- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi frozen12345
Benim bildiğim insana aşık olduğu insan güzel yakışıklı gelir.. Siz bence sadece onun sizi sevmesini, kişiliğini falan sevmişsiniz. Aşık falan değilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra ne oldu o ailenin sonuvar ya bu kadar mı tanıdığıma benzer bu konu.hatta daha ilerisi küçücük kızı bile annemle babam yakışmıyor,annem uzun babam kısa diyor.mutlaka çocuğun yanında konuşuluyor ki,o çocukta bunu dışa vuruyor.
inan değilimSen mikemmel misin bacisii
Malesef yanlis ifade ettim kendi arkadaşımdan bahsettim..fiziken bi anda beğenmemenin altında yatan başka sebepler olabilir..sanırım konu sahibi geçmişi unutamiyor Allah yardim etsinSiz tanıyormusunuz konu sahibini ve eşini
evliliğe devam ediyor,çünkü yasak aşk yaşadığı kişide evli ve çocukları var.kocası durumdan habersiz,bilen bir kaç kişiyiz.kendisiyle karşılaşmamaya çalışıyorum.sonra ne oldu o ailenin sonu
Evet öyle ama ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz,eşinizi begenmemenizin nedeni başkası olabilir,mutlu degilseniz ayrılın zaten dayak küfür de var böyle evlilik çocuklar için de zararlı.benden bahsetmiyor sanırım başkasını anlatıyor
günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
bunlardan bahsetmek isteseydim yazardım ben şuanki durumumdan bahsettim size neden bunları önüme getirdiniz. çünkü ben hatırlamak istemiyorum kahroluyorum
Eşini seven insan her şeyiyle sever. Yok fiziğini begenmiyorsa hissettiği duyguyu sevgi saniyordur. Çünkü sevgi boyle olmazgünaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
bence siz Allah a dua edin bu düşüncelerinizden uzaklaşmak için. kocanıza da inceden inceden zayıflaması için birşeyler söyleyin. kırmadan yapmaya çalışın. Allah ın isimlerinden "ya Vedud" okuyun anlamı da " sevilmeye çok layık olan" demektir. "ya Cami ya Vedud" şeklinde de okuyabilirsiniz. birde şöyle düşünün mesela benim yakışıklı erkek arkadaşım oldu ama beni saçma sapan bahanelerle yarı yolda bıraktı. hayatta hiçbirşey dört 4lük olmuyor malesef bir tarafından bir şeyler eksik kalıyor. örn. yakışıklı ama çocuğunuza iyi bir baba olamayacak bir kocanız da olabilirdi. bu yüzden bence aranızdaki sevgi yada aşk bağını güçlendirmeye çalışın.Allah a kocanıza olan sevginizi arttırması ve aranızın daha iyi olması için dua edin.iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım