Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elmi...kitabın bir bölümünü matrak dialoglara ayırıcam,bi tek seni deşifre edicem tüm türkiyeye...kitabın starı oluyon kıs....iyi aksamlar kizlarr,
massallah sayfalar ucmus ...
Flocke kiz kitaba gercekten karar vermissin ,bak ben rezil olmadan o kitabi basarsan bütün kitaplari ben alirim heee bir an önce rezil olmam gerek:18::18:
geçmiş olsun ablam,allah düşürmesin bi daha....duvara çentik attın mı gari...bilseydik temiz iç çamaşırı ve bi karton cigara getirirdik...Selammm şekerlerrrrr nasıl gidiyorrrr 4 gündür yoktum mapısa düştümm bugün çıktım eşim dediki ne oldu sorma dedimm ama onada mahçup oldumm dediki kırmızı kart mı gösterdiler sana evet dedimmm :78: bende
elmi...kitabın bir bölümünü matrak dialoglara ayırıcam,bi tek seni deşifre edicem tüm türkiyeye...kitabın starı oluyon kıs....
elmi...kitabın bir bölümünü matrak dialoglara ayırıcam,bi tek seni deşifre edicem tüm türkiyeye...kitabın starı oluyon kıs....
sağol canım..........:82:
hadi hayirlisi
olcen inşallah...derleme işini bi bitirip gönderiim sonuçları size bildircem.kim olarak ?
kadinlar külübünün nuri elmisi mi???
olleeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zaten hep hayalimdi star olmak et kiz:81:
parola duydun mu kis star oluyorum :93:
olcen inşallah...derleme işini bi bitirip gönderiim sonuçları size bildircem.
e sen zaten stardin da haberin yoktu, simdi tüm kitabi okuyanlarla birlikte starligini kutlayacaksin
yalniz kafama takilan sey, ben en cokta senden hikaye beklerken sende tik yok, habire kizlari kacirip duruyon, aklin baska yerde tabi
parolam çok güzel bir konuya değindin gerçekten....kız elmi,sen hiç anlatmıyon çitten???!e sen zaten stardin da haberin yoktu, simdi tüm kitabi okuyanlarla birlikte starligini kutlayacaksin
yalniz kafama takilan sey, ben en cokta senden hikaye beklerken sende tik yok, habire kizlari kacirip duruyon, aklin baska yerde tabi
geçmiş olsun ablam,allah düşürmesin bi daha....duvara çentik attın mı gari...bilseydik temiz iç çamaşırı ve bi karton cigara getirirdik...
benim eşim kaç kez şahit oldu ööle durduk yerde ekran başını kahve ile püskürttüğümü...SLM herkese bu kitAP İŞİ SÜPER FİKİR beklıyoruz flocke.arrtık nezam gırsem ilk buraya bakıyorum yoksa sayfa birikiyo kaçırmayayım diyorum.eşiminde ilgisini çekmiş pc yi acıp bu niye gülüyo diye hatta demiş herhalde kafayı yedi benim hatun anlattım bi kaç tane onada okudum oda güldü.mazallh adım deliye çıkacaktı
benim eşim kaç kez şahit oldu ööle durduk yerde ekran başını kahve ile püskürttüğümü...