• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

vardı hallettim çok şükür cevabını verip geçiyorum yüzlerine . Eşim en büyük destekçim çok şükür ne kadar sabrettiğimin ne hakaretlere maruz kaldığımın en yakın şahidi çünkü

ben cevap versem benı haksız bulur cevap vermedıgım halde haksızsam o zmn ne olur bılmıyorum

ONU DUSUNUYORUM SIMDIDEN KARISMALAR BASLADI İSMİNE BİLE KARISIYOR KV EŞİM BU KONUDA SEN ne istersen onu koyucaz dıyor ama o kadar ısrar edıyorkı dayanamayacak kabul edecek gıbı gelıyor .Düşüncelerimiz cok farklı hep kendılerını ovmekle gecıyor yok cocuklarını 1 yasına kadar hasta etmemıs onlara hergun sut vermıs gecelerı sankı ben cocuguma bakamıcam .Okudugum için ev işlerinden cocuk işlerinden anlamadıgı sanıp mudahale etmesı deli ediyor .Allahım bır an once evımı alıp cıkmamı nasıp etsın artık bunaldım hergun her saat bası işde ağlıyorum .Saat kaç oldu 1 kere aradı oda mesai hesaplama nasıl oluyor dıye nasılsın demek yok bebegı sordugu yok.Bu bebegı bu kadar ısterken sımdı ne değişti de boyle davranıyor bılmıyorum
annesının doldurusuna gelıyor olabılır kı bencede oyle
rest ceksen bı aklı basına gelse esının bı sure aılenın yanına gıtsen olmazmı ?
yoksa hep boyun egerek gecer hayatın

annesının doldurusuna gelıyor olabılır kı bencede oyle
rest ceksen bı aklı basına gelse esının bı sure aılenın yanına gıtsen olmazmı ?
yoksa hep boyun egerek gecer hayatı

Bilmiyorum arkamdan ne konuşuluyor ne yapılıyor yüzüme bir şey demiyorlar evde degıldım oda degıl dı belkı telefonla arayıp soyledıler .Dün akşam senle konuscam dedı ben odaya gectım geldı bır ka. saat sonra yattı uyudu dırek sabahda işe gitti birsey demeden tum gun iş dışında aramadı bakalım aksam ne yapacak:26:

Sessiz kalma arkadasim.baktilar sesin cikmiyo kendini savunmuyosun tabiki seni haksiz cikarirlar..sen onlarsiz olabilecegini belli edersen seni kabullenmeye mecburlar..cocugun olacak kim sana ne yapabilir..sakin indirme...Allah korusun bu uzuntuyle erken dogum yaparsin...ne yani sen lohusayken de is yapacakmisin...bevegi birakip o kadar kadin varken sen mi cam sileceksoin.isin gidisati bu bencr..yol yakinken kendini kabullendir..iyilikten maraz doguyo canim

Back