• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Yeni mi gordun adami canim ;) boyle bahane mi olur

çok haklısın evlenirken çok sempatik gelmişti bana sorun olmaz gibiydi ama artık sorun olarak görmeye başladım
mesela eşimle ayakta fotoğraf çektirmek hiç istemiyorum daha sonra baktığımda üzülüyorum

Mantık evliliği yaptıysan sormayacaksın o zaman bu soruyu. Çünkü baştan kabul etmişsin o zaman soracaktın kendine fiziken beğeneceğim aşık olacağım birini mi istiyorum diye evlenmişsin çocuk yapmışsın şimdi beğenmiyorum diyorsun beğenmediğin adamı sevsen ne olur ki. Sadece iyi biri olarak seversin bu da eşini kandırmak olur sen kendini koy yerine eşin seni seviyorum ama seni beğenmiyorum dese ne yaparsın yani.

çok haklısın evlenirken çok sempatik gelmişti bana sorun olmaz gibiydi ama artık sorun olarak görmeye başladım
mesela eşimle ayakta fotoğraf çektirmek hiç istemiyorum daha sonra baktığımda üzülüyorum
tom cruisele nicole kidman arasında 20 cm vardı nerdeyse..ama boyu asla sorun etmediler.

Canim cogu kadin kocasina deliler gibi asik degil ama seviyor
Herhalde sen artik sevmiyorsun seni ona baglayan tek sey aliskanlik su an o da ortadan kalksa bosanacaksin gibi geldi bana

2 yıl önce neden sorgulamadın yani evlenme nedenin neydi maddiyat mı
çünkü aşk olsa 150 olsa farketmez
ayrıca uzun boylu erkekler sevilir diye bir şey yok

2 yıl önce neden sorgulamadın yani evlenme nedenin neydi maddiyat mı
çünkü aşk olsa 150 olsa farketmez
ayrıca uzun boylu erkekler sevilir diye bir şey yok

iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım

aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diye
arkadaşım bak çocukta olmuş.o zamanda görmedin fiziğini bunun...
bu adam değişmemiş ki.
ne kısalmış ne kilo almış ki,olsa nolur,biz kadınlarda bazılarımız evlenince kilıo alabiliyoruz. bu yüzden kocalarda boşasınmı bizleri.
senin sevgin yok ,olmamış. sen severek evlenmemişsin,
kendini kandırmışsın sadece seviyorum diye yada zorlamışsın sevmek için..

Son düzenleme:
iyi bir mesleği vardı etrafında sevilen biriydi kötü hiçbir alışkanlığı yoktu. huzurlu bir yuvam olur diye düşündüm. ama zaman geçtikçe eşimi beğnmemeye başladım

Kendınızi bı silkeleyın ya..İyi bi meslek,cervesınde sevılen ıyı ahlaklı zararsız bi eş...Bi şükredin ya..kendınıze gelin..Açıkçaası doyumsuz olmakda hastalık gıbı..Başta cazıb geldı ohh mıss..guzel ımkanlar ıcınde kafayı sardınız tıpe..Bu kafada hiç memnun olmazsnz size dıyım

Canim cogu kadin kocasina deliler gibi asik degil ama seviyor
Herhalde sen artik sevmiyorsun seni ona baglayan tek sey aliskanlik su an o da ortadan kalksa bosanacaksin gibi geldi bana
haklısın galiba alışkanlık, onunla vakit geçirmeyi seviyorum yani bi arkadaş gibi eğlendiriyo güldürüyo geziyoruz beraber ama örneğin cinsellik söz konusu olunca olmuyo

Aşksız hayata hayat mı derim ben... Keşke en baştan kendini zorla ikna etmeye çalışmasaydın bu evliliğe...

Back
X