Valla benim aldatacak kadar vicdanım genişse bu bahanelerin hepsini alacak kadar da geniştir. Yeter ki yapılmasın yapıldı mı bir kere ne deseniz içini doldurursunuz.
allah korusun aldatmaya ne gerek varkı sevmıyorsam boşanırım nıye kendımı ve karsımdakını kandırayım zaten en büyük günahlardan biri zaten eşime hastayım:):)
Asla aldatmak ve aldatılmak istemem.
Bu düşünce kafamda oluştuğu anda eşimden boşanır ne yapacaksam, öyle yaparım. bu arada onunda öyle yapmasını istiyorum.
öyle bi duruma gelirsem, sevdiğimden başkasına kaydığını görürsem gönlümün söylerim ona ve giderim. ona böylesi bişeyi yaşatmaya hakkım yok. bi insana yaşatılabilicek en ağır şeydir aldatmak ve bunu yapmam...
Aldatma mı?Söz konusu bile olamaz..
Aldatmaya bahane arayan,bulan şaşkın ve zavallı durumuna asla düşürmem kendimi..
Artık seni sevmiyorum,ayrılalım derim o kadar..Ama aldatma denen kalleşlik olmadan önce..
evli bir insan gibi düşünemiyorum ve asla yapmam da diyemiyorum ola ki böyle bir halt yedim o zaman kesinlikle bu onun ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden olur ve bu bahane değil gerçek olmuştur...
tobe tobeeee bırı warken baskası olur mu hele kı ewlıyken ....madem aldatcan bırak ole yap napıosan .dusunemıorum ole bıse yaptıgımıklava:
ne olursa olsun bahane bıle bulamam cunku wıcdanım rahat olmaz olamaz.yerimseniben
Böyle bir seyin bahanesi olmaz..
O duruma geldiysem zaten bazi seyleri gözden cikarmisim demektir, bi de bahane mi aricam ,canim istedi aldattim iste tatlicadiarzu
ne yapmıs olursa olsun benım bu ıgrenclıgı yapmam hıcbıseyı haklı cıkarmaz.cok rahatsızsan ceker gıdersın ama asla bırıyle beraberken aldatmam.esımde olsa sevgılımde.aynı saygıyı karsıdan beklerım gormezsem hadı canım byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kendı aldatmacalarında bogul derım
bilemiyorum. Allah korusun tabi ama ben öyle keyfine aldatan kadınlardan olamam. Hadi illa oldu bi durumlar aldattım diyeceksem, o da şöyle olurdu herhalde: kocam da beni aldatmışsa veya aldatıyorsa, o sırada benim gönlüm de başkasına kaymışsa biraz kızgınlıktan biraz da duygusal yönünden dolayı belki yanii.. ayy "aldatırım"la bitiremedim cümleyi. ağza alması bile çok sinir bozucu. Allah saklasın hepimizi :S