- 12 Haziran 2024
- 123
- 322
- 18
- Konu Sahibi beyzanurrrr
bu ne saçmalık! Babam istese vermem borsa işlemleri için banka hesabımı!Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Ben karışmam diyip kenara çekilmişsiniz ama arkadaşınız sizin teklifinize hayır dedi diye eşinizden laf işitmiş… haram/helal işini Allah bilir. Eşiniz ne diye arkadaşınızın haramına helaline karışıyor. Kanka bile olsalar sizin arkadaşınızmış. O da sizden bir destek beklemiş olabilir. Siz ben karışmam diyip kenara çekilmişsiniz güzelce. Şimdi de siz ondan destek bekliyorsunuz o da kenara çekilmiş bekliyor.
Ayrıca eşinize bu yaptığının yasal olmadığını söyleyin lütfen.