- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
Evliliklerin hepsi sonradan mantık evliliğine dönüşüyor. Bu net.
Görmüyormusun burda açılan konuları :)
Görmüyormusun burda açılan konuları :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama Oky çok uç örnek olmamış mı o?tom cruisele nicole kidman arasında 20 cm vardı nerdeyse..ama boyu asla sorun etmediler.
ya da belki şöyle bir şey deneyebilrisiniz
beyin kolay kandırılır
bir şeyi çok seviyorum dersek sevmeye başlarız sevmiyorum dersek nefret ederiz ya
bence eşinizi seviyor gibi davranın ona güzel romantik masalar hazırlayın seviyor gibi öpün dokunun
gözlerine bakıp gülümseyin
mektup yazın
yani denedim bunları romantik geceler, mumlu masalar. tatiller. aklımdakiler biraz geçer gibi oluyo sonra en başa sarıyo çok üzülüyorum aslında ben en güzel yıllarımı bu düşüncelerle heba etmek istemiyorum. eşimle aramızda 10 yaş var
belki zamanla bir bakarsınız gerçek sevgiye döner
ya da içinizde sevmiyorum dediğiniz sandığınız kısmın belki de gerçek olmadığını farkedersiniz
denemeye değer bence
bunu yapmam eşimeBu işin sonu aldatmaya gitmez umarım.
o nasıl konı yaa bilemedim ne yazacagi.
valla ben eşime deli gibi aşığım. o beni bende onu deli gibi kıskanirim. bi kadinla tokalaşmasina bakarsan yan gözüyle elektirk veremem. oda bana... karşılıklı bir sevgimiz var çok şükür.
O nasıl iş yahu ? Seven insan,sevdiğini tümn kusurlarıyla birlikte sevmez mi ?
Aşktan gözünüz kör müydü siz evlenirken ?
görücü usulu oldu bizimki mantık evliliği sonradan sevdim ama aşka dönüşmedi ne yazıkki
evet biraz daha düşünüp karar vermeliydim belki ama ben çok kaderci bi insanım inanırım kadere evlenirkende gözüme battı boyu ama ne bileyim ben istemeiyorum diyemedimMantık evliliğiyse fiziği nasıl görmezden gelip kabul ettiniz ki ?
Sonuçta o da mantığınıza uymalıydı.Veya hayallerinize...
o o kadar kolay değil cathy.ya da belki şöyle bir şey deneyebilrisiniz
beyin kolay kandırılır
bir şeyi çok seviyorum dersek sevmeye başlarız sevmiyorum dersek nefret ederiz ya
bence eşinizi seviyor gibi davranın ona güzel romantik masalar hazırlayın seviyor gibi öpün dokunun
gözlerine bakıp gülümseyin
mektup yazın
belki zamanla bir bakarsınız gerçek sevgiye döner
ya da içinizde sevmiyorum dediğiniz sandığınız kısmın belki de gerçek olmadığını farkedersiniz
denemeye değer bence
Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.eşim benim omzumda falan ben 168 eşim 159 gibi çok kilolu sayılmam biliyorum insanlık karakter hepsinden önce gelir ama son 2 yıldır sürekli bu durumu sorgulamaya başladım
19 yaşında evlenmiş. 10 yıllık evliKaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.
Boşanın bence; siz sevebileceğiniz biriyle, adam da onu seven kişiyle evlensin.
Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.
baştan aklın neredeydi diyeceğimgünaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
Kaç yaşındasınız? Kaç yıllık evlisiniz? Bu anlatım tarzınızdan, sanki buna da hayır dersem evde kalırım mantığıyla bir evlilik yapmışsınız gibi. Ya da eniştenin hali vakti sizin ailenizden iyiydi.
Yapmayın tabi.bunu yapmam eşime