Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

önerilerinizi hala bekliyorum arkadaşlar....kitabın adı ne olsun???

birgün akşama doğru açıktık canımız mangal çekti ,ozamanlar da oturduğuz yerin yakınları mangal için uygun arabayla 15 dakikida gidebiliyoruz.hazırlandık gittik neyse yedik içtik eşyalarımızı toparladık yerleşmesi kaldı ben abime siz yerleştirin arabaya biz önden biraz yürüyelim dedim .yengen ve ben çıktık arkamızdanda babam geliyor. ana yola çıkmamıza az kaldı ama ortalık zifiri karanlık oldu tabi arkadan araba sesi geldi ben bunlar bizimkiler diye arabanın önüne kollarımıda açıp höööpppp diye bir atıldım ama araba durmadı biz gülüyoruz bizimkiler durmadı bile diye ,az sonra arkadan yine bir araba sesi bu defa yanımızda durur ve abim bize biniyomusunuz diye seslendi.yengem bana döndü kız onlar başkasıymış seni deli sanmışlardır kesin diyor bir yandan da gülmekten katılıyoruz

''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,

'' Her Evin Işığı Başka Yanar '' '' Herhagi Evin Her'hal' Kahkahası'' , '' Hiiişş Sır ''

''Endorfine Bilimsel Bakış '' Endorfine Sancılanmak ''

'' Ha Ha Ha ''

''Kalabalıkta Okuma Beni ''

birsen bunnarın hepsi birbirinden süper,çok teşekkür ederim

hepside süperrrrr
aklıma gelirse yazarım bende

tatil dönüşü acaip mutsuzum, kendimi eve değilde okulumun oldugu şehre atıp kaydımı yaptırmaya karar verdimi yoksa bunalıma gireceğim ders kayıt dönemi kaydımı yaptırıp aynı gün geri döneceğim 3 gün sonra eşyaları alıp tekrar okula ama bilsem nasıl bir rezillik ile sonuclanacagını hiç yaparmıyım böyle bişey
tatilin son günü sabahın köründe kalktım, nasıl olsa otobüste uyurum diye aksama kadar gezmekten canım cıktı
aksam saat 6 gibi otele döndük, daha antalyaya gidip orayı gezecegiz alanyadan kalkan otobüsler otelin önünden geçiyor, yapma anne etme anne dedim bize bunu yapma binelim otobüsümüze dogru evimize artık yok dinletemedim cıktık kapının önüne bekleriz bekleriz saat oldu 7 bizim antalya otobüsü yok ,tekrar oteli aradık onlar ayarlamıstı biletimizi, baska bi firma bizi alacakmıs, sonunda geldi düştük yollara antalya otogarına indigimizde saat 10 civarı idi
dogru bilet aramaya gittik, zar zor wcye kostuk, annemler eve ben angara yollarına, bu arada bize bozuk 3 por böregi 3 meyvesuyunu 30tl ye kazıklamışlar ben içimden oteldeki ızgaraları anarken neyse artık en azından uyuyabileceğim diye mutlulukla kendimi koltuguma bıraktım kiii
bi bebek nasıl ciyaklıyor nasıl aglıyooor
olamaz,olamazdı bu hayır kabustu bu
sabaha kadar gözümü kırpmadım,ne ben ne otobüstekiler, ne bebek
indiğimde dünyam dönüyordu zar zor günü atlattım, tekrar otobüse bindim, ohh bomboş araba 4 saate evimdeyim
bi an gözüme dergi carptı, ön koltuga sıkıstırmıslar, ona göz atarken, aynı bölümde okuduğum aynı liseden mezun oldugum, benden cok etkilenen bi arkadasım
yanım boş, allahım hayır olamaz, gelemez derken o beni görmenin verdigi büyük bi mutlulukla yanıma ucuverdi
uykusuzum dedim, yorgunum dedi, oh eve 3 saat var uyuyabilecegim dedim, yok yok yok susmadı anlattı anlattı anlattı durdurak bilmeden nefes almadan
2,5 saatin sonunda pes etmişim uyumusum
yanımdan kalkmıs, mola vermişiz ben uyandım o arada, muavin bana arkadasınız nerede diye sordu nerede dedim siz bilmiomusunuz dedi ben siz bilmiomusunuz dedim
ve tüm otobüs onu aramaya basladık saf muavinde otobüsü saymamış meger yerinde oturuyormus o gün bu gündür benimle konusmuyor selamı sabahı kestik çok şükür

sevsercim canım geçmiş olsun
yeni evliyim rezil olmadım daha diyodun hayırlı olsun ilk rezilliğin

Rica ederim, :78: geldikçe aklıma eklerim inş..

Benimde iki tane anım var(mış) ama şuan kırgınım jön'üme.. Sulh yapınca anlatacagım bende. :92:

Rica ederim, :78: geldikçe aklıma eklerim inş..

Benimde iki tane anım var(mış) ama şuan kırgınım jön'üme.. Sulh yapınca anlatacagım bende. :92:
beklerim birsencim,ama ondan ziyade esas oğlan bir an evvel gönlünü alır inşallah....

isimler süper ''rezillik geliyorum demez'' de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…