• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

valla kocamın fiziğine bayılıyorum..
hemde öyle böyle değil.
sevipte beğenmemek nasıl oluyor orası da muamma..

19 yaş çok küçük ve sen bence o yaşta görücü usulü ile evlendin yanılıyor muyum acaba? özellikle babam istedi demişsin. tercihini kendin yapmamışsın canım. zaten bence o yaşta tercih yapılabilecek bir yaş değil.

biraz bakım biraz harcama ve her istediğinizi yaptığında küçük ödüller, dikkat edin güzelliği evde kalsın dışarı taşmasın, çaktırmadan ayarlamalı

günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
Mantık evliliği yapanlar aslında bir gün kocalarına çok aşık olmayı hayal ediyorlar diye düşünüyorum. Kimse aşk hayalinden tamamen vazgeçecek kadar mantıklı değildir.

Siz kocanızın boyu veya kilosu onu daha çok sevdiğiniz zaman gözünüze bu kadar batmaz diye umdunuz herhalde. Şimdi ona karşı iyice tahammülsüzleştiniz. Kocanızın kişiliği güzelmiş. Umarım bu size yeter yoksa mutsuz olmaya devam edeceksiniz.

kafanızdaki vesvese şeytan düşüncelerden kurtulun kötü şeyler yapmadan bir silkelenip kendinize gelin herşey güzellik fiziki duruş değildir çocuğunuz da varmış evinizde huzur da bozmayın bunu sonra çok pişman olursunuz

biz evlendikten sonra eşimin giyim tarzı değişti.
daha çok ben beğenir oldum kıyafetlerini ve kendisinin de bu tarz daha çok hoşuna gitti.
valla tanıştığımız zamankinden daha hoş görünüyor gözüme.
ilk tanıştığımızda saçlı şu an saçsız olmasına rağmen şu an ki tipi daha hoş bence.

çok yakışıklı olup sana evine cocuklarına deger vermeseydı senı aldatsaydı ? o senin eşin, kımse 4 4 luk değil. belkıde o da senı begenmıyordur. bence huzurluysan bunu dert etme

bilmiyorum mutlaka onunda benimle ilgili dert ettiği şeyler vardır. ama dış görünüşümle ilgili çok beğenir beni ve hep dile getirir bunu

kafanızdaki vesvese şeytan düşüncelerden kurtulun kötü şeyler yapmadan bir silkelenip kendinize gelin herşey güzellik fiziki duruş değildir çocuğunuz da varmış evinizde huzur da bozmayın bunu sonra çok pişman olursunuz

bazen çok kötü şeyler geliyo aklıma ama dur buse napıyosun sen diyorum kızıyorm kendi kendime işte bu yüzden konu açtım buraya birilerinin beni kendime getirmesi gerek

buradakilerin ne cevap vereceğine sizmi karar veriyorsunuz
dediklerimin neticesinde böyle bir sonuca varmış olmanız bile kafa yapınızı gaaayet net açıklıyor. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. şu sonuca varacağınız bir cümlem bile yok mesajımda ama siz teeee nerden tutmuşsunuz lafı, teeeee nerden anlamışsınız lafı. tekrar ediyorum, gidin daha yakışıklısını bulun.

kendi standartlarımıza göre değerlendirmemek lazım herkesi. birçoğumuz eşimizi görüp beğenmişsindir hatta evlilik öncesi arkadaşlıklarımızda olmuştur eşimizle. iyice tanımışızdır. ve şuan evlilkte söz sahibiyizdir. ama ülkemizde her kadın aynı hakka sahip mi? hayır. 19 yaş üniversitede okuma yaşı. benliğini bulma toplumda yerini belirleme yaşı. ben sana kızamıyorum.

bilmiyorum mutlaka onunda benimle ilgili dert ettiği şeyler vardır. ama dış görünüşümle ilgili çok beğenir beni ve hep dile getirir bunu
bunca yıl sonra gözün açıldı bence senın. çevrende özendiğin eşler var mı ?

inanın içinde bulunduğum durumu benden iyi özetlediniz.
Peki biraz özel olacak ama duygusal anlamda başka birine karşı ilgi duymaya mı başladınız? Bakın başkasıyla mı ilişkiniz var demiyorum, aldatmaktan bahsetmiyorum, beğendiğiniz biri mi var şu aralar?

Back
X