bi rezilllik daha bunda çok utanmiştim:26::26:.tatildeyiz kayınvlidemleerdeyiz.neyse ogun misafir geldi bunlara çiğ köfte partisi yapıldı koşuşturmaca falan derken yoruldum gitti misafirler bende bu arada çiğ köfteyi fazla kaçırdım nasıl gazım varsonra eşimle odamıza gittik.ben dedim yoruldıum uyuyacam.adamda tutturdu benim uykum yok kitap okuyacam bende ısıkta uyuyamam.neyse tartiştık ben yorganı çektim basıma uyumuşum aradan epey bi vakit geçmiş ben uyandım eşim hala kitap okuyo bi hışımla kalktım nasıl sıcak bunalmısım yorganın altında kapatya su işiğı uyayamıyorum diye adama çemkiriyom.adam durdu durdu suratıma baktı iyiki uyuyamamişsın aşkım uyusan ne olurdu kim bilir diye sırıtıyo ne oldu be dedim niye sırıtıyon buraya dikkat eşimin agzından çıkan laflar şunlardı yarım saattir toton motorsiklet gibi mubarek zart zart zart zartttt zurt zurt zurt bırt bırt bırttttttttttttt diye susmadı en sonunda uyandın dedi i.ay ben kaldım böyle nasıl utandım ama yorganın altına yavaş yavş küçülerekten girdim.sonra durdum durdum bana bi gülme geldi eşim hala tekrarliyo bi yandanda gülüyo sonra sesimize kayın valide uyanmiş kapıyı tıkklattı.biz yorganın altında gülme krizi geçiriyoz.nezaman karnım ağrıyo desem eşim bana sırıtarak hadi bakalım çalıştır şu motoru der ya işte böyle kızlarrrr evlilikte oluyor malesefffff.
parolam çok güzel bir konuya değindin gerçekten....kız elmi,sen hiç anlatmıyon çitten???!
inan cok istiyorum ,takat aklima hic ama hc gelmiyo.kafam cok karisik ondandir diye dsnyorum.
su kitap isinide duydum zati daha cok anlatmak istiyirum ki,adimi biryerlere yazdiramadim barim rezilliklerimi bir kitaba yazdiriyim
:97: kafan niye karisik, sayfalari tekrardan gecir, düzelir belki ?:106:
mantık ii valla..yaşlı ve çirkinsen pırtlayamaz mısın???
yaaaa kıslaaar ya bende dün gece ilişki sırasında zaaaaarrrrrtttttttttttt allahım nasıl rezil oldum anlatamam kıpkırmızı oldum eşim gülüyor gülüyorr bırt diyor az önce işe gönderdim hala giderken bırt zart diyordu ay hala utanıyorum ya hatta dioki hayatım az yavaş ol ödüm koptu istek kalmadı dio yawww:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: birazdanda msj atar kesin bırt die ayyyyyyyy
süpermişşşş
mersüüüüçok şekersiniz
muhteşemiz, dün akşam öyle bir halimiz vardı ki aynada aksimizi gördüğümde eşime dönüp " şu halimizi gören hiç 5 yıllık evli demez, sevgili yada cicim aylarıdna oldumuğumuzu düşünür" demiştim.nasııı biii ailesinizzz sizz yaaa
tek değilsin çitlembik,rahat ol.bizde herkes,gazı gelince anlık olarak arazi olurdu.bi tek annem bu kurala uymazdı...gazı gelince inceden yüksek do tonunda salıverirdi...bazen frekansı o kadar iyi tutturdu ki,çıkardığı ses insan kulağının algılayamayacağı bir boyutta olurdu...bir gün sigarayı bırakma azmine girmişti,hoş gerçi 3gün sonra yeniden başlamıştı ya...neyse.o dönem hepimiz tv izlerken anneme dönüp:'eee anne,sigarayı bırakalı 3gün oldu,kendini nası hissediyosun?'demiştim.o da:'mereti bıraktım,osuruğumun kokusu bile değişti beee.'demişti....
Hayatım büyük konuşma dünya hali bu hiççç belli olmaz. Diğer insanlara karşı evet dediğin doğru ama eşler arasındada çok problem olmamalı bu gaz konusu bence, tabi herkesin düşüncesi farklı.ben ufak çocuk falan yapsa kızmamda büyük birisi yaparsa kesinlikle kızarım kim olursa olsun çokkk ayıp kazayla olsada utançtan yerlere yatarım..
evlide olsam yapmam eşiminde yapmasına izin vermem kazayla olur ama bilerek asla..
eşim alkol almaz normalde ama arkadaşıyla bi gece çıktılar içmeye .
neyse sarhoş vaziyette geldi doğruca gitti yattı..bende yattım o anında horladı tabi ama bende uyku falan yok ....
tam böle içim geçmeye yakın eşim bir hışımla kalktı yarım kalmış işini halledecek sanki ben napcak diye bakıyom
odanın ışığını yaktı doğruca kilere gidip ütü masasını getirdi yatak odasının ortasına carttt diye açtı gitti yattı.ben şoktayım güle güle bayılıyorum ...kahkaha atıyorum adamın hiççç umru değil tekrar horluyor.
ertesi gün kalmış bu masanın ne işi var ortada diyo manyak
selam kızlar,konuyu ilk açıldığından beri jgülmekten karnıma ağrılar girerekten takip ediyorum.hepiniz süpersiniz.çok düşündüm ama aklıma yaşadığımız bir rezillik gelmedi.ya da ben unuttum büyük ihtimalle.o yüzden tazecik var onu anlatayım.
10 yıllık evliyiz ve biz eşimle gaz sorununu çoktaaan aştık.gazı olan yapıyor ve pardon diyorneyse..geçen gece banyo yaptıktan sonra pc de bu topiği okuyorum eşim de banyoda diş fırçalıyor.banyoyla oturma odasının arasında biraz mesafe var.karnıma acayip bir ağrı girdi.biliyorum ki birazdan çok büyük gürültü kopacak.aman dedim nasılsa banyoda duymaz diş fırçasının suyun gürültüsüyle arada kaynar giderim.tahmin ettiğim gibi çok yüksek desibelle bırakıverdim içerden bir ses:ÇÜÜÜŞŞŞŞŞ : hem güldüm hem utandım...ama çok rahatladım napiiim.....
Hayatım büyük konuşma dünya hali bu hiççç belli olmaz. Diğer insanlara karşı evet dediğin doğru ama eşler arasındada çok problem olmamalı bu gaz konusu bence, tabi herkesin düşüncesi farklı.
haklısın canım eşler arasında tabiki olabilir ama ben eşin yanındayken bilerek yapılmasına çok karşıyım yani bu benim fikrim
mesela annemde 24 senelik evli katiyen yapmaz.bu konuyu okurken yengem bizdeydi onada sordum yaptınmı hiç kocanın yanında diye asla dedi uykuda hatırlamıyorum dedi
tabiki bütün bunlar doğal şeyler ama açık açık yapılmaması taraftarıyım kazayla hariç
yapanada saygı duyarım kendi problemi herkesin
''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,
'' Her Evin Işığı Başka Yanar '' '' Herhagi Evin Her'hal' Kahkahası'' , '' Hiiişş Sır ''
''Endorfine Bilimsel Bakış '' Endorfine Sancılanmak ''
'' Ha Ha Ha ''
''Kalabalıkta Okuma Beni ''
ayyy kalabalıkta okuma beni güzelmişşşşşş''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,
'' Her Evin Işığı Başka Yanar '' '' Herhagi Evin Her'hal' Kahkahası'' , '' Hiiişş Sır ''
''Endorfine Bilimsel Bakış '' Endorfine Sancılanmak ''
'' Ha Ha Ha ''
''Kalabalıkta Okuma Beni ''
selam kızlar,konuyu ilk açıldığından beri jgülmekten karnıma ağrılar girerekten takip ediyorum.hepiniz süpersiniz.çok düşündüm ama aklıma yaşadığımız bir rezillik gelmedi.ya da ben unuttum büyük ihtimalle.o yüzden tazecik var onu anlatayım.
10 yıllık evliyiz ve biz eşimle gaz sorununu çoktaaan aştık.gazı olan yapıyor ve pardon diyorneyse..geçen gece banyo yaptıktan sonra pc de bu topiği okuyorum eşim de banyoda diş fırçalıyor.banyoyla oturma odasının arasında biraz mesafe var.karnıma acayip bir ağrı girdi.biliyorum ki birazdan çok büyük gürültü kopacak.aman dedim nasılsa banyoda duymaz diş fırçasının suyun gürültüsüyle arada kaynar giderim.tahmin ettiğim gibi çok yüksek desibelle bırakıverdim içerden bir ses:ÇÜÜÜŞŞŞŞŞ : hem güldüm hem utandım...ama çok rahatladım napiiim.....