Eş ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sorunum eşimin kardeşinin yeni boşanmış olması ve haftada en az 2 gün bizde yemek yemesi dışarı çıktığımızda hiçbir şekilde bişi ödememesi. Ama kendine çok rahat alışveriş yapması. Bizi bi yemeğe bile çağırmaması. Eşimle konuşsam yeni boşandı ekonomik sorunu var diyecek susturacak beni aramızda bunun yüzünden gerginlik de çıksın istemiyorum ama kadın düşüncesiz biri. Ne yapmalıyım lütfen en makul yol ne olur sizin başınıza gelse ne yapardınız?

Kadin yeni bosanmis biraz destek olsaniz ne olur?

Evliyken de zerre emeği yoktu. Benimle çok uğraştı. Toplasan evine 3 kez yemeğe gitmişimdir. Huyu böyle kadının dönemiyle ilgili bişi değil ama siz çok ezberden ve üstten insan paylıyorsunuz.
Heh tamam iste, kadini sevmiyorsunuz. Ödüyor odemiyor vs diye bahane bulmayin o halde, komik oluyor. O halâ sizin evinize gelmeye devam ediyorsa, onluk bir problem yok demektir, siz de derdiniz olmasina rağmen soylemeyip icinde yasayan tiplerdenseniz, kim napsin?
Acik acik soyleyin, pasif davranislar sergilemeyin madem.

Tamamen siz suçlusunuz demiyorum büyük ihtimalle kadının verdiği enerji ile alakalı bir durum bu yada sizi hiç bir yere çağırmadığı için kırgınlıktasn olan bir şey ama sonuçta eşinizin kardeşi buna takamdan yaşamaya çalışın

Heh tamam iste, kadini sevmiyorsunuz. Ödüyor odemiyor vs diye bahane bulmayin o halde, komik oluyor. O halâ sizin evinize gelmeye devam ediyorsa, onluk bir problem yok demektir, siz de derdiniz olmasina rağmen soylemeyip icinde yasayan tiplerdenseniz, kim napsin?
Acik acik soyleyin, pasif davranislar sergilemeyin madem.
Söyledim kavgasını de ettim bana hakaret etti.Eşi ile ilgili sıkıntı çıkınca mecbur geldi benimle barıştı aylardır yanındayım ödemediğim hesap ağladığında gitmediğim sarılmadığım bir an bile yok. Ama siz anlamamakta ısrarcısınız. Çünkü bilmeden genel bir yorum yapıyorsunuz.

Söyledim kavgasını de ettim bana hakaret etti.Eşi ile ilgili sıkıntı çıkınca mecbur geldi benimle barıştı aylardır yanındayım ödemediğim hesap ağladığında gitmediğim sarılmadığım bir an bile yok. Ama siz anlamamakta ısrarcısınız. Çünkü bilmeden genel bir yorum yapıyorsunuz.
Anliyorum da, is sizde bitiyor. Size hakaret eden birinin evinizde isi yok, sınırlarınızı net cizmeli ve taviz vermemeliydiniz.

Konuyu ilk actiginizda bu ayrintilari bilmiyordum ama dediğim gibi taviz veren siz olmussunuz, mesafenizi korumaliydiniz.

Benim sorunum eşimin kardeşinin yeni boşanmış olması ve haftada en az 2 gün bizde yemek yemesi dışarı çıktığımızda hiçbir şekilde bişi ödememesi. Ama kendine çok rahat alışveriş yapması. Bizi bi yemeğe bile çağırmaması. Eşimle konuşsam yeni boşandı ekonomik sorunu var diyecek susturacak beni aramızda bunun yüzünden gerginlik de çıksın istemiyorum ama kadın düşüncesiz biri. Ne yapmalıyım lütfen en makul yol ne olur sizin başınıza gelse ne yapardınız?

Ne fesat kalbiniz var

Önüne 2 tabak yemek koyuyorsunuz insanların lafını ediyorsunuz, kadın belki ruhsal olarak çöküşte ve bu sebeple harcıyor kendine. Halen davet bekliyorsunuz napsın kek börek mi açsın bulunduğu ruh halinde. Muhtemelen size gelmesi gitmesi kafa dağıtmak.

Anliyorum da, is sizde bitiyor. Size hakaret eden birinin evinizde isi yok, sınırlarınızı net cizmeli ve taviz vermemeliydiniz.

Konuyu ilk actiginizda bu ayrintilari bilmiyordum ama dediğim gibi taviz veren siz olmussunuz, mesafenizi korumaliydiniz.
Perişan halde olan birine kin tutmadım . Yine sınır koymayan ben oldum. Size bi türlü yaranamıyorum 😂

15 Ekim 2024 mesajınız
Bende aynı böyle bi görümce vardı. En son ağzının payını verdim. Ama öyle bi ah ettim ki öyle canı yandı ki başına öyle şeyler geldi ki kendi geldi barıştı şimdi başına gelmeyen kalmadı . Sessiz kalmayın. Ahınızı unutmayın. Yeri geldiğinde ağızlarının payını verin. Benim ağzının payını verip gelip benim ayağıma kapanmayan bir kişi bile olmadı daha allaha şükür .

15 Ekim 2024 başka bir konudaki mesajınız
Bende aynı durumdayım benimki korku değil herkes yaşıyor böyle şeyler. Boşanmak değil boşanma aşaması gitmek dilekçe vermek evleri ayırmak falan korkutuyor beni. Pişman olmaktan korkuyorum. Yoksa yalnız olmak kötü bir evlilikten bin kat iyidir. Keşke o aşamalar olmasa sevgili olsaydık daha kolay olurdu.
Kararınız kesinse işiniz gücünüz varsa bence korkmayın

Evliyken de zerre emeği yoktu. Benimle çok uğraştı. Toplasan evine 3 kez yemeğe gitmişimdir. Huyu böyle kadının dönemiyle ilgili bişi değil ama siz çok ezberden ve üstten insan paylıyorsunuz.

mybiglove mybiglove ın da dediği gibi asıl sorun eşinizin ailesini sevmemeniz / istememeniz gibi duruyor.

Görümcenizin başına gelenlerden memnun olmuşsunuz. Ancak aynı gün eşinizle boşanmaya dair de bir yorum yapmışsınız.

Perişan halde olan birine kin tutmadım . Yine sınır koymayan ben oldum. Size bi türlü yaranamıyorum 😂
Perisan merisan, biri bana hakaret ediyorsa olay bitmistir. Sizler dusman gibi kavga edip sonra da sariliyorsunuz, bu sekilde nasil size saygi duyulmasini ya da istediginiz sekilde davranilmasini bekleyebilirsiniz ki? Bize yaranmananiza da gerek yok, anlattiginiz kadarina yorum yapıyoruz.

15 Ekim 2024 mesajınız

mybiglove mybiglove ın da dediği gibi asıl sorun eşinizin ailesini sevmemeniz / istememeniz gibi duruyor.

Görümcenizin başına gelenlerden memnun olmuşsunuz. Ancak aynı gün eşinizle boşanmaya dair de bir yorum yapmışsınız.
Ay siz nası birisiniz konuyu nerelerden nerelere getiriyorsunuz . Bence daha fazla yazmayın.

Baktınız kimse destek değil ana mesajınızda yazmadığınız şeyleri yazıp ama ama siz ezberden konuşuyorsunuza bağladınız olayı.ne anlatırsanız ona yorum yaparlar

15 Ekim 2024 mesajınız

Size ne eşimle boşanmaya dair yaptığım yorumdan insanların böyle şeyler düşündüğü zamanlar olamaz mı. Nası birisiniz siz

Ay nası bi düşmanlık nasıl bi kin görmediğiniz birine. Burası gerçekten korkunç bir yer . Sizler mükemmelsinizdir eminim. Böyle devam edin bakalım
Sizin dusmanlik ve kininizi konusuyoruz yalniz, korkunç geldi di mi?
Kadinin ayrilmasina vs icten ice sinsice sevinip, sonra da ben ona hep destek oldum diyorsunuz, ne yaptıniz belli değil.
Kadina karsi timsah gozyaslarinizi akitirken dikkatli olmaliydiniz, o kadar inanmis ki sizi seviyor artik, sorunlar bitti sanıyor muhtemelen 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X