- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
ilginizi çeken başka biri mi var sizin?
10 yıl sonra neden böyle düşünüyorsunuz ?
yani öyle ilgimi çeken biri aklımda olan biri yok ama uzun boylular dikkatimi çekmeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginizi çeken başka biri mi var sizin?
10 yıl sonra neden böyle düşünüyorsunuz ?
bence eşinize önerilerde bulunun ne bileyim spora başla vs gibi?inanın içinde bulunduğum durumu benden iyi özetlediniz.
yani öyle ilgimi çeken biri aklımda olan biri yok ama uzun boylular dikkatimi çekmeye başladı
Mantık evliliği yapanlar aslında bir gün kocalarına çok aşık olmayı hayal ediyorlar diye düşünüyorum. Kimse aşk hayalinden tamamen vazgeçecek kadar mantıklı değildir.günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
Evet insan yaş ilerledikçe bişeylerin farkında olmaya başlıyor zaten... 19 yaş da gerçekten çok erken bir yaş evlilikten ne beklediğini bilebilmek için...
çok yakışıklı olup sana evine cocuklarına deger vermeseydı senı aldatsaydı ? o senin eşin, kımse 4 4 luk değil. belkıde o da senı begenmıyordur. bence huzurluysan bunu dert etme
kafanızdaki vesvese şeytan düşüncelerden kurtulun kötü şeyler yapmadan bir silkelenip kendinize gelin herşey güzellik fiziki duruş değildir çocuğunuz da varmış evinizde huzur da bozmayın bunu sonra çok pişman olursunuz
dediklerimin neticesinde böyle bir sonuca varmış olmanız bile kafa yapınızı gaaayet net açıklıyor. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. şu sonuca varacağınız bir cümlem bile yok mesajımda ama siz teeee nerden tutmuşsunuz lafı, teeeee nerden anlamışsınız lafı. tekrar ediyorum, gidin daha yakışıklısını bulun.buradakilerin ne cevap vereceğine sizmi karar veriyorsunuz
Konu sahibi ben değilimsen ne istiyorsun bence bir macera ama dikkatli olman laızm
bunca yıl sonra gözün açıldı bence senın. çevrende özendiğin eşler var mı ?bilmiyorum mutlaka onunda benimle ilgili dert ettiği şeyler vardır. ama dış görünüşümle ilgili çok beğenir beni ve hep dile getirir bunu
Konu sahibi ben değilim
Peki biraz özel olacak ama duygusal anlamda başka birine karşı ilgi duymaya mı başladınız? Bakın başkasıyla mı ilişkiniz var demiyorum, aldatmaktan bahsetmiyorum, beğendiğiniz biri mi var şu aralar?inanın içinde bulunduğum durumu benden iyi özetlediniz.