• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

bence sız esınızı sevmıyorsunuz..!!!!
sevsenız onu kusurları ıle kabul ederdınız hem kım dort dortluk kı benım de esımın gobegı var hafıfte olsa, yara bere ıcınde vucudu amelıyat dolayısıyla dıkıs ızlerı var, tek bobregı de yok ama ben onu sevıyorm bunlar eksıklık degıl benım ıcın...

bende çok önem vrmezdim ama zamanla beni etkilemeye başladı

bende çok önem vrmezdim ama zamanla beni etkilemeye başladı
sız esınıze olan sevgınızı yıtırmısınız, begenmeme nedenınız de bundan kaynaklanıyor. sonucta evlenmeden once de buadam aynı adamdı boyu hakkında yapabılecegınız bırsey yok, göbek desenız turk erkeklerının yapısı buna musaıt kı bız bıle 25 ınden sonra kılo almaya gobeklenmeye baslıyoruz..
adam degısse ne olacak kı bu seferde kıskanclık yaparsınız ..

burada ölümcül bir mantık hatası var.
sevdiğin insanı fiziken de sever beğenirsin.
yani sonuç : sen eşini sevmiyorsun olur.

benim eşim çoğu insana göre yakışıklı değildir. kısa boy, esmer ten vs.
ben ilk görüşmeye başladığımızda eşimi hiiiiç beğenmezdim.
çünkü aşık falan da değildim.
sonra aşık oldum sevdim, şu an dünyadaki en yakışıklı en fit, en karizmatik en çekici adam bana göre.
yani evet saç kesimini yakıştırmıyor olabilirsin, kilolu olmasından rahatsız olabilirsin. ama bunlar "seviyorum ama beğenmiyorum" dedirtecek kadar olmamalı.

günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...

Bızımkıde kısa boylu gobeklı üstelik kel :) yerim ben onu..başa sarsam yıne o ılla o derdim :KK68:beni soracaksan olursan görünş olarak ıddaıymdr..Herkese rağmen ınat ettım,ınsanların deger yargısına kulak kapattım..Mesele karakter uyuşması,incelik,sevgi ,saygı belkı klasık laflaroldu ama..Siz beynınızde sorgulamaya başlamıssnz yazık acıdım o adama..başta iyi düşünecektnz..

Back
X