• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Evliliklerin hepsi sonradan mantık evliliğine dönüşüyor. Bu net.
Görmüyormusun burda açılan konuları :)

ya da belki şöyle bir şey deneyebilrisiniz
beyin kolay kandırılır
bir şeyi çok seviyorum dersek sevmeye başlarız sevmiyorum dersek nefret ederiz ya
bence eşinizi seviyor gibi davranın ona güzel romantik masalar hazırlayın seviyor gibi öpün dokunun
gözlerine bakıp gülümseyin
mektup yazın
belki zamanla bir bakarsınız gerçek sevgiye döner
ya da içinizde sevmiyorum dediğiniz sandığınız kısmın belki de gerçek olmadığını farkedersiniz
denemeye değer bence

beyin kolay kandırılır
bir şeyi çok seviyorum dersek sevmeye başlarız sevmiyorum dersek nefret ederiz ya
bence eşinizi seviyor gibi davranın ona güzel romantik masalar hazırlayın seviyor gibi öpün dokunun
mektup yazın

yani denedim bunları romantik geceler, mumlu masalar. tatiller. aklımdakiler biraz geçer gibi oluyo sonra en başa sarıyo çok üzülüyorum aslında ben en güzel yıllarımı bu düşüncelerle heba etmek istemiyorum. eşimle aramızda 10 yaş var
ya da içinizde sevmiyorum dediğiniz sandığınız kısmın belki de gerçek olmadığını farkedersiniz
denemeye değer bence

Bir bodur tavuk oldugum halde uzun erkek severim. Kisa biriyle evlenseydim icimde hep bir keske olurdu sanirim. Ben de kisa birilerine hic asik olamadim. Uzun da biriyle evlendim. Herkesin kendi tercihi vs. ama yok ben mantik evliligi yaptim fizige bakmadim derseniz orada duracaksiniz. Sizin su mantik evliligi yapmis halinizle esinizi begenmemeye hic hakkiniz yok. Bastan kabul ettiginiz anda tum bu haklarinizdan feragat ettiniz. Iste mantik evliligi tam olarak boyle birsey.

Hos, asik olmadigim ve begenmedigim bir herifle ayni yataga girmek bence mantiksizligin dibi...

Onunuzde iki yol var. Ya bosanip begendiginiz biriyle evleneceksiniz yada durumunuzu kabulleneceksiniz.

o nasıl konı yaa:D bilemedim ne yazacagi. :KK53:
valla ben eşime deli gibi aşığım. o beni bende onu deli gibi kıskanirim. bi kadinla tokalaşmasina bakarsan yan gözüyle elektirk veremem. :D oda bana... karşılıklı bir sevgimiz var çok şükür.:KK200::nazar:

O nasıl iş yahu ? Seven insan,sevdiğini tümn kusurlarıyla birlikte sevmez mi ?
Aşktan gözünüz kör müydü siz evlenirken ?

o nasıl konı yaa:D bilemedim ne yazacagi. :KK53:
valla ben eşime deli gibi aşığım. o beni bende onu deli gibi kıskanirim. bi kadinla tokalaşmasina bakarsan yan gözüyle elektirk veremem. :D oda bana... karşılıklı bir sevgimiz var çok şükür.:KK200::nazar:

ne güzel mutluluğunuz daim olsun

Mantık evliliğiyse fiziği nasıl görmezden gelip kabul ettiniz ki ?
Sonuçta o da mantığınıza uymalıydı.Veya hayallerinize...
evet biraz daha düşünüp karar vermeliydim belki ama ben çok kaderci bi insanım inanırım kadere evlenirkende gözüme battı boyu ama ne bileyim ben istemeiyorum diyemedim

beyin kolay kandırılır
mektup yazın
denemeye değer bence
o o kadar kolay değil cathy.
10 yııllık evkilik. olsa çoktan olurdu.

eşim benim omzumda falan ben 168 eşim 159 gibi çok kilolu sayılmam biliyorum insanlık karakter hepsinden önce gelir ama son 2 yıldır sürekli bu durumu sorgulamaya başladım
Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.

Boşanın bence; siz sevebileceğiniz biriyle, adam da onu seven kişiyle evlensin.

Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.

19 yaşında evlenmiş. 10 yıllık evli

çok acımasızca

10 yıllık evliyiz ben 19 o 29 yaşındaydı

Back