• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliliğini yapanlar yardım edin lütfen

ben sizin içinizde olan sevgi boşluğundan bu kadar çok evlenmeye yöneldiğinizi düşündüm.
insan evliyken yaşayamadığı sevgiyi, mutluluğu ve huzuru hep bir şekilde iç güdüsel arıyor sanırım.

bende boşandım çocuğum yok ama evlilik olayı beni ürkütüyor.
sizin çocuğunuz var o nedenle çok iyi düşünün derim.
zaten hemen evlilik olacak diye bir kural yokki. bir süre yeni hayatınıza ve cocuklarınıza adapte olun. onlarla huzurlu bir hayat yaşayın. bu arada yaralarınız azda olsa iyilşemeye başlar. o arada da içinize gerçekten sinecek birisi olursa tanımaya çalışırsınız.
zaten zamanda neyin ne olduğunu gösterir.

hakkınızda hayırlısı olsun inş.

bence azcık kendınıze zaman verin.. ne istedıgınıze karar verin.. yalnız kalmamak ıcın evlenılmez!!!!!!!! şöle dusun sen tekrardan evlendın ama allah yazgısı bu evlendıkten 2-3 ay sonra eşın allah korusun vefat etti diyelim gene yalnız kalırsın.. o nedenle yalnız kalmamak ıcın evlenme!!!!

Boşandıktan 3 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım henüz 9 ay oldu .İkimizin de ikinci evlilikleri,ikimizinde ilk evliliklerinden iki çocuğu var .Eşimin kızlar anneleriyle yaşıyorlar uzak bir şehirde memleketlerinde ama eşim 3-4 haftada bir gidip onları görüyor ve ilgileniyor .
Benim çocuklarım bizimle yaşıyorlar .Aldatılma sonucu boşandım ilk eşim çok soğuk ve bencil bir adamdı ama çok erken evlenmiştim bir tek onu tanıdım ve bana verdiği zararı zor anladım ve kabullendim .Şimdiki eşimle tam bir aşk evliliği yaptık .

Benim evimde yaşıyoruz ,ben çalışmıyorum eşim çalışıyor ama nafaka gelirim var .Eşim evlenirken tüm ev eşyalarımızı değiştirdi .Ev özellikle ona sorun oldu çünkü benim ilk evliliğimde de yaşadığım evdi kendini çoğu zaman kötü hissetti ve bu konuda tartışmalarımız oldu ancak karşılıklı oturup konuşarak problemlerimizi ortaya koyduk ve düzeltiyoruz .

Eşimi çok seviyorum ,kadın olduğumu ,aşkı sevgiyi onda gördüm .Değer verilmeyi,ilgi görmeyi,toplulukta bile gözlerini benden ayırmamasnı,elele sokaklarda gezmeyi ve bunun gibi bir çok güzelliği ..,

Çocuklar konusunda ise beni hiç üzmedi diyebilirim ,oğlumun banyosundan ,doktorlarına,raporlarına,veli toplantılarına hep o koşturdu ,öğretmenleriyle konuştu ,onları ellerinden tutup okula o götürdü .Yemekler yaptı,oyunlar oynadı ,kendine almadı onlara aldı .Öz babaları bir gün bile okullarına gitmedi .Bir kez olsun doktora gelmedi ama üvey babaları kusmuklarına kadar temizledi,sevdi,kucağında uyuttu .
Kızım bir sabah bize kahvaltı hazırlamış küçücük elleriyle,karga burgacık seni çok seviyorum bana her zaman güzel yemekler yatın beni çok sevdin diye not yazmış tabağının kenarına,yılbaşı süslerinden kalpler koymuş sofraya ..Eşim ağladı hem kendi kızlarından bunu görmediği için hem de kızımın onu çok sevdiği için ..

İşte böyle konu sahibi,kavgalarımız oluyor tabi ki ama aşk ,sevgi olunca iletişim olunca halloluyor .Çocuksuz bir kadınla da evlenebilirdi ama o beni seçti .Bunun adı aşk ..Ben de onu tabi ki..

Aşık olursanız evlenin diyorum ...

Siz de dilerim en az benim kadar mutlu olursunuz .:nazar::nazar::nazar:

Konuyla alakasiz olacak ama nisanlidn pisman oldugunuz biriyle evlenmek ne kadar mantikli?Evlendikten sonra bosanmaktan daha kolay degil mi ayrilmak:/

doğru söylüyosun fakat ben daha önceden evlenip ayrıldığım için ailem ayrılmama izin vermiyo çok istedim ayrılmayı hala istiyorum fakat izin yok :50: bu şekilde aramamaya devam ederse nikahı bi daha ki seneye ertelemeyi düşünüyorum ne kadar geç olursa o kadar iyi belki bişey çıkarda ayrılma ihtimalimiz olabilir diye umuyorum

Boşandıktan 3 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım henüz 9 ay oldu .İkimizin de ikinci evlilikleri,ikimizinde ilk evliliklerinden iki çocuğu var .Eşimin kızlar anneleriyle yaşıyorlar uzak bir şehirde memleketlerinde ama eşim 3-4 haftada bir gidip onları görüyor ve ilgileniyor .
Benim çocuklarım bizimle yaşıyorlar .Aldatılma sonucu boşandım ilk eşim çok soğuk ve bencil bir adamdı ama çok erken evlenmiştim bir tek onu tanıdım ve bana verdiği zararı zor anladım ve kabullendim .Şimdiki eşimle tam bir aşk evliliği yaptık .

Benim evimde yaşıyoruz ,ben çalışmıyorum eşim çalışıyor ama nafaka gelirim var .Eşim evlenirken tüm ev eşyalarımızı değiştirdi .Ev özellikle ona sorun oldu çünkü benim ilk evliliğimde de yaşadığım evdi kendini çoğu zaman kötü hissetti ve bu konuda tartışmalarımız oldu ancak karşılıklı oturup konuşarak problemlerimizi ortaya koyduk ve düzeltiyoruz .

Eşimi çok seviyorum ,kadın olduğumu ,aşkı sevgiyi onda gördüm .Değer verilmeyi,ilgi görmeyi,toplulukta bile gözlerini benden ayırmamasnı,elele sokaklarda gezmeyi ve bunun gibi bir çok güzelliği ..,

Çocuklar konusunda ise beni hiç üzmedi diyebilirim ,oğlumun banyosundan ,doktorlarına,raporlarına,veli toplantılarına hep o koşturdu ,öğretmenleriyle konuştu ,onları ellerinden tutup okula o götürdü .Yemekler yaptı,oyunlar oynadı ,kendine almadı onlara aldı .Öz babaları bir gün bile okullarına gitmedi .Bir kez olsun doktora gelmedi ama üvey babaları kusmuklarına kadar temizledi,sevdi,kucağında uyuttu .
Kızım bir sabah bize kahvaltı hazırlamış küçücük elleriyle,karga burgacık seni çok seviyorum bana her zaman güzel yemekler yatın beni çok sevdin diye not yazmış tabağının kenarına,yılbaşı süslerinden kalpler koymuş sofraya ..Eşim ağladı hem kendi kızlarından bunu görmediği için hem de kızımın onu çok sevdiği için ..

İşte böyle konu sahibi,kavgalarımız oluyor tabi ki ama aşk ,sevgi olunca iletişim olunca halloluyor .Çocuksuz bir kadınla da evlenebilirdi ama o beni seçti .Bunun adı aşk ..Ben de onu tabi ki..

Aşık olursanız evlenin diyorum ...

Siz de dilerim en az benim kadar mutlu olursunuz .:nazar::nazar::nazar:

Allah mutluluğunuzu daim etsin kat ve kat artırsın.İnşallah bende sizin gibi böyle mutlu olurum

Allah mutluluğunuzu daim etsin kat ve kat artırsın.İnşallah bende sizin gibi böyle mutlu olurum

mrb canım öncelikle seni cok iyi anlıyorum
biraz kendine zaman ver ve hemen evlenme
en azından görüs bak yani kafana hangisi yatacak,elbet sonunda evleneceksin bu senin hakkın
bence bak hangisi kafana yatıyorsa hangisi sana daha cok ilgi gösteriyor deger veriyorsa onunla görüs derim

mrb canım öncelikle seni cok iyi anlıyorum
biraz kendine zaman ver ve hemen evlenme
en azından görüs bak yani kafana hangisi yatacak,elbet sonunda evleneceksin bu senin hakkın
bence bak hangisi kafana yatıyorsa hangisi sana daha cok ilgi gösteriyor deger veriyorsa onunla görüs derim

benim sorunum şu, ben kimseyi sevemiyorum.bir türlü bağlanamıyorum. aşık olamıyorum.bunlar geçici mi acaba? doğru kişiyi bulduğumda geçer mi?

konu sahibinin konusunu unutturdu yazınız :) bende devamını dilerim mutluluğunuzun

ahahahah :)) haklısınız biraz öyle olmuş ama yaşanmış bir hayat herkez bu vesileyle okusun istedim insanın kaderi bir kötü olmasın hep kötü gider diyen umutsuz insanlara nasıl hayatın dönebileceğini göstermek adına belkide iyi olmuştur :) bu arada çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için :54:

Gözlerim dolu dolu okudum..MASALLAH....

Allah sizi birbirinizden ayirmasin inşallah...

Konu sahibine gelince bence yureginiz iste bu demeden aceleyle yalniz kalmamk için evlenmeyin.. Yoksa Allah korusun uzuntunu daha da büyük olur.. Hayirlisini dileyin...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)) :54:

Öncelikle yeni boşanmışsın biraz acele etmiyor musun . Evlatlarını düşünmen lazım önce . Birinle evlensen ki bu adamlar bekarmış çocuklarıda yok senin çocuklarınla aynı evde ne kadar anlaşabilir ki .Ben pek inanmıyorum kusura bakma lütfen . Kİmse başkasının çocuğuna kendi çocuğu gibi davranamaz bende dahil. Senle olmak isteyenler evlenmek vs senin imkanların için seni tercih ediyor olabilirler dikkatli ol lütfen .

benim için erkeğin evini geçindirecek kazancı olması gerekiyor. helal dairede herhangi bir işte çalışıp evini geçindirecek kazanca sahip olması önemli.çok para kazanmasından bahsetmiyorum. kadının çalışması yalnızca destekleyici olmalı. erkekler kadın çalışınca hazıra konmayı çok seviyor. bir de bir evin içine girmeden kimseyi tanıyamıyorsun. aslında belkide beyefendi iyi niyetlidir ama ne bileyim be çok korkuyorum. eski eşim maddi manevi çok yıprattı. bu korku nasıl geçecek bilmiyorum..

sevgili konu sahibi.

bazi seyler sorucam ama umarim sizi incitmez bu sorucaklarim. Masallah talipleriniz cokmus, umarimda azalmazlar zaten. Sanirim talipleriniz gorucu usuluyle olan talipler. Sonucta cocuklariniz sizinle ve cocugu olmayan insanlar ailelerini de sokup araya sizinle evlenmek istiyorlar. Eyer ask iliskisi yasamadan evlenmek istiyorlarsa talipleriniz, bu da ister istemez, bana sunu dusundurtuyor. Ya size vuruluyorlar gorur gormez duzgun karakterinizden, havanizdan dolayi; siz veya aileniz maddi anlamda oldukca iyi durumdasiniz; sosyal olarak iyi bir konuma sahipsiniz; yada allah vergisi bir guzelliginiz var.

Yani bence asil dusunmeniz gereken sey bu insanlar neden benimle evlenmek istiyor sorusu? gercekten sizinle mi evlenmek istiyorlar yoksa sahip oldugunuz imkanlardan dolayi mi? sizi siz oldugunuz icin mi istiyolar filan ? Bu kafanizi karistiriyor olabilir. ben evlenirken en cok kafama taktigim sey buydu. Evlilik kolay bir sey deyil, malesef aci bir sekilde zaten ogrendiniz bunu. Bence cok acele etmeyin. Kismetse zaten olur evlilik.

Son düzenleme:
benim sorunum şu, ben kimseyi sevemiyorum.bir türlü bağlanamıyorum. aşık olamıyorum.bunlar geçici mi acaba? doğru kişiyi bulduğumda geçer mi?

Canim insanlari tanimadan bilemezsinki belki asla olmaz diyecegin bir insani taniyinca seveceksin.bence ilgili deger veren simartan el ustunde tutan sevilir.sinirli adamlarida sevmiyorum...bence tani canim bi bakmissin asik olmussun

sevgili konu sahibi.

bazi seyler sorucam ama umarim sizi incitmez bu sorucaklarim. Masallah talipleriniz cokmus, umarimda azalmazlar zaten. Sanirim talipleriniz gorucu usuluyle olan talipler. Sonucta cocuklariniz sizinle ve cocugu olmayan insanlar ailelerini de sokup araya sizinle evlenmek istiyorlar. Eyer ask iliskisi yasamadan evlenmek istiyorlarsa talipleriniz, bu da ister istemez, bana sunu dusundurtuyor. Ya size vuruluyorlar gorur gormez duzgun karakterinizden, havanizdan dolayi; siz veya aileniz maddi anlamda oldukca iyi durumdasiniz; sosyal olarak iyi bir konuma sahipsiniz; yada allah vergisi bir guzelliginiz var.

Yani bence asil dusunmeniz gereken sey bu insanlar neden benimle evlenmek istiyor sorusu? gercekten sizinle mi evlenmek istiyorlar yoksa sahip oldugunuz imkanlardan dolayi mi? sizi siz oldugunuz icin mi istiyolar filan ? Bu kafanizi karistiriyor olabilir. ben evlenirken en cok kafama taktigim sey buydu. Evlilik kolay bir sey deyil, malesef aci bir sekilde zaten ogrendiniz bunu. Bence cok acele etmeyin. Kismetse zaten olur evlilik.

sorduklarınız incitmedi. taliplerim görücü usulü değil. bazıları arkadaşların arkadaşları, bazıları iş toplantısında görenler, bazıları çevreden falan...aşk ilişkisi yaşamadan değil tabiki. bir süre görüşmek istiyorlar. bende bu isteğimi dile getiriyorum zaten..ama zaten mutaasıp bir bayan olduğum için uzun süreli görüşmeyeceğimin çok samimi olamayacağımın da farkındalar. üstelik boşanmış bir bayan olduğum için genç kızlara göre daha fazla dikkat etmek zorundayım. bunu da karşı tarafa yansıtıyorum.

evim var. ama evin bana ait olduğunu söylemiyorum. babama ait diyorum ki zaten babamın üstünde. gerçi bazıları biliyor benim evim olduğunu. maddi durumum iyi ama eski eşim 200 milyardan fazla borç bıraktığı için borçlarla boğuşuyorum. bu borçları bilen de var bilmeyen de. arabam yok mesela. sattım arabamı borçlar yüzünden. ama kariyerim iyi. çalışma saatlerim de az. bir de ailem zengin değil ama güvenilir ve sevilen bir aile olarak tanınırız çevrede. ayrıca konuşurken evim olduğunu bilenlere babam oturmamıza izin vermeyebilir kiraya çıkabiliriz diye de ekliyorum.

güzel ve genç bir hanımım. 31 yaşındayım ama 25 falan gösteriyorum ki hiç makyaj yapmam süsüme pek önem vermem. bende bundan çok korkuyorum. beni ben olduğum için mi yoksa maddi olanaklar için mi bilmiyorum. bunu nasıl anlarım onu da bilmiyorum.evet evlilik çok ama çok zor. ama yalnızlık da zor. derdimi açabileceğim, birlikte güzel vakit geçirebileceğim birine öyle ihtiyacım var ki.. arkadaşlar nereye kadar..
yine de doğru söylüyorsunuz acele etmeyeceğim, zaten borcum varken evlenemem, üstelik evlilik hayallerdeki gibi olmuyor farkındayım. beyaz atlı prens yok. ablam da yaşın genç, paran var, sabret daha karşına bir sürü kişi çıkar diyor... kafana göre birini bulunca kalbin de ısınır diyor.. inşallah benim de karşıma merhametli, temiz, dürüst, güvenilir, anlaşabileceğim bir eş çıkar..

Öncelikle yeni boşanmışsın biraz acele etmiyor musun . Evlatlarını düşünmen lazım önce . Birinle evlensen ki bu adamlar bekarmış çocuklarıda yok senin çocuklarınla aynı evde ne kadar anlaşabilir ki .Ben pek inanmıyorum kusura bakma lütfen . Kİmse başkasının çocuğuna kendi çocuğu gibi davranamaz bende dahil. Senle olmak isteyenler evlenmek vs senin imkanların için seni tercih ediyor olabilirler dikkatli ol lütfen .

evet daha senesi gelmedi boşanmamın. ama uzun süredir de ayrı yaşıyorduk. 2012 kasım ayında ayrı evlerde yaşamaya başladık. bende bilmiyorum bekar bi beyle çocuklarım aynı evde nasıl olur. gerçi benimkiler büyüdü sayılır artık. küçük bir çocuk gibi zorluğu yok. ancak şöyle de bir durum var. acaba yeni eşim çocuk istermi? çünkü 3. çocuğu doğuracak gücüm yok gibi. 2 tane ikiz gibi çocuk büyüttüğüm için 3. çocuğu yapmak çok ama çok zor geliyor. hiç boşanmış bir bey de karşıma çıkmadı. çıkar mı onu da bilmiyorum. ama boşanmış erkeklerden çok korkuyorum. eşi ölmüş olan olsa belki olabilir. sonra boşanmış bir beyin eski eş sorunsalı, çocukları onlar daha korktucu geliyor bana. hatta hiç evlenmemiş genç kızların neden boşanmış erkekleri tercih ettiğini anlayabilmiş hiç değilim.
yoğurdu üfleyerek yemem grekiyor farkındayım. ama tecrübeli hanımlardan yorumlar bekliyorum bana ışık tutsunlar diye.

evet daha senesi gelmedi boşanmamın. ama uzun süredir de ayrı yaşıyorduk. 2012 kasım ayında ayrı evlerde yaşamaya başladık. bende bilmiyorum bekar bi beyle çocuklarım aynı evde nasıl olur. gerçi benimkiler büyüdü sayılır artık. küçük bir çocuk gibi zorluğu yok. ancak şöyle de bir durum var. acaba yeni eşim çocuk istermi? çünkü 3. çocuğu doğuracak gücüm yok gibi. 2 tane ikiz gibi çocuk büyüttüğüm için 3. çocuğu yapmak çok ama çok zor geliyor. hiç boşanmış bir bey de karşıma çıkmadı. çıkar mı onu da bilmiyorum. ama boşanmış erkeklerden çok korkuyorum. eşi ölmüş olan olsa belki olabilir. sonra boşanmış bir beyin eski eş sorunsalı, çocukları onlar daha korktucu geliyor bana. hatta hiç evlenmemiş genç kızların neden boşanmış erkekleri tercih ettiğini anlayabilmiş hiç değilim.
yoğurdu üfleyerek yemem grekiyor farkındayım. ama tecrübeli hanımlardan yorumlar bekliyorum bana ışık tutsunlar diye.

Bosanmis erkekten neden korkuyorsunuz ki.insanlar anlasamayabilir bosanabilir bu cok normal.ben sizin yerinizde olsam bekar birinden daha cok korkardim.ayrica cocuksuzsa cocuk isteyecektir.hayirlisi olsun hakkinizda.

Back