- Konu Sahibi frozen12345
Böyle içiniz almayacak şekilde bahsettiğiniz kişiye yani kocanıza siz "eş" lik yapabiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sız esınızı sevmıyorsunuz..!!!!
sevsenız onu kusurları ıle kabul ederdınız hem kım dort dortluk kı benım de esımın gobegı var hafıfte olsa, yara bere ıcınde vucudu amelıyat dolayısıyla dıkıs ızlerı var, tek bobregı de yok ama ben onu sevıyorm bunlar eksıklık degıl benım ıcın...
aslında mantık evliliği ama yıllar geçtikçe fiziği göze batmaya başladı
Böyle içiniz almayacak şekilde bahsettiğiniz kişiye yani kocanıza siz "eş" lik yapabiliyor musunuz?
keşke evlenmeseydin..eşinin senin için aynı duyguları hissettiğini bir düşünsene..çok acı bir durum..
ee o zaman sevgide yokmuş ki.aslında mantık evliliği ama yıllar geçtikçe fiziği göze batmaya başladı
sız esınıze olan sevgınızı yıtırmısınız, begenmeme nedenınız de bundan kaynaklanıyor. sonucta evlenmeden once de buadam aynı adamdı boyu hakkında yapabılecegınız bırsey yok, göbek desenız turk erkeklerının yapısı buna musaıt kı bız bıle 25 ınden sonra kılo almaya gobeklenmeye baslıyoruz..bende çok önem vrmezdim ama zamanla beni etkilemeye başladı
eşim benim omzumda falan ben 168 eşim 159 gibi çok kilolu sayılmam biliyorum insanlık karakter hepsinden önce gelir ama son 2 yıldır sürekli bu durumu sorgulamaya başladımSen nasılsın? Uzun boylu zayıf biri misin ki?
canım evlenirken öyle değilmiydi?göbeği sonradan olmuş olabilir ama boyu sonradan olmadıya senin sevgin bitmiş sevgin...kısa boylu göbekli yani değiştirilebilecek şeyler değil
Burada yazdıklarınızı okusaydı üzülürdü ama. Onun hakkında böyle düşünürken iyi bir eş olmanız zor. Kilo vermesi için ortam oluşturmanızı öneririm, kırmadan.analaşabiliyoruz eşimi üzmem oda beni üzmez
günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
ee o zaman sevgide yokmuş ki.
Mantik evliligini ne uzerine yapmistin?yani nesi mantikliydi da evlendin demek istiyorum?aslında mantık evliliği ama yıllar geçtikçe fiziği göze batmaya başladı
ben bu düşüncelerimi eşimi asla yansıtmıyorum
seviyosan beğeniyorsundur diğer ihtimal söz konusu olamaz kendimizi kandırmayalım değil migünaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...