canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....
aklıma geldi hemen anlatim eşimle dersanede tanışmıştık bu bana çıkma teklifi etti tabi ben kendimi ağırdan satıcam bunu 2 hafta kadar oyaladım neyse baktı beni tavlıcak bi yol bulmuş bizi tanıştıran arkadaşın evine gidicem oturmaya evlerinin arkasındada herzaman takıldığımız kafe var gitmeden buluşalım dedim neyse hava sıcak kociş ceketle oturuyo terlemiyomusun falan dedim yok dio neyse çay falan içtik ani bir hamleyle sandalyemin arkasına geçti ceketin kolunun içinden kıpkırmızı bir gül çıkardı uzattı(kolları dikenden mahvolmuştu) hayatımda ilk defa çiçek alıyom tabi bende bi hava elimde gül arkadaşa gitmek için ayrılırken kafe asma kat merdiveni çok dik burnum kaf dağında ayaklar yerden kesilmiş tam ilk basamağa basıcam inmek için hoooop en son basamaktayım nasıl bi düşüş anlatamam kafam çok ağrımıştı içerdekilere rezil olduğumamı yanıyım o kadar naz yapıp bi güle cıvıyıp ruhumun bedenimden başka yerleregitmesine mi
yaz gulüm yaz...ayrı bi keyifle okursun hepsini sonna,saymadım ama seninkiler bi 7-8tane var herhal şu an....flocke tatlım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kitabımız :118:
bende düşünüyorum ne kaldı anlatmadığım diye bi kaç tane geldi aklıma incileri toptan yazayım diyorum
için rahat olsun,daha önce dediğim gibi,size ait hiç bir bilgi yayınlanmayacak.kısmet olur da yayınlanırsa, kendi yazdıklarınızı kendiniz hariç kimse bilmeyecek....bende 2-3 gündür buraya takılıyorum. gülmekten karnım ağrıyor. çok gülünce eşim banada oku diyor. neyse bir iki okuyoorum kendisine, gülüyor. sende yazsana diyor. aşkım bak kitap yapıcaklarmış bunları, sonra ünlü olmayayım diyorum . illa yaz diyor . neyse anlatmamı istediği olayı nakledeyim size :
biz şuanda 7 aylık evliyiz. ev işlerinde de pek bir hamaratımdır maşallah(!) . napiim daha önce hiç yemek ve temizlik yapmamış biri olarak anca bu kadar oluyor :26:, olsa dükkan sizin.
ilk günler, balayından gelmişiz, çamaşır yıkamam gerekiyor. makinanın başına gittim. ayarını yapıyorum, derecesini ayarlıyorum. hassas, renkli falan uğraşıyorum, bekliyorum makina çalışmıyor. zaten skıcı bir iş. eşimi çağırıyorum içerden, geliyor, aşkım makine başlamı..... diyorum bi an duraklama yaşıyorum, gözüm başlat düğmesine takılıyor uzun uzun. ama eşim aynen şu şekil, her fırsattada anlatır arkadaş ortamında
benimde aklıma geldii anlatıcam bitane daha..
sevgilimle msnde görüntülü sesli konuşuyoruz bende kulaklık takılı yatağa uzanmışım yan şekilde ..annemlerde markete gitti geldi annem Smyl acil girebilir miyim deyip daldı odama girdi.. sevgilim sustu tabi.. bizi dinliyor.. annem senin kullandığın ped kalmamış bunu aldım baban geliyo diyip ped paketini attı üstüme ben tuttum.. sevgilim karşımda ben elimde ped paketiyle kırmızı mor yeşil.. gökkuşağına döndüm sevgilimde gülmemek için baya uğraştı ama sonra kahkahayı bastı
olma mi????Flocke benim hikayelerden de varmı?
baştan sona oku,kesin gülmekten karın kası yaparsın....yenı uyeyım arkdaslar.dogum kılolarım benı cıldırtıyor.nasıl zayıflcam
yenı uyeyım arkdaslar.dogum kılolarım benı cıldırtıyor.nasıl zayıflcam
baştan sona oku,kesin gülmekten karın kası yaparsın....