Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Iki üc aydir takip ediyorum sizi sonunda aklima geldi . Hemde esime ilk rezil oldugum zaman. Artik size kendimi borclu hissediyordum cok . Su an yoldayim ve telefondan giriyorum. Yanlis yazimlar olursa affola.

Eşimle yeni sevgiliyiz ve eşim çok tutucu biri.Ders notlarımı almak için arkadaşıma gidecektim.Kırtasiyeye gidip fotokopi çektirip hemen eve gelecektim.Eşime haber verdim boyle boyle diye. Iyi oyalanma dedi. Eşimde amcasında (Ben öyle sanıyorum ).Gittim arkadaşımın evine ısrar edince eve girdim daha önce hic gitmedigim için tedirginim.Neyse o bana dersi anlattı falan kitabıda vermedi oyüzden.Bende hiç yalan söyleyemeyi beceremem.Eşime içeri girdiğimi söylemedimde aldım kitabı kırtasiyeyd gidiyorum yok böyleydi sıra var falan oyalıyorum.Icimdede kötü bir his var çünkü.Neyse eşime evdeyim simdi dedim. Ben arkadaşımdan çıktıktan sonra koşa koşa eve gitmeye çalışıyorumki yalan söylemiş olmayayayım diye. Meğer eşimse bana süpriz yapmak için bizim eve geliyormuş.Yolda görmüş beni Takibe almış.Amcasında falan değilmiş. Ben ara sokaklardan hızlı hızlı koşarak gidiyorum. Eşimse ana caddeden beni görüp onu görüp kaçtığımı sanmış. Ben eve tam gittim arkamdan bi ses.Filmlerdeki gibi dondum kaldım arkama kıpkırmızı döndüm.Boyle bütün ağırlığım bozuldu.Bana güvenmiyor musun falan ayakları yapıyordum çünkü yalandan. Ilk yalanımda pat diye yakalandım.Halbuki ben yalan söylememek icin uğraşıyordum.
Bi de öyle bir koşuyorumki heh heh diye nefes nefese .Annemin tabiriyle ayaklarım popoma değiyor koşarken. Öyle görsün hic istemezdim

Son düzenleme:
canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....

Kısss gerçekten kitapmı yapcannn..çıkınca bizede haber ver :81::81::81::81::81:

flocke tatlım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kitabımız :118:

bende düşünüyorum ne kaldı anlatmadığım diye bi kaç tane geldi aklıma incileri toptan yazayım diyorum

eşimle flört dönemimizde bana harika bi süpriz yamıştı kendine daha çok süpriz oldu ama

buluştuğumuzda benim telin hafıza kartını almış benim reismler çıkartmak için tabi içinde 100 150 tane reism var..bunları çıkarttırmış.buluştuk bana dediki eve gidelim sana bi süprizim var..tabi ev arkadaşı var o da ogün evde olmuycakmış.yolda gidiyoruz arkadaşı aradı ..olum napmışsın eve annemle babam geldi şok oldular
benimki tabi panikle amann sokma geliyorum halledicem ben onları
ben ne olduğunu anlamıyorum tabi ne odlu ne oldu gittik eşim bir hışımla odaya girdi ben arkasından

resimlerimi çıkarıp duvara resimlerimle bitanem yazmış
duvara öyle bir saldırdıki neye uğradığımı şaşırdım ne yazdığını bile anlayamadım..
allahtan yapınca resmini çekmişde gördüm

arkdaşının annesi babası oğlum sen fena kapılmışsın felan diye bir sürü nutuk çekmiş

eşimde bi süpriz yapayım dedim rezilliğimle kaldım diye baya bi süre bana süpriz yapmamıştı

benimde aklıma geldii anlatıcam bitane daha..

sevgilimle msnde görüntülü sesli konuşuyoruz bende kulaklık takılı yatağa uzanmışım yan şekilde ..annemlerde markete gitti geldi annem Smyl acil girebilir miyim deyip daldı odama girdi.. sevgilim sustu tabi.. bizi dinliyor.. annem senin kullandığın ped kalmamış bunu aldım baban geliyo diyip ped paketini attı üstüme ben tuttum.. sevgilim karşımda ben elimde ped paketiyle kırmızı mor yeşil.. gökkuşağına döndüm sevgilimde gülmemek için baya uğraştı ama sonra kahkahayı bastı

........

sabahtan beri pişmiş kelle gibi sırıtıyom,ya hakketten güsel olmuş burası yaaaaa

flocke tatlım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kitabımız :118:

bende düşünüyorum ne kaldı anlatmadığım diye bi kaç tane geldi aklıma incileri toptan yazayım diyorum
yaz gulüm yaz...ayrı bi keyifle okursun hepsini sonna,saymadım ama seninkiler bi 7-8tane var herhal şu an....

için rahat olsun,daha önce dediğim gibi,size ait hiç bir bilgi yayınlanmayacak.kısmet olur da yayınlanırsa, kendi yazdıklarınızı kendiniz hariç kimse bilmeyecek....

Dün misafirleri atlattık eşimle yattık uyku tutmadı gece eşime döndüm sarıldım göğsümü sıktı bende dokunuyo beni okşuyo sanıyorum...sarılırken birz daha sokuldum geri gitti niye itiyosun beni tehlikeli işler yapma dedi nieki be daha yer var dedim
sonra off nasılda terlemişsin dedim ter değil onlar motorun parçaları nemlşi taktılar ıslak gibi dedi
neeee motorla ne alaka terlemişsin diyorum sen motor nemli diyosun diyorummm eee dogru diyorum motorun parçaları nemli yağmurda yagdı oturunca ıslak oluyo...
Benim öküz kocam o an motordayız sanıyo benim gögsüm motorun gazı sanmış itincede düşücez motordan die korkmuş ben 1 saattir konuşuyorum odada karanlık uykuda cevap veriyo meger sinir yaaa sonra bagırdım yaaaaaaaaaa saçmalama bismillah bismilllah diye uyandı deli sabahtan beri saçma şeyler söylüyosun dedim güldü biraz sonna uyudu...

bir okul anısı da benden gelsin
zil çaldı tenefüs bitti sınıfa geçtik öğretmeni bekliyoruz.ben kendimi nasıl hazırlamışsam öğretmen girecek tünaydın nasılsınız diyecek bende sağol diyecem.veee öğretmen gelir sınıf ayağa kalkar ,öğretmen eliyle oturun işareti yapar vee ben sağol diye bir bağırdım ki sınıf çınladı resmen ay nasıl utandım aklıma geldikçe hala gülerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…