eniştenin huyu güzeldir ama' diye teselli ediyoruz.
Konusunu daha evvel görmüştüm ama yorum yapmamıştım. Yine de kınamıştım kayınvalide bozuntusu ile herif bozuntusunu. Sırf bu sene de fitreyi başkasına verelim dedi diye, mübarek günde bağır çağır ikisi bir olup konu sahibine sözlü şiddette bulunmuşlar. Ölse de kurtulsam, başıma bela ettin falan demiş.
Adamın huyu kötü, huyu iyi diye devam et desek o yok işte, aşık desek o da yok, tensel çekim var desek o da yok! O yok bu yok, bu ne ya!

bunları yeniden gündeme getirmek istemediğim için yazmamıştım çünkü hatırladığımda kahroluyorum

kadın aldattığında illaki yuva yıkılmalı mı?
bir konunun başlığı bu. aldatmadığını yazmışsın.fakat merak etmişsin.
bu konun bence kafanın karışık olduğunu gösterdi bana. sakın bu yanluşı yapma

8 yıllık evliyiz görücü usulu evlendik ilk 1,5 yıl kv ile oturduk kaynanam oğluna çok düşkündü ona tıpkı bebek gibi davranıyordu. çok sıkıntılı günler yaşattılar bana eşimde çok dayak yedim hamileykende dövdü 8 aylık kızıma hamileyken balkonda çiçek saksısını kafama geçirdi sebepler çok basit annesine günaydın dememişim eline sağlık dememişim akşamları otururken annesinin dizine yatar uyur kalırdı aşşalandım hor görüldüm itildim kakıldım çok çektirdi bana sonra kızım doğdu 2 aylıktı bigün yine çok dövdü beni öyle dövdüki bayılmışım gözlerimi açtığımda kendimi hastanede buldum. babam götürdü beni kızımıda aldım yanıma ayrılmaya karar verdim sonra araya aile büyükleri girdi bende evlerimizi ayırmak şartı ile tekrar döndüm bu seferde anneme babama kinlendi eve sokmadı onları bayramlarda bile gitmedi tam iki yıl benim evime ailem adımını bile atamadı birgün yine sabah kahvaltısı yapıyorduk önceki gün o işteyken annemlere gitmiştim karşı komsumuz aynı zamanda eşimin iş arakadaşı olur benim gittiğimi, görmüş söylemiş nasıl benden habersiz gidersin diye öyle çok dövdüki beni kızım kucağımdayki 2 yaşındaydı ozaman çaydanlığı bize doğru fırlattı benim ayaklarım yandı ve bu sefer kesin boşanmaya karar verdim tekrar kızımı alıp baba ocağına döndüm mahkeme açtım 9 ay sürdü mahkeme eşim her mahkeme de hakim karşısında ağladı ayrılmak istemediğini söyledi bizim dava sürekli uzadı geldi yine yalvardı yakardı ağladı son bi şans istedi kabul ettim döndüm eşim sözlerini tuttu bu sefer gerçekten çok değişti kendi ailesine herkeze karşı kalkan oldu bana korudu beni her konuda yardımcı oluyo şimdi destek oluyo 4 yıldır birlikteyiz aileme karşıda çok saygılı çok nazik onlar içinde elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyo ama ben sevemiyorum ısınamıyorum bir türlü böyle oluncada evlilik bana eziyet gibi geliyor şimdi kendi işimde var çalışıyorumda zaman zaman ayrılmayı düşünüyorum ama eşime söyleyemiyorum. evlenmeden önce görüştüğüm biri vardı nasip olmadı evlenemedik eşim bana eziyet ettikçe içten içe çok bağlandım ona çok özledim onu yüreğimi tamamen onun sevgisi sardı şimdi nerde ne alemde bilmiyorum bile belkide evlenmiştir oda. ne yapacağımı şaırdım ama sevemiyorum olmuyo....

konularından biri. sen dayak yiyorsun.

bunları yeniden gündeme getirmek istemediğim için yazmamıştım çünkü hatırladığımda kahroluyorum
Ama unutman neye yarayacak? Kendi gerçeklerini gör, karar ver, ona göre yolunu çiz bence.
Kendini kandırarak doğru bir yol çizemezsin.
Unutmak demişsin de olayın üzerinden yıl geçmiş sanki birkaç haftalık mevzuu yani. Bu süre zarfında kimse şeytan olamayacağı gibi melek de olamaz. Bilmem anlatabildim mi?

Brad Pitt olsa katlanılmaz bu adama

konunun tamamını okumadım ama yorum yapmak istiyorum kendimden örnek vererek...evlendiğimde eşim 120 kilo 1.69 boyunda ama inanılmaz güzel yüzlü bi adamdı.ben tipine değil kalbine odaklandım ve gördümki eğer tip diye tuttursam;dünyayı gezsemde bi örneğinden bulamayacağım kafa dengim bi adamı kaybedermişim....6 yılda 25 kilo daha aldı.ben yine ondan vazgeçmedim.banada çok söylendi. incecik ceylan gbi kızsın(1.71 boy;62 kilo)ne işin war bu adamla. başka bi durum mu war fln fln.saçma saçma konuşmalar ;hiç duymadım..iyikide duymamışım.şimdi dünyalar paşası bi oğlum war eşimde mide küçültme ameliyatı oldu daha yeni 35 kilo verdi. zaten beğenmez değildim;ama şimdi kıskanırda oldum...yani kıssadan hisse şu ki güzelim;sende sahip olduğun güzellikle kalmayacaksın.güzellikte geçer Allah karakter güzelliği nasip etsin..

Bişey merak ettim,eşnizi beğenmemenizin nedeni başka birini beğeniyor olmanız olabilir mi,aşk evliliği neymiş diyorlar ama bence bu durumlarda açığa çıkıyor durumun önemi,insanlar sevmediği kişiyle evlendinğinde ilerleyen yıllardan başkalarından etkileniyorlar bence.

bunlardan bahsetmek isteseydim yazardım ben şuanki durumumdan bahsettim size neden bunları önüme getirdiniz. çünkü ben hatırlamak istemiyorum kahroluyorum

Dayak yiyorsun Eşinden ve huyu güzel diyorsun öyle mi başlatma huyuna suyuna. eşini sevmiyorsun çünkü şiddet gördüğü insanı sevmen mantıklı değil. Baba'nın bu adamla evlenmeni istediğini yazmışsın, bu herif seni döverkende baban istiyor muydu ?
9 ay davanız sürmüş isterse 99 ay davan sürsün bu adamla birlikte yaşamaya değer mi barışmak. Çocuklarım ne der demişsin bu adamın sana faydası yok çocuklarına mı huzur verecek. Kavga dayak ortamında büyümesindense Çocuklarının ayrı büyüsün babalarından daha iyi. Senin karnında Bebeğin varken sana şiddet Gösteren adamın çocuğuna saygısı sevgisi olamaz kabul edilemez böyle bir şey

Buna katılıyorum arkadaşm sürekli kendine aşık olanlardan bahsederdi eşide Allah ona bagislasin yakışıklıdır iste sümsük diye diye gözünde küçülttü birde başkaları ilgi gösterince akli kaydı yoksa tip olayını bahane ediyor kendi hatasına kılıf bulma olayı vicdani rahat değil

Siz tanıyormusunuz konu sahibini ve eşini

akrabalarımdan samimi olduklarıma ben bu konuyu açtığımda tepkilerini alıyorum eşin iyi kıymetini bil falan diyolar. ama arkadaş çevremde yanına yakışmıyo diyen çok
var ya bu kadar mı tanıdığıma benzer bu konu.hatta daha ilerisi küçücük kızı bile annemle babam yakışmıyor,annem uzun babam kısa diyor.mutlaka çocuğun yanında konuşuluyor ki,o çocukta bunu dışa vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…