• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizi aldattınız, bahaneniz ne olur?

Eşinizi aldattınız, bahaneniz ne olur?

• Evlilik sıkmaya başladı

OY: 0 0,0%
  • Kocamla tenimiz uyuşmuyordu

• Zamanla daha genç vücut arıyor insan

• Kendimi denemek istedim

• Ankete Katılan
    89
aldatan düsünsün bu sorunu cevabini

Valla benim aldatacak kadar vicdanım genişse bu bahanelerin hepsini alacak kadar da geniştir. Yeter ki yapılmasın yapıldı mı bir kere ne deseniz içini doldurursunuz.

allah korusun aldatmaya ne gerek varkı sevmıyorsam boşanırım nıye kendımı ve karsımdakını kandırayım zaten en büyük günahlardan biri zaten eşime hastayım:):)

Asla aldatmak ve aldatılmak istemem.
Bu düşünce kafamda oluştuğu anda eşimden boşanır ne yapacaksam, öyle yaparım. bu arada onunda öyle yapmasını istiyorum.

öyle bi duruma gelirsem, sevdiğimden başkasına kaydığını görürsem gönlümün söylerim ona ve giderim. ona böylesi bişeyi yaşatmaya hakkım yok. bi insana yaşatılabilicek en ağır şeydir aldatmak ve bunu yapmam...

Aldatma mı?Söz konusu bile olamaz..
Aldatmaya bahane arayan,bulan şaşkın ve zavallı durumuna asla düşürmem kendimi..
Artık seni sevmiyorum,ayrılalım derim o kadar..Ama aldatma denen kalleşlik olmadan önce..

evli bir insan gibi düşünemiyorum ve asla yapmam da diyemiyorum ola ki böyle bir halt yedim o zaman kesinlikle bu onun ilgisizliği ve sevgisizliği yüzünden olur ve bu bahane değil gerçek olmuştur...

tobe tobeeee bırı warken baskası olur mu hele kı ewlıyken ....madem aldatcan bırak ole yap napıosan .dusunemıorum ole bıse yaptıgımı:oklava:
ne olursa olsun bahane bıle bulamam cunku wıcdanım rahat olmaz olamaz.yerimseniben

aldatmamin bahanesi yoktur ben esim icin tasimiyorum namusumu serefimi

yapan kendine yapar ama son günlerde o kadar cok sey duyuyoruzki

aldatilan kadinlar aldatilan erkekler e oldu böyle civisi cikmis dünyanin ya:mymeka:

ben namusumu kendim icin tasirim esim icin degil

Böyle bir seyin bahanesi olmaz..
O duruma geldiysem zaten bazi seyleri gözden cikarmisim demektir, bi de bahane mi aricam ,canim istedi aldattim iste tatlicadiarzu

teorik olarak beni aldatması ya da aşırı ilgisizlik konularında bir erkek aldatılmayı hakeder diye düşünüyorum, ama pratikte aldatamam kesinlikle.

ne yapmıs olursa olsun benım bu ıgrenclıgı yapmam hıcbıseyı haklı cıkarmaz.cok rahatsızsan ceker gıdersın ama asla bırıyle beraberken aldatmam.esımde olsa sevgılımde.aynı saygıyı karsıdan beklerım gormezsem hadı canım byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....kendı aldatmacalarında bogul derım

yani aldatmam ama eğer allah korusun böyle bir şey olursa ya beni aldatmıştır yada benimle ilgilenmiyordur. bunlar sebep olamaz ama ir seçenek iste.

abooooooooovvvvvvvvvv taş yağacak başıma ..........:))

hem eşimi aldatacağım hemde bahane bulacağım

çok zor iş aldatmak için birini bul hadi buldum sonra bahane bul kılıfına uygun

sonrada vicdanla savaş birde hesap günü var offffffffffffffffffffff

düşünürken yoruldum zepp en iyisi ben herzamanki gibi sorunsuz cevabımı vereyim :

rabbimin izniyle 'asla aldatmam'

asla aldatmam
ama diyelim ki öyle bir eşeklik yaptım bahanem olamaz
çünkü intikam almak için yapmışımdır başka ne diye aldatiyim

eşimde yanımızda olursa neden olmasınboshayallersmile

bilemiyorum. Allah korusun tabi ama ben öyle keyfine aldatan kadınlardan olamam. Hadi illa oldu bi durumlar aldattım diyeceksem, o da şöyle olurdu herhalde: kocam da beni aldatmışsa veya aldatıyorsa, o sırada benim gönlüm de başkasına kaymışsa biraz kızgınlıktan biraz da duygusal yönünden dolayı belki yanii.. ayy "aldatırım"la bitiremedim cümleyi. ağza alması bile çok sinir bozucu. Allah saklasın hepimizi :S

Back