canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....yaa sorma evleneli daha 2 gün olmuştu
canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....
canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....
merak etme canom,nick'ler gizli.paylaşım esnasında bazılarınız isim geçmiş,onları değiştirecem,endişelenmeden yazmaya devam edin yani...kimsenin eşinin dostunun çoluğunun çocuğunun adı geçmeyecek,yerleri kişinin tanımını şak diye ortaya koymadığı sürece bırakmakta bir mahsur görmüyorum.işi artık ciddiye aldığıma göre,daha önceden bahsettiğim gibi,kitabın adına hep beraber karar verecez,fikirlerinizi sunmaya başlayabilir kendi aranızda tartışabilirsiniz bu yüzden....hepsini not alacağım....hayırlı olsun canım kız bizim rezillikleride yazıyosan beni yazma burda yeterince meşurum dünyaya açılmak istemiyorum
teşekkür ederim canım....hayırlı olsun flocke
teşekkür ederim,meğer ne çok şey paylaşılmış burada yaaa.....bazılarını ilk defa okuyo gibi oldum,tekrar kahkahalara boğuldumhadi bakalım hayırlısı bir gün rezilliklerimizle dünyaya açılabileceğimiz aklıma gelmemişti... kolay gelsin tatlım...
teşekkür ederim,meğer ne çok şey paylaşılmış burada yaaa.....bazılarını ilk defa okuyo gibi oldum,tekrar kahkahalara boğuldum....kitap ismi için senden de fikir bekliyorum...
di mi...?insan düşündükçe hatırlıyor orda da...bu arada annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız topici de güzel onlarda paylaşılabilir belki kitabın başka bölümündebir de ben kendimi uslu sanırdım meğerse neler yapmışım canım annecime...
di mi...?insan düşündükçe hatırlıyor orda da.......bi ara diğer açtığım konulara da göz gezdiririm ama burası bi başka oldu yaaaa,pek eklentiye gerek yok gibi...
kaynanama kırdığım büyük potu anlatayım bende utanarakdan
kaynanam kayınpeder bizdeler 1 hafta kaldılar neyse malum onlar varken fikfik işi olmaz diye habire eşimi dizginliyorum bi yandanda bebek için tam yumurtlama günlerindeyim ii dedim hadi bari
sıkıla sıkıla duşla girdik uyumuşlarıdr duymazlar diye ama suyu bile azcık açıyorum duymasınlar diye nerdeyse ışığı açmıycam o derece sıkılıp utanıyorum
neyse sabah oldu yataga topluycam yatmadan öncede saçımı kurutaamdığım için tülbent bağlayıp öyle yattım tülbette yatağa boya vermiş
ahaaa dedim çıkmazda bu şimdi gitti yepyeni nevresim o anda kapıdan kayınvalidem geçiyo
benim kurduğum cümle
anne baksana tülbent boya vermiş gece abdest alıp yatmıştım
o an öyle bi panikle söyledimki sanki o kadar kendine kasan ben değildim..kaynanam yüzüme pis pis gülümseyerk baktı bişi olmaz çıkar
geride alamadım ne diyceğimi şaşırdım..hala aklıma geliyo diyorum allah bilir demiştir bizim gelinde hiç utanmıyo pek açık sözlü
sağol canım,sonucu ben de merakla beklicam doğrusu...bakalım ne olacak...:81:
ne güzel fikir umarim hayirlisi olur..:79::79::79:
evet...bu da kesinlikle yer almalı kitapta....daha geçen hafta ailecek tanıştığımız sözlümle (bu arada bende geçen hafta tanıştım kendisiyle) dün ilk resmi ailelerin bildiği haftasonumuzu geçirdik ona msj geldi telefona baktı ve ağda alcakmışız hayatım dedi ben şok müstakbel görümcemin attığı mesaj şu abi gelirken tuvalet kağıdı ve v...t mavi renkte parantez içinde yengem bilir yazmış bide ağda getir.biz alışveriş merkezine girdik beraber bakıoruz ağdalara arayalım bakalım bundanmı istiyomuş dedi telefonu bana verdi ben konuşmam utanırım die tutturdum o isterken utanmıyo sen nie utanıosun ondan dedi bi tarftan da söleniyorum inanamıorum 2. buluşmamızda aldığımız şeye bak ne yapıorum die hayatım sanada alcam dio oda bana ya
evet...bu da kesinlikle yer almalı kitapta....
bende 2-3 gündür buraya takılıyorum. gülmekten karnım ağrıyormerak etme canom,nick'ler gizli.paylaşım esnasında bazılarınız isim geçmiş,onları değiştirecem,endişelenmeden yazmaya devam edin yani...kimsenin eşinin dostunun çoluğunun çocuğunun adı geçmeyecek,yerleri kişinin tanımını şak diye ortaya koymadığı sürece bırakmakta bir mahsur görmüyorum.işi artık ciddiye aldığıma göre,daha önceden bahsettiğim gibi,kitabın adına hep beraber karar verecez,fikirlerinizi sunmaya başlayabilir kendi aranızda tartışabilirsiniz bu yüzden....hepsini not alacağım....