• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliliğini yapanlar yardım edin lütfen

Bosanmis erkekten neden korkuyorsunuz ki.insanlar anlasamayabilir bosanabilir bu cok normal.ben sizin yerinizde olsam bekar birinden daha cok korkardim.ayrica cocuksuzsa cocuk isteyecektir.hayirlisi olsun hakkinizda.

evet erkek iyi olup eşiyle anlaşamayıp boşanmış olabilir. ama ne bileyim bana boşanmış erkekler sorunlu erkeklermiş gibime geliyor. ondan korkuyorum...bekar erkekten neden daha çok korkayım ki?

evet erkek iyi olup eşiyle anlaşamayıp boşanmış olabilir. ama ne bileyim bana boşanmış erkekler sorunlu erkeklermiş gibime geliyor. ondan korkuyorum...bekar erkekten neden daha çok korkayım ki?

O mmantikla bakildiginda erkeklerinde sizden korkmasi lazim .sizde bosanmis birisiniz.sartlariniz farklı olduğundan bekar birinle nasil yürür diye korkardim ben olsam bide hic evlenmemis insanlarin toylugu vardir bence.ayrica suda var artik erkekler uzun süreli birliktelikler yasiyor evli olmasa bile .kari- koca hayatini zaten yasiyorlar.bide aile faktörü var.bekar biriinin ailesi iki çocuklu bir gelin istemeyebilir onlarida anlamak gerek.sorumluluk almak baskasinin çocuğunun sorumlulugunu almak kolay degil.bana sizin imkanlarinizdan yararlanmak istemisler gibi geldi yoksa cocuksuz biri etrafında okadar kiz varken neden cocuklu bir kadini tercih etsin ki.kirilmayin bana ama ben realist bakarim her olaya.

O mmantikla bakildiginda erkeklerinde sizden korkmasi lazim .sizde bosanmis birisiniz.sartlariniz farklı olduğundan bekar birinle nasil yürür diye korkardim ben olsam bide hic evlenmemis insanlarin toylugu vardir bence.ayrica suda var artik erkekler uzun süreli birliktelikler yasiyor evli olmasa bile .kari- koca hayatini zaten yasiyorlar.bide aile faktörü var.bekar biriinin ailesi iki çocuklu bir gelin istemeyebilir onlarida anlamak gerek.sorumluluk almak baskasinin çocuğunun sorumlulugunu almak kolay degil.bana sizin imkanlarinizdan yararlanmak istemisler gibi geldi yoksa cocuksuz biri etrafında okadar kiz varken neden cocuklu bir kadini tercih etsin ki.kirilmayin bana ama ben realist bakarim her olaya.

yalnız benimle birlikte olmak isteyen beylerin zaten durumu yerinde. ne yapsınlar benim paramı ki şu an yüklü borcum var zaten

yalnız benimle birlikte olmak isteyen beylerin zaten durumu yerinde. ne yapsınlar benim paramı ki şu an yüklü borcum var zaten

o zaman çok güzelsiniz ne diyeyim. bir erkek bekar hiç evlenmemiş çocuksuz iki çocuklu bir kadınla neden evlenmek ister ?ben çözemedim .hakkınızda hayırlısı olsun ..

sorduklarınız incitmedi. taliplerim görücü usulü değil. bazıları arkadaşların arkadaşları, bazıları iş toplantısında görenler, bazıları çevreden falan...aşk ilişkisi yaşamadan değil tabiki. bir süre görüşmek istiyorlar. bende bu isteğimi dile getiriyorum zaten..ama zaten mutaasıp bir bayan olduğum için uzun süreli görüşmeyeceğimin çok samimi olamayacağımın da farkındalar. üstelik boşanmış bir bayan olduğum için genç kızlara göre daha fazla dikkat etmek zorundayım. bunu da karşı tarafa yansıtıyorum.

evim var. ama evin bana ait olduğunu söylemiyorum. babama ait diyorum ki zaten babamın üstünde. gerçi bazıları biliyor benim evim olduğunu. maddi durumum iyi ama eski eşim 200 milyardan fazla borç bıraktığı için borçlarla boğuşuyorum. bu borçları bilen de var bilmeyen de. arabam yok mesela. sattım arabamı borçlar yüzünden. ama kariyerim iyi. çalışma saatlerim de az. bir de ailem zengin değil ama güvenilir ve sevilen bir aile olarak tanınırız çevrede. ayrıca konuşurken evim olduğunu bilenlere babam oturmamıza izin vermeyebilir kiraya çıkabiliriz diye de ekliyorum.

güzel ve genç bir hanımım. 31 yaşındayım ama 25 falan gösteriyorum ki hiç makyaj yapmam süsüme pek önem vermem. bende bundan çok korkuyorum. beni ben olduğum için mi yoksa maddi olanaklar için mi bilmiyorum. bunu nasıl anlarım onu da bilmiyorum.evet evlilik çok ama çok zor. ama yalnızlık da zor. derdimi açabileceğim, birlikte güzel vakit geçirebileceğim birine öyle ihtiyacım var ki.. arkadaşlar nereye kadar..
yine de doğru söylüyorsunuz acele etmeyeceğim, zaten borcum varken evlenemem, üstelik evlilik hayallerdeki gibi olmuyor farkındayım. beyaz atlı prens yok. ablam da yaşın genç, paran var, sabret daha karşına bir sürü kişi çıkar diyor... kafana göre birini bulunca kalbin de ısınır diyor.. inşallah benim de karşıma merhametli, temiz, dürüst, güvenilir, anlaşabileceğim bir eş çıkar..

Allah yardimciniz olsun. Zor isler. Insanin ici korkuyla doluyor evlenmeye karar verirken. Umarim dogru bir karar verirsiniz ve guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Sonucta yanlizlik gercektende insanlar icin deyil. Cocuklariniz Allahin izniyle buyuyp kendi yuvalarini kuracaklar ilerde. O yuzden ilerisini de dusunmek lazim diye dusunuyorum. Bol bol dua edin dogru karar verebilmek icin. Ve ailenizin gorusune de deyer verin derim.

Allah yardimciniz olsun. Zor isler. Insanin ici korkuyla doluyor evlenmeye karar verirken. Umarim dogru bir karar verirsiniz ve guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Sonucta yanlizlik gercektende insanlar icin deyil. Cocuklariniz Allahin izniyle buyuyp kendi yuvalarini kuracaklar ilerde. O yuzden ilerisini de dusunmek lazim diye dusunuyorum. Bol bol dua edin dogru karar verebilmek icin. Ve ailenizin gorusune de deyer verin derim.

amin saolun. çok dua edeceğim inşaalah..

mutlulugunuzla mutllu oldum ne sicak anlatmissiniz Allah hep daim etsin bizede nasip etsin

meryzynp şu anda durumun nedir merak ettim. evlendin mi. konuya yazmayalı uzun zaman olmuş ama..

ilk evliliğim 10 yıl sürdü bir kızım var.. hiç bir gün mutlu olmadım alkolik bir adamdı defalarca aldatıldım.. ilk sene boşanıcaktım geldim geri 4 sene sonra boşanacaktım geldim geri 6 sene sonra boşanacaktım geri hepsinin sebebi kızımdı.. ama baktım ki o artık bu kavgaların içinde mutsuz boşandım.. hayatımın hatası olan evliliğimi bitirdim zaten çoktaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn bitmiştide ben uzatmaları oynuyodum ve öyle biri girdiki hayatıma.. benim kızımın babası öz babası bir kere bile gezdirmemiştir.. zorla işim olunca verirdim direk annesine atardı kızımı dövme sövme yoktu ama sevgide yoktu.. eşimin çocuğu yok.. kızım o kadar çok seviyor ki 2 sene oldu bir kere baba demedi aramadı bile babasını..babası öz babası nafaka vermiyor kızını sormuyorken şimdiki eşim ayakkabısını alalım montu alalım ona ıpad alalım aman üşütme sinemaya gidelim diyor.. kızımın gözündeki mutluğu görseniz ne demek istediğimi anlardınız.. ve ona diyorki bak baban senin baban ve bizimle olan konular seninle ilgili değil sen babanı seveceksin konuşacaksın görüşeceksin diyor.. ben bile bunu diyemiyorum... eşim onun abisi.. onlar dengelerini çok iyi kurdular.. en son babası 6 olmuştur kızını arayalı bu arada karne aldı okul tekrar başladı bir şeye ihtiyacı varmı diye aramıyor ki kızıma sırf bu yüzden telefon aldım.. rahat rahat konuşsunlar diye..
sıra bana geldiğinde ben insan olduğumu anladım.. aşk neymiş kadın olmak neymiş kıskanılmak neymiş anladım.. insan olduğumu anladım... ne kadar güzelmiş sabahlara kadar konuşabilmek.. ben yemek hazırlarken yanımda sevdiğim adamın salata yapması.. ne güzelmiş maç izlemek.. ne güzelmiş sinemaya gitmek ve ne güzelmiş elele gezmek anladım.. yeni bir ilişki değil 3 yılımıza giricez.. ve 3 senedir hiç bitmeden artarak devam eden bir ilişki..
hazır kurulmuş bir hayatımda yoktu.. baştan sil baştan başladık hayatta.. evimden boşanırken bir tane ayna bile almadım derler ya almadım.. kıyafet bile almadım.. eşimde de yoktu açıkcası.. tekrar borç yaptım herşeyi zevkimize göre aldık.. bütün borçlarımızıda ödedik..
kavga etmiyormuyuz?? ediyoruz.. hepmi laylaylom hayır ama kavganın bile barışması güzelmiş arkadaşlar.. sevdiğini hissetmek güzelmiş.. ben burda yazılar okuyor üvey anne üvey baba başlıklarını okuyorum.. kimse kimsenin annesi babası olamaz çünkü maddeye ters ama her doğurabilen anne her doğurmaya vesile olanda BABA olamaz..
eşime tek bir şey diyorum keşke kızım senden olsaydı.. sen babalığı çokkkk hak eden bir adamsın.. daha bir kez sesini yükseltmedi kızıma.. ben çok zor bir evlilik yaşadığım için açıkcası yıpranmıştım ve hatta sıyırmıştım kızıma iyi davranan bir anne değildim... artık evde sesimi yükseltmek bile yasak..
konuşuyor anlatıyor..
ben çok mutluyum ALLAH ım duysun bozulmasın..
her kötü giden evlillik sonrasında korkuları olabilir insanların ama benim bir saniye bile olmadı.. umarım sizde çok mutlu olursunuz...:KK16:

Ayy nasıl imrendim size anlatamam Allahım yuvanızdan bu mutlulugunuzu hiç eksik etmesin maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::KK73:

daha yeni bosanmissiniz.. evlilige ve belli bi duzene alistgnzdan bosluga dusmemek adina boyle bseye girdiniz sanirim ama bence cok erken.. acele etmeyin derim

Back