En yakın arkadaşım kürtajdan sonra ziyaretime gelmedi

Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
bu ne saçmalık! Babam istese vermem borsa işlemleri için banka hesabımı!
Ben karışmam diyip kenara çekilmişsiniz ama arkadaşınız sizin teklifinize hayır dedi diye eşinizden laf işitmiş… haram/helal işini Allah bilir. Eşiniz ne diye arkadaşınızın haramına helaline karışıyor. Kanka bile olsalar sizin arkadaşınızmış. O da sizden bir destek beklemiş olabilir. Siz ben karışmam diyip kenara çekilmişsiniz güzelce. Şimdi de siz ondan destek bekliyorsunuz o da kenara çekilmiş bekliyor.
Ayrıca eşinize bu yaptığının yasal olmadığını söyleyin lütfen.

Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha cidden😂
Bakın banka hesabına para atarak insanalrı dolandırabiliyor! Lütfen okuyun araştırın. Eşiniz de bir zahmet gitsin bankaya hesp açsın. Elalemden iban istemek yerine

her yazana durup durup cok yakinlardi kankalardi esim ondan bu muhabbetlere girdi demissiniz bu kadar yakın oldukları icin mi arkadasinizin helaline haramina dil uzatmis saygideger esiniz? arkadasligi paravan yaptırıp kimseye soyduramam kendimi valla akilli kadinmis. siz de tencere kapaksiniz sakın bosanmayin adamin daha tam olarak ne yaptigindan bihabersiniz bilgisi olanlar anlatmis soru sormus karsiliginda kem kum etmissiniz sadece

Kürtaj bence karı koca arasındaki mahrem bir mesele. Ben olsam kimseye söylemezdim bile..eşinizin insanların hesabını istemesi çok yanlış,bunun cezası da var galiba..hele sizin arkadaşınızdan hesap istemesi daha da yanlış..arkadaşınızı haklı buldum

Umarım uyandığınız ve ne kadar ciddi bir durumda kaldığınızı anladığınız için üyelik iptali yapmışsınızdır. Konu silinmiyor ve üyelik bilgileriniz nick name falan yok olmuyor yalnız. Mali suç araştırma birimi karı koca sizi içeri aldığında bu sefer de arkadaşım hapse ziyaretime gelmedi demeyin. Kara cahil, dünyadan bi habersiniz bir de atar gider yapıyorsunuz.

Konu sahibi kocanız bana çok güven verdi, kendisine banka hesabımı vermek isterim, benim üzerimden borsa b*nanza ne dilerse yapabilir. Yalnız şuan bir yerden para bekliyorum, Çiftlikbank'a yaptığım yatırımdan alacağım o büyük paranın eli kulağında, gelmek üzere. Tosun'dan tahsilatı alır almaz sizdeyim 😌

Son düzenleme:
Gecmıs olsun

Son derece haklı buluyorum beni helal haram yemeyle sorgulayacak son kişi bile olamaz arkadaşımın kocası .
pardon da sizinle arkadaş die eşinizle biseyini paylaşmak zorunda değil . Eşiniz kendı aç gözlülüğünü arkadaşınıza yüklemesin arkadaşlar böyle zaman belli olurlar die .

eşinizin de borsa bildiğinden falan değil . Borsaya tek giriş yapabılıyor ıkıncı hesap açamıyor aynı tc ile bu yüzden millete ağız yapıyor terbiyesizlik eşinizde .
ne kadar elinde hesap olursa o kadar çok halka arza katılabılırım kafası yoksa kalkıpta arkadaşınızın hesabına milyarlar yükleyecegınden de değil yani sizde bunun gayet farkındasınız 🤣
yazık hafta da halka arz olursa 1 lira fazla kazancam die sizi arkadaşınızdan etmiş siz kocanıza kırılın arkadaşınızdan da gerçekten kaybetmek istemıyorsanız eşinize söyleyin özür dilesin hangi devirde yaşıyoruz kim kime hesabını verir

Yorumlar cidden Allah-u Ekber yani😂yeni kürtaj olmuş bir bayanım lütfen biraz daha güzel yorumlar atarsanız sevinirim😂
Yeni kürtaj olmuşsunuz da daha bebegın üzüntüsünü yaşamadan arkadaşa ona buna sardırıp kırılma moduna gecmıssınız . Hangi ara kendınızı topladınız da çevreye odaklandınız

Back