Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinize/ Sevgilinize mektupmu yazmak istiyorsunuz? Alın size hazır mektup :))
Canım Sevgilim erdal;
Bu mektubu sana tuvalette dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz kendine gel kendine dönde bir bak haline şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin sümüklü aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana adi köpek diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana gelmedi ki gelmedi ki hehehehe demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
erdal; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte börek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o köfte börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için bütün yiyeceklerimi elbiselerimi hadi nirde canımı :)) bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; Mektuba son verirken seni unutmadığımı unutma. Unutma unutulanlar unutanları unutanlardan unutmuişlardan neyse bu kadar gerisinini unuttum erdal
Canım Sevgilim ensar;
Bu mektubu sana balkon dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz düm tek tek şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bitanem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 28 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 33. günü.Sana hain diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kabiliyetsiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
ensar; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün yoğurt almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 33 gün olmuş ve ben o yoğurt i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim Harun;
Bu mektubu sana cafe dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz cennet şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bebeğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana şerefsiz:)) diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana he he atamadın:)) demiştin.Ama arkasından gelen reçel
Harun; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için dünyayı bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; ötekı dünyada yakana yapışacam Harun
benden de bu cık tı ay cok güzel saol bebemŞeniz:asigim:a.s.
Canım Sevgilim ceyhun; Bu mektubu sana ahmetli dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ah o gözlerin şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin tatliş lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle geçirdiğim günler geliyor aklıma. 25 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın. Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 39. günü.Sana deyos diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum.. Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadın hahaha demiştin.Ama arkasından gelen reçel kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
ceyhun; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım. Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 39 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim. Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma. Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Canım Sevgilim cengiz;
Bu mektubu sana ankara dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz diyemiyorum şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 31 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana adi diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kabiliyetsiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
cengiz; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; seni seviyorum cengiz
mail olarak gelmişti bana yapmıştım teşekürler canım....
Canım Sevgilim arda;
Bu mektubu sana oda dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz titanic şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 22 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 35. günü.Sana adi diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadın demiştin.Ama arkasından gelen reçel
arda; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 35 gün olmuş ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim şaban;
Bu mektubu sana bursa dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz yeminliyiz şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin seni seviyorum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana pislik diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadın demiştin.Ama arkasından gelen reçel
şaban; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kalbimi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim MURAT;
Bu mektubu sana TAVAN ARASINDA dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz YASTAYIM şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ZUZUM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 27 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 41. günü.Sana BENCİL diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana BİR DAHA SAKINN demiştin.Ama arkasından gelen reçel
MURAT; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün MÜCVER almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o MÜCVER i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için HERŞEYİMİ bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; HERŞEYE RAGMEN YİNEDE SENİ SEVİYORUM MURAT
Canım Sevgilim ilker;
Bu mektubu sana isvicre dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz tsk ederim şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin hayatimda basima gelen en güzel seysin lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 26 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana alcak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana atamadinki demiştin.Ama arkasından gelen reçel
ilker; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pizza almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o pizza i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herseyimi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; basima gelen en güzel seysin ilker
ay harika bisey bu ya bayildim
paylasimin icin cok tskler tatlima.s.
Canım Sevgilim Selim;
Bu mektubu sana yatağımızın üzerinde yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Yaşar'ın birtanem şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin hayatım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 30 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 33. günü.Sana alçak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana yine ıskaladın demiştin.Ama arkasından gelen reçel
Selim; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün browni almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 33 gün olmuş ve ben o browni i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için canımı bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; seni hep seveceğim Selim
teşekkürler yağmurcan çok güzeldi
Canım Sevgilim nadir;
Bu mektubu sana ev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz düm tek tek şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 26 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 35. günü.Sana adi diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
nadir; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 35 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim ender ;
Bu mektubu sana orta anadolu dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz feriğim şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin uyuzcuğum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 22 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 12. günü.Sana pis diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana bidaha bidaha demiştin.Ama arkasından gelen reçel
ender ; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün profiterol almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 12 gün olmuş ve ben o profiterol i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hayatı bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim burak;
Bu mektubu sana yalova dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz sen giderken şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin cacım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana adi diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana napıyosun nan demiştin.Ama arkasından gelen reçel
burak; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için pc mi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim erdem;
Bu mektubu sana istanbul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz baha aşk yemini şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin kocacım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana alçak diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana beceremedın işte demiştin.Ama arkasından gelen reçel
erdem; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün samsa almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o samsa i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herseyi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; seni seviyorum erdem
ay guzel bı soz yazın dıyodu ben de kocacım yazdım mektubun ıcınde nasıl gecıyor o laf gulmekten oldum burda yaaaaa:roflol:
Canım Sevgilim aşkım;
Bu mektubu sana ev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz cennet şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin canımsın lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 24 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 39. günü.Sana eşşekk diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana hah hah hah demiştin.Ama arkasından gelen reçel
aşkım; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün yaprak sarma almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 39 gün olmuş ve ben o yaprak sarma i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için canımdan ötemi bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim Engin;
Bu mektubu sana balkon dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz son öpücük şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bitanemsin lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana şelepsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana hahahahha tutturamadı ki tutturamadı kii demiştin.Ama arkasından gelen reçel
Engin; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pizza almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o pizza i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için tırnağımı bile feda edeceğimi unutma.
Canım Sevgilim ahmet;
Bu mektubu sana fransa dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz gecelerimi al şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bebeğimm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 25 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana adi,, şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
ahmet; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün börek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; çek git bebeğim :)) ahmet
offf süper yaaaa