Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yaa sorma evleneli daha 2 gün olmuştu
canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....

canom geç cvp veriyom,yannış annama,sizler de arkadaşlar,yanlış anlamayın.ben vira bismillah deyip şu kitap işine başladım,hayırlı olur inşallah.arka sayfalarda çalışma yapıyom sürekli....

hayırlı olsun canım kız bizim rezillikleride yazıyosan beni yazma burda yeterince meşurum dünyaya açılmak istemiyorum

hayırlı olsun canım kız bizim rezillikleride yazıyosan beni yazma burda yeterince meşurum dünyaya açılmak istemiyorum
merak etme canom,nick'ler gizli.paylaşım esnasında bazılarınız isim geçmiş,onları değiştirecem,endişelenmeden yazmaya devam edin yani...kimsenin eşinin dostunun çoluğunun çocuğunun adı geçmeyecek,yerleri kişinin tanımını şak diye ortaya koymadığı sürece bırakmakta bir mahsur görmüyorum.işi artık ciddiye aldığıma göre,daha önceden bahsettiğim gibi,kitabın adına hep beraber karar verecez,fikirlerinizi sunmaya başlayabilir kendi aranızda tartışabilirsiniz bu yüzden....hepsini not alacağım....

hadi bakalım hayırlısı bir gün rezilliklerimizle dünyaya açılabileceğimiz aklıma gelmemişti... kolay gelsin tatlım...

hadi bakalım hayırlısı bir gün rezilliklerimizle dünyaya açılabileceğimiz aklıma gelmemişti... kolay gelsin tatlım...
teşekkür ederim,meğer ne çok şey paylaşılmış burada yaaa.....bazılarını ilk defa okuyo gibi oldum,tekrar kahkahalara boğuldum....kitap ismi için senden de fikir bekliyorum...

teşekkür ederim,meğer ne çok şey paylaşılmış burada yaaa.....bazılarını ilk defa okuyo gibi oldum,tekrar kahkahalara boğuldum....kitap ismi için senden de fikir bekliyorum...

aynen cnm bende sanki daha önce okumamış gibi kahkalarla gülüyorum ... kitap ismini düşünelim beraber güzel bir şey çıkarırız inş...

bu arada annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız topici de güzel onlarda paylaşılabilir belki kitabın başka bölümünde bir de ben kendimi uslu sanırdım meğerse neler yapmışım canım annecime...

bu arada annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız topici de güzel onlarda paylaşılabilir belki kitabın başka bölümünde bir de ben kendimi uslu sanırdım meğerse neler yapmışım canım annecime...
di mi...?insan düşündükçe hatırlıyor orda da.......bi ara diğer açtığım konulara da göz gezdiririm ama burası bi başka oldu yaaaa,pek eklentiye gerek yok gibi...

di mi...?insan düşündükçe hatırlıyor orda da.......bi ara diğer açtığım konulara da göz gezdiririm ama burası bi başka oldu yaaaa,pek eklentiye gerek yok gibi...

oda doğru burası başlı başına süper hadi bakalım kolay gelsinnnn...

:81:

ne güzel fikir umarim hayirlisi olur..:79::79::79:

daha geçen hafta ailecek tanıştığımız sözlümle (bu arada bende geçen hafta tanıştım kendisiyle) dün ilk resmi ailelerin bildiği haftasonumuzu geçirdik ona msj geldi telefona baktı ve ağda alcakmışız hayatım dedi ben şok müstakbel görümcemin attığı mesaj şu abi gelirken tuvalet kağıdı ve v...t mavi renkte parantez içinde yengem bilir yazmış bide ağda getir. biz alışveriş merkezine girdik beraber bakıoruz ağdalara arayalım bakalım bundanmı istiyomuş dedi telefonu bana verdi ben konuşmam utanırım die tutturdum o isterken utanmıyo sen nie utanıosun ondan dedi bi tarftan da söleniyorum inanamıorum 2. buluşmamızda aldığımız şeye bak ne yapıorum die hayatım sanada alcam dio oda bana ya

evet...bu da kesinlikle yer almalı kitapta....

evet...bu da kesinlikle yer almalı kitapta....

içimde öyle bi his var flockecim bize bu aileden çok malzeme çıkar müstakbel kayınpederim geçen hafta milletin içinde bana aynen şöyle dedi aynı zamanda babamında yakın arkadaşı olur kendisi. "gelicem dedim geldim bak gördünmü alıcam götürücem seni" kendimizi yerlere atıcaktık bi an.bizden gittikten sonra arabada hakkımda konuşmuşlar annesi civciv gibi kız al mıncıkla mıncıkla sev diyomuş

bu arada bize gelmeden önce her hafta çalıştığım yere ofise süt getiriyo babası gönlümüzü yapmak için artık 5 litrelik şişelerde geliyo bize getiriyo anneanneme getiriyo biz onların bi kısmını içiyoruz bi kısmından sütlaç bi kısmından yoğurt annem en sonunda "yeterrr be mandırasımı var bunların tamam diyelim gelsinler bakalım "dedi.bende habire diorum çocuk inş. tipli bişeydir.en son tamam gelsinler dedik ofise geldi çocuk ben görünce bana kal geldi tabi ben sümüklü köylü çocuğu bekliorum
kesin çirkinlikten kız arkadaşı olmamıştır bunun diyorum alakası yok böle oldum

Son düzenleme:
bende 2-3 gündür buraya takılıyorum. gülmekten karnım ağrıyor . çok gülünce eşim banada oku diyor. neyse bir iki okuyoorum kendisine, gülüyor. sende yazsana diyor. aşkım bak kitap yapıcaklarmış bunları, sonra ünlü olmayayım diyorum . illa yaz diyor . neyse anlatmamı istediği olayı nakledeyim size :
biz şuanda 7 aylık evliyiz. ev işlerinde de pek bir hamaratımdır maşallah (!) . napiim daha önce hiç yemek ve temizlik yapmamış biri olarak anca bu kadar oluyor :26:, olsa dükkan sizin.
ilk günler, balayından gelmişiz, çamaşır yıkamam gerekiyor. makinanın başına gittim. ayarını yapıyorum, derecesini ayarlıyorum. hassas, renkli falan uğraşıyorum, bekliyorum makina çalışmıyor. zaten skıcı bir iş. eşimi çağırıyorum içerden, geliyor, aşkım makine başlamı..... diyorum bi an duraklama yaşıyorum, gözüm başlat düğmesine takılıyor uzun uzun. ama eşim aynen şu şekil , her fırsattada anlatır arkadaş ortamında

aklıma geldi hemen anlatim eşimle dersanede tanışmıştık bu bana çıkma teklifi etti tabi ben kendimi ağırdan satıcam bunu 2 hafta kadar oyaladım neyse baktı beni tavlıcak bi yol bulmuş bizi tanıştıran arkadaşın evine gidicem oturmaya evlerinin arkasındada herzaman takıldığımız kafe var gitmeden buluşalım dedim neyse hava sıcak kociş ceketle oturuyo terlemiyomusun falan dedim yok dio neyse çay falan içtik ani bir hamleyle sandalyemin arkasına geçti ceketin kolunun içinden kıpkırmızı bir gül çıkardı uzattı(kolları dikenden mahvolmuştu) hayatımda ilk defa çiçek alıyom tabi bende bi hava elimde gül arkadaşa gitmek için ayrılırken kafe asma kat merdiveni çok dik burnum kaf dağında ayaklar yerden kesilmiş tam ilk basamağa basıcam inmek için hoooop en son basamaktayım nasıl bi düşüş anlatamam kafam çok ağrımıştı içerdekilere rezil olduğumamı yanıyım o kadar naz yapıp bi güle cıvıyıp ruhumun bedenimden başka yerleregitmesine mi

Son düzenleme:
sonra ''teklifini kabul ediyorum'' diye mesaj atmıştım
cevap aynen şu
TAMAM SEN BİLİRSİN
ay nekadar kötü oldum tamamda bi düşdük diye hemen mi aşağılanır bir insan
aradan biraz zaman geçti cevap yazdım '' sen ne yazdığının farkındamısn '' diye
kocişte'' evet''
sonradan mesajı tekrar okumuş ve ''telefonumu kapatıyorum'' yazdım sanmış
garibim özür dileye dileye bir hal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…