Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

iyi aksamlar kizlarr:KK51:,
massallah sayfalar ucmus:nazar::nazar::nazar: ...
Flocke kiz kitaba gercekten karar vermissin ,bak ben rezil olmadan o kitabi basarsan bütün kitaplari ben alirim heee:KK20: bir an önce rezil olmam gerek:18::18:

iyi aksamlar kizlarr:KK51:,
massallah sayfalar ucmus:nazar::nazar::nazar: ...
Flocke kiz kitaba gercekten karar vermissin ,bak ben rezil olmadan o kitabi basarsan bütün kitaplari ben alirim heee:KK20: bir an önce rezil olmam gerek:18::18:
elmi...kitabın bir bölümünü matrak dialoglara ayırıcam,bi tek seni deşifre edicem tüm türkiyeye...kitabın starı oluyon kıs....:KK60::KK60::KK60:

Selammm şekerlerrrrr nasıl gidiyorrrr 4 gündür yoktum mapısa düştümm :KK17: bugün çıktım :KK55: eşim dediki ne oldu sorma dedimm ama onada mahçup oldumm dediki kırmızı kart mı gösterdiler sana evet dedimmm :78: bende

Selammm şekerlerrrrr nasıl gidiyorrrr 4 gündür yoktum mapısa düştümm :KK17: bugün çıktım :KK55: eşim dediki ne oldu sorma dedimm ama onada mahçup oldumm dediki kırmızı kart mı gösterdiler sana evet dedimmm :78: bende
geçmiş olsun ablam,allah düşürmesin bi daha....duvara çentik attın mı gari...bilseydik temiz iç çamaşırı ve bi karton cigara getirirdik...

elmi...kitabın bir bölümünü matrak dialoglara ayırıcam,bi tek seni deşifre edicem tüm türkiyeye...kitabın starı oluyon kıs....:KK60::KK60::KK60:

kim olarak ?
kadinlar külübünün nuri elmisi mi???
olleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zaten hep hayalimdi star olmak et kiz:KK62::81::KK76:

parola duydun mu kis star oluyorum :KK12::KK51::93:

e sen zaten stardin da haberin yoktu, simdi tüm kitabi okuyanlarla birlikte starligini kutlayacaksin
:KK19: yalniz kafama takilan sey, ben en cokta senden hikaye beklerken sende tik yok, habire kizlari kacirip duruyon, aklin baska yerde tabi :KK1:

SLM herkese bu kitAP İŞİ SÜPER FİKİR beklıyoruz flocke.arrtık nezam gırsem ilk buraya bakıyorum yoksa sayfa birikiyo kaçırmayayım diyorum.:KK31:eşiminde ilgisini çekmiş pc yi acıp bu niye gülüyo diye hatta demiş:KK60::KK60: herhalde kafayı yedi benim hatun:KK60::KK60::KK60: anlattım bi kaç tane onada okudum oda güldü.mazallh adım deliye çıkacaktı:KK53::KK53:

e sen zaten stardin da haberin yoktu, simdi tüm kitabi okuyanlarla birlikte starligini kutlayacaksin
:KK19: yalniz kafama takilan sey, ben en cokta senden hikaye beklerken sende tik yok, habire kizlari kacirip duruyon, aklin baska yerde tabi :KK1:

a gercekten mi kiz ??

ama dogru söylüyon aklim baska yerde. inaniyorum cok vardrda aklima gelmiyo.
stresteyim galiba yüzm felan felaket.

parolam çok güzel bir konuya değindin gerçekten....kız elmi,sen hiç anlatmıyon çitten???!

geçmiş olsun ablam,allah düşürmesin bi daha....duvara çentik attın mı gari...bilseydik temiz iç çamaşırı ve bi karton cigara getirirdik...

Sağol canım amin inşalalh bir daha düşmeyizzz mapısa filann :KK53: attım atmammı hiççç herşeyimiz vardı içerdeeee sağolsunlar iyi baktılarrrr :KK61: :KK61:

SLM herkese bu kitAP İŞİ SÜPER FİKİR beklıyoruz flocke.arrtık nezam gırsem ilk buraya bakıyorum yoksa sayfa birikiyo kaçırmayayım diyorum.:KK31:eşiminde ilgisini çekmiş pc yi acıp bu niye gülüyo diye hatta demiş:KK60::KK60: herhalde kafayı yedi benim hatun:KK60::KK60::KK60: anlattım bi kaç tane onada okudum oda güldü.mazallh adım deliye çıkacaktı:KK53::KK53:
benim eşim kaç kez şahit oldu ööle durduk yerde ekran başını kahve ile püskürttüğümü...:KK53:

slmkızlar ben geldim napıyoruz bakalım bulundumu ben yokken kitap isimleri durun durun ben bi geçmişi okuyup geleyim kaçırmış olmayayım bişey :KK4:

bi rezilllik daha bunda çok utanmiştim:26::26:.tatildeyiz kayınvlidemleerdeyiz.neyse ogun misafir geldi bunlara çiğ köfte partisi yapıldı koşuşturmaca falan derken yoruldum gitti misafirler bende bu arada çiğ köfteyi fazla kaçırdım nasıl gazım var:KK53::KK53:sonra eşimle odamıza gittik.ben dedim yoruldıum uyuyacam.adamda tutturdu benim uykum yok kitap okuyacam bende ısıkta uyuyamam.neyse tartiştık ben yorganı çektim basıma uyumuşum aradan epey bi vakit geçmiş ben uyandım eşim hala kitap okuyo bi hışımla kalktım nasıl sıcak bunalmısım yorganın altında kapatya su işiğı uyayamıyorum diye adama çemkiriyom.adam durdu durdu suratıma baktı iyiki uyuyamamişsın aşkım uyusan ne olurdu kim bilir diye sırıtıyo ne oldu be dedim niye sırıtıyon buraya dikkat eşimin agzından çıkan laflar şunlardı:KK60::KK60::KK60::KK60: yarım saattir toton motorsiklet gibi mubarek zart zart zart zartttt zurt zurt zurt bırt bırt bırttttttttttttt diye susmadı en sonunda uyandın dedi:KK60::KK60:i.ay ben kaldım böyle nasıl utandım ama yorganın altına yavaş yavş küçülerekten girdim.sonra durdum durdum bana bi gülme geldi eşim hala tekrarliyo bi yandanda gülüyo:KK60::KK60: sonra sesimize kayın valide uyanmiş kapıyı tıkklattı.biz yorganın altında gülme krizi geçiriyoz.nezaman karnım ağrıyo desem eşim bana sırıtarak hadi bakalım çalıştır şu motoru der:KK53::KK53:ya işte böyle kızlarrrr evlilikte oluyor malesefffff.

X