• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Benim bildiğim insana aşık olduğu insan güzel yakışıklı gelir.. Siz bence sadece onun sizi sevmesini, kişiliğini falan sevmişsiniz. Aşık falan değilsiniz

var ya bu kadar mı tanıdığıma benzer bu konu.hatta daha ilerisi küçücük kızı bile annemle babam yakışmıyor,annem uzun babam kısa diyor.mutlaka çocuğun yanında konuşuluyor ki,o çocukta bunu dışa vuruyor.:KK14:
sonra ne oldu o ailenin sonu

walla ben senin yarinde güzel kardeşim. hani dedim ya erkek adam güzelliğiyle değil adamlığıyla anılır. adamlığını ön planda tut.

sonra ne oldu o ailenin sonu
evliliğe devam ediyor,çünkü yasak aşk yaşadığı kişide evli ve çocukları var.kocası durumdan habersiz,bilen bir kaç kişiyiz.kendisiyle karşılaşmamaya çalışıyorum.

adamı makinaya atıp 90 derecede yıkadın da çekti mi bacım hayırdır ? zaten evlenirken öyle değil miydi ?:KK14:

Gerçekten seven fiziksel gibi ufak ayrıntılara takılmaz canım, Allah göstermesin kaza yaparsın kolun kopar, o zaman sen daha az mı sevilmelisin.

Ben eşime bi anda tutulmadim yani ilk görüşte ask değildi sonra sevgili olunca sevmeye başladım hatta benim tipim değilsin derdim sonra evlendik giyim tarzını degidtirdik ayrıca egosu yüksek bi adam çokta zeki simdi bana o kadar yakışıklı geliyor ki :KK60: hatta eskiden sevdigim bi çocuk vardı şişko ve kel olmuş benim esim filinta gibi duruyor çok mutlu oldum doğru tercih yapmışım:KK53::KK53::KK53:

günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...

sevmek onu her haliyle kabullenmektir.eğer bir hata arıyorsanız yeteri kadar sevmiyorsunuz demektir.

bunlardan bahsetmek isteseydim yazardım ben şuanki durumumdan bahsettim size neden bunları önüme getirdiniz. çünkü ben hatırlamak istemiyorum kahroluyorum

aslında asıl sorununuz o... unutamıyorsunuz... ve şimdi sadece boyuna takıyor gibi duruyorsunuz ama değil. sizin sorununuz eski yaşamınız... olmaması gerekenler....

olabilecek bir durum ama belli ki karakterini seviyorsunuz..acılan konulara bakılırsa bu devirde karakteri sevilen erkek bulmak zor..sarıl kocana sen sevgi göster, bu konuya fazla kafana takmamaya calıs.. cık carsıya kendine güzel babetler bak :)

aklıma bir replik geldi kıroyum amma para bende :KK73: belki sizde maddi durumu iyi diye evlenmişsinizdir.

Kısa boylı göbekli olsun senin olsun...

Öyle ki ne yakışıklı boylu poslu erkekler gördüm adam değillerdi.

Boy pos güzellik gerçekten geçici, etrafındakiler ne der vs hiiç önemlli değil. Yakışıklı bir eşin olunca millet sana daha iyi, daha düzgün davranmıyor. Millet anca yermeyi gönneyi bilir. Gerçek dostların zaten sizi tanıdığı için umursamaz bile sizin dış görünüşünüzü.

Bence bol bol eşine karşı sevgi için Ya Vedud ismini zikret. Allah eşine karşı büyük sevgi versin, onu her haliyle gözünde dünyanın en güzel insanı yapsın.

Gobekliyse kilo versin.
Topuklu giysin dicem olmayacak boyuna yapacak bir sey yok maalesef.

Aşık degilseniz bir sure sonra batar evet.
Herkes asik oldugu kisinin her seyini begenmek zorunda da degil ki zaten.

Benim nisanlimda ilk tanistigimizda cok kiloluydu. Hic sorun etmedim ama zamanla baktim ki yakismiyor kilo verse daha iyi olacak şimdi kilo verdi gayet guzel oldu hem saglik acisindan da önemli bir sey kilo. Giyimi duzgun degildi zamanla onu duzelttim simdi daha iyi giyiniyor.

Zevk farklidir, begeni farklıdır. Asik olunca bunlar degismez bana göre, ha kırmadan soylersin ya da soylemez yavas yavas degistirirsin, dunyada moda bile sene basina degil dönem basina degisen bir sey insanlar neden kendini degsitirmesin ki?

Benim burnumda kemik egriligi vardi biz ilk tanistigimizda bir sene sonra ameliyat oldum. Bana hic burnun yamuktu egriydi demedi ama simdi eski fotolara bakinca ay burnun ne degisikmis diyor? Demek ki o zaman begeniyormus ama simdi bu halini daha cok begeniyor ya da begenmiyordu bilemiyorum ama ben de suan ki halinden cok daha memmunum.

Insanlar birinde her seyi begenecek diye bir sart bir kaide yok değiştirilebilir seyleri degistirirsiniz ama digerlerine alışmak zorundasiniz.

Kendinizi, ben bu adami begenmiyorum diye sartlandirmayin. Aranizda daglar yok o yuzden sorun edilecek bir sey de yok bence.

iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım
bence siz Allah a dua edin bu düşüncelerinizden uzaklaşmak için. kocanıza da inceden inceden zayıflaması için birşeyler söyleyin. kırmadan yapmaya çalışın. Allah ın isimlerinden "ya Vedud" okuyun anlamı da " sevilmeye çok layık olan" demektir. "ya Cami ya Vedud" şeklinde de okuyabilirsiniz. birde şöyle düşünün mesela benim yakışıklı erkek arkadaşım oldu ama beni saçma sapan bahanelerle yarı yolda bıraktı. hayatta hiçbirşey dört 4lük olmuyor malesef bir tarafından bir şeyler eksik kalıyor. örn. yakışıklı ama çocuğunuza iyi bir baba olamayacak bir kocanız da olabilirdi. bu yüzden bence aranızdaki sevgi yada aşk bağını güçlendirmeye çalışın.Allah a kocanıza olan sevginizi arttırması ve aranızın daha iyi olması için dua edin.

Back