• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşinizi aldattınız, bahaneniz ne olur?

Eşinizi aldattınız, bahaneniz ne olur?

• Evlilik sıkmaya başladı

OY: 0 0,0%
  • Kocamla tenimiz uyuşmuyordu

• Zamanla daha genç vücut arıyor insan

• Kendimi denemek istedim

• Ankete Katılan
    89

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
156
Yer
- Yurtdışı
Eşinizi aldattınız, bahaneniz ne olur?

sümmehaşaa tibe de la
önce sen cevapla kolaysa

bahane bulmama vakit kalmaz diger dünyayı boylarım

Allaha şükür ki böle düşüncelerim yok
He olduki başka birine gönlüm kaydı...
Zor da olsa eşime sölerim
Ne halt yiceksem ayrılıp öle yerim....

anaaaaaaaaaaaaa soruya bak gıııııııı :1shok:

hiç olumu öle şey :1shok:

zaten erkeğin aldatanına çapkın hovarda, kadının aldatanına da anında damga..

şaka bi yana ben asla aldatmam kocamı...seviyorum onu..ilerleyen zamanda nefret bile edilse, sorunlu bile olsa hayat yine de aldatmazdım..ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmiyo bence..ayrılır ne yaparsan yaparsın..
:1closedeyes:

allah korusun zepp kafa niyeti bozdun hehalde nanjeyyar

bi tek benmi vermişim ya asla aldatmamdan başka
bende asla aldatmam.ama ben ya olursayı düşündüm..anca böyle bişey olması gerek..

hiç şimdi ben kocamı aldatmam filan demicem..bu hayatta herkes herkesi aldatabilir..başka birine aşık olabilir önemli olan ya aşkının peşine düşmek we ewliliğini sonlandırmak ya da aşkından wazgeçmek yani önemli olan ikili oynamamak bence!!!tabi umarım kimse kimseyi aldatacak duruma gelmez gelende dürüst olur..

şimdi aldatan bazı erkeklerin bahanesi varya.yanlış hatırlamıyorsam "hergün aynı yemek yenmez"mi neydi.şakkıdı Allah şaşırtmasın kimseyi.
kocamı seviyorum uleeeeeeyyyynn aldatamamŞeniz

asla olmaz Allah gostermesın olursa zaten bahane bulmama fırsat kalmaz dırek cehennem

......................................

Son düzenleme:
vallahı buyuk ıhtımalle çenem de dahıl her tarafım kırılmıs olur bu ıyı ıhtımal tabı öldürmediğini varsayarsak..... halıyle bısey dıyemem :roflol:

bu super iste. ben vericek cevap bulamadim. lafaelin cevabini caldim jeyyar

bunu da ben sileyim bari....konuyu biraz "ti"ye almıştım......uygun düşmemiştir belkim:))))

bu ne biçim sorukafamçokkarıştı erkek veya kadın için de geçerli bu:oklava::mymeka: insan aldatırsa sadece kendini aldatır:kahve:bi şekilde sonucuna da bu dünyada da öteki dünyada da katlanmak zorundadır...bu tür haberler bile miğdemi bulandırır.iiiiiiiiiiii aldatanlar bence ya beyin özürlü ya da:1closedeyes:hadi söölemiiim

bahanem olursa al benim si olsun :)
benim bahanem bilmem bahanem ne olcak aldattıysam aldatmışımdır.... öle bişey yapmadım ama herhal yaparsam zaten duyamaz ;)

Aldatmanın bahanesi olmaz, olamazzzzzzz............Amma velakin;

Olursa da bu bahaneye , ancak aldatan kişi inanır, başkasını inandıramaz..

Tabii erkekler kendilerine göre bahaneler bulurlar her zaman ki gibi;

Sevgi kalmadı, saygı kalmadı, kadınlık görevlerini tam yapmıyordu, eeh çocuklar da var çocukların hatırına ayrılamadım, girdik bu yola falan....Bu lafları duyuyoruz..

Ama bir kadının bu tarz şeyler söylemeye hakkı zaten yok da, olsa da dediğim gibi kimse inanmaz..

Demek ki neymiş?; Aldatan kendini aldatırmış, aldatmanın bahanesi yokmuş..

Aldatmanın bahanesi olmaz, olamazzzzzzz............Amma velakin;

Olursa da bu bahaneye , ancak aldatan kişi inanır, başkasını inandıramaz..

Tabii erkekler kendilerine göre bahaneler bulurlar her zaman ki gibi;

Sevgi kalmadı, saygı kalmadı, kadınlık görevlerini tam yapmıyordu, eeh çocuklar da var çocukların hatırına ayrılamadım, girdik bu yola falan....Bu lafları duyuyoruz..

Ama bir kadının bu tarz şeyler söylemeye hakkı zaten yok da, olsa da dediğim gibi kimse inanmaz..

Demek ki neymiş?; Aldatan kendini aldatırmış, aldatmanın bahanesi yokmuş..

aldatmanın bahanesi kadınlar için yokmudur :) niye ....
bazı kadınlar mutsuz olduqu zamanlar aldatıyor bu bir ilişkidir her ilişki ise farklı yaşanır eeee bundan yola çıkarsak eqer her ilişki içerisinde aldatılmanın bahanesi qerçek bile olur....

aldatmanın bahanesi kadınlar için yokmudur :) niye ....
bazı kadınlar mutsuz olduqu zamanlar aldatıyor bu bir ilişkidir her ilişki ise farklı yaşanır eeee bundan yola çıkarsak eqer her ilişki içerisinde aldatılmanın bahanesi qerçek bile olur....

Ama sen bunu kimseye inandıramazsın ..Çünkü kadınsın..Anladın mı demek istediğimi?

Sonuç olarak kardeşim...Kötü bir olay bu..Aldatmayalım, aldatılmayalım...

esimi neden aldatayim ki .benim anlaysima ters birsey bu...

Back