Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

........

parolam çok güzel bir konuya değindin gerçekten....kız elmi,sen hiç anlatmıyon çitten???!

inan cok istiyorum ,takat aklima hic ama hc gelmiyo.kafam cok karisik ondandir diye dsnyorum.
su kitap isinide duydum zati daha cok anlatmak istiyirum ki,adimi biryerlere yazdiramadim barim rezilliklerimi bir kitaba yazdiriyim

inan cok istiyorum ,takat aklima hic ama hc gelmiyo.kafam cok karisik ondandir diye dsnyorum.
su kitap isinide duydum zati daha cok anlatmak istiyirum ki,adimi biryerlere yazdiramadim barim rezilliklerimi bir kitaba yazdiriyim

:97: kafan niye karisik, sayfalari tekrardan gecir, düzelir belki ?:106:

toparlayayım.......
bende yazayım bir tane. berbat bişeydi...
bir gün sevgilimle eczaneye gittik. kardeşi için pudra almaya.baktık eczanede kimse yok bekliyoruz ordaki kremlere falan bakıyoruz. neyse işte sevgilimin montunun fermuarı açıktı. üşümesin garip diye kapayım dedim. elim yanlşlıkla malum yerine çarptı
tabi anlamadım ben neresine çarptığımı. sevglim şeyini tutup yere çömeldi ama gözlernden yaş geliyor ahaha bende gülmeye basladım. onunla beraber yere çömeldim bişey oldu mu diye soruyorum daha doğrusu gülmekten soramıyorum o sırada eczacı geldi şaşırdı bizi öyle görünce. bende biz pudra alcaktık dedim adam halimizi görnce ve ben pudra diyince gülmekten öldü ve bir daha gitmedk oraya

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 3 ziyaretçi)
_ebru32 naz61 aylinersan parola taba cyd86 eylemonur almor Birsen82 fatosbrn emelkybs KelebekAfyon Merdiyet PemPEM shadows_love

slm herkeze
kimseyi uyku tutmadi anlasilan

bir tanede benden bundan 5 yıl önce ünideyken memlekete izine geldim ailemde sütüde tüpüde hep tanıştan alırdılar tüpçüde babamın samimi arkadaşıydı bize tüp getirdiginde oturur çay falan içerdi neyse bigün izinde evdeyim kapı çaldı ben baktım sütçü gelmişti annemde içerden para alıp gelecekti genç bir cocuk ozmanlarda 26 yaşındadır falan neyse bana süt pedini verdi yere kapının yanına koydum kenarı içeri çökmüş ben koyuyorum sütün pedi yere düşüyo ben düzeltiyorum düşüyo tabi annem benim bu halimi içerden görüyo ve bana kızım sütü içeri al diyecegine sütçüyüğ içeri al dedi tabi ben gözlerimi bu şekil yapıp sütçüyü içerimi alayım dedim tabi sütçü kıpkırmızı oldu bende :92::92: sütçü ogün bugün bize uğramadı daha hiç gelmediannem bunu akrabalara eş dosa anlatmış marketlerde falan süt gördükleinde acaba bu sütçüyede atsakmı eve diyorlar

esimle avm deyiz... cok hosuma giden bi buluzu elime alip... ,,,bu ne kadar,,, diye bir kadina sordum...
meger o kadın sandığım şey vitrin mankeniymiş
nasil utandim anlatamam esim gülmekten koptu... millete daha fazla rezil olmamak icin hemen ciktik ordann

Geçmiş olsun canım..

süpermişşşş

çok şekersiniz
mersüüüü

nasııı biii ailesinizzz sizz yaaa
muhteşemiz, dün akşam öyle bir halimiz vardı ki aynada aksimizi gördüğümde eşime dönüp " şu halimizi gören hiç 5 yıllık evli demez, sevgili yada cicim aylarıdna oldumuğumuzu düşünür" demiştim.
o kadar şeniz şenlikliyiz vesselam..

Zeka küpü maşallah..

selam kızlar,konuyu ilk açıldığından beri jgülmekten karnıma ağrılar girerekten takip ediyorum.hepiniz süpersiniz.çok düşündüm ama aklıma yaşadığımız bir rezillik gelmedi.ya da ben unuttum büyük ihtimalle.o yüzden tazecik var onu anlatayım.
10 yıllık evliyiz ve biz eşimle gaz sorununu çoktaaan aştık.gazı olan yapıyor ve pardon diyorneyse..geçen gece banyo yaptıktan sonra pc de bu topiği okuyorum eşim de banyoda diş fırçalıyor.banyoyla oturma odasının arasında biraz mesafe var.karnıma acayip bir ağrı girdi.biliyorum ki birazdan çok büyük gürültü kopacak.aman dedim nasılsa banyoda duymaz diş fırçasının suyun gürültüsüyle arada kaynar giderim.tahmin ettiğim gibi çok yüksek desibelle bırakıverdim içerden bir ses:ÇÜÜÜŞŞŞŞŞ :hem güldüm hem utandım...ama çok rahatladım napiiim.....

Hayatım büyük konuşma dünya hali bu hiççç belli olmaz. Diğer insanlara karşı evet dediğin doğru ama eşler arasındada çok problem olmamalı bu gaz konusu bence, tabi herkesin düşüncesi farklı.

Sen yazınca aklıma geldi.
Gece kalkıp ampulü çıkarıp makinenin üstüne bırakan ve sabah annesi bu ampul neden burada patlak mı diye sorduğunda aa ben rüyamda ampul değiştiriyordum diyen bir kuzene sahibiz ve çok severiz kendisini.
Yine aynı kuzenin başka bir vukaatı.
Eşim Kuzey Irakta askerlik yaptı ve öyle her zaman ulaşılabilecek bir yer değildi. Kuzen (Uğur) bende ne zamandır konuşamadım ulaştığında haber ver bende görüşeyim dedi. Bİr gece ulaştım konuştuk dur dedim Uğurda konuşmak istiyordu çağırayım. Onlarda aynı binada alt katta oturuyorlar gece geç vakit çağırdım, abisiyle geldi konuştu telefonu abisine verip gitti. Ertesi gün söylediğiyse beni benden aldı.
Uğur - Ben gece rüyamda Tarık la konuşuyordum
Ben - Nasıl ya, konuştun ya
Uğur - Hadi ya o gerçekmiydi
Ben - !!!!!! Uğur çağırdım seni abinle geldin konuştunuz
Uğur - Hiç hatırlamıyorum sanki rüyaydı o
Adam 3 kat yukarı çıkıp 5 dakika telefonda konuşuyor sonra yine 3 kat aşağıdaki evlerine gidipi yenge ben acıktım diyerek çokokremli ekmek yiyor ve sabah uyandığında tüm bunları rüya olduğunu sanıyor. Ama biz onu her haliyle pek bir severiz.

Son düzenleme:

hahahahha harikasınız yarıldım

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlar ne güzel fikirler böyle yahu kendimden utandım azcık zeka belirtisi göstermem lazım diye

ayyy kalabalıkta okuma beni güzelmişşşşşş

dün gece başıma gelen olayı anlatayım
eşimin burun tıkanıklıgı sorunu var tv de seda sayana çıkan bir adam ılık suya tuz koyup sırınga ile burnunuza sıkıp rahatlayın demiş eşimde bunu yapmak için beni çagırdı yeni yemek yemişiz dedim hayatım yapamam sen yap yok yapamam yardım et dedi ve giriştik olaya eşim yattı ben tınında burnuna sıkıyorum tabi genzine kaçınca ve ben hamileliğimden dolayı bulantımın çogalmasıyla eşimin yüzüne kusssseşimin bir sıçrayışı vardı inanılmaz bir refleks şok oldum günlerdir kusamayan ben dün gece rahat bir gece yaşadım ama olan eşime oldu

Bayıldım buraya ben de yazayım istedim gerçi tam rezillik sayılmaz ama ben çok utandım ilk gecemiz eve geldik eşim bana sarıldı ben nasıl desem diye kızarıyorum sonra nefes aldım gözümü kapattım tek çırpıda nefes almadan söyledim '' canım ben şey ben anla işte bu gece olamaz'' dedim neyse ki anladı sormadı neden diye heralde kolay kolay söyleyemezdim nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…