- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
PİS KURBAĞALAR ELMİ ŞU KURBAĞALARADA GOZOZ İÇİRİP Bİ EL AT BELKİ YAKIŞIKLI PRENSE DÖNÜŞÜRLER... :82: iyi uçan bir ninja gibi bir karaltı geçmedi gözünün üstünden LAGRİMA
yaaaa kıslaaar ya bende dün gece ilişki sırasında zaaaaarrrrrtttttttttttt allahım nasıl rezil oldum anlatamam kıpkırmızı oldum eşim gülüyor gülüyorr bırt diyor az önce işe gönderdim hala giderken bırt zart diyordu ay hala utanıyorum ya hatta dioki hayatım az yavaş ol ödüm koptu istek kalmadı dio yawww:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: birazdanda msj atar kesin bırt die ayyyyyyyy
Tam bi felaketBu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
bende bu sevgililer gününde sevgilime saat aldım saatin kutusu güzel ama bizim burda kalabalık bi meydan var orda çok güzel kalpli kutular var değişik değişik her renk farklı modeller
neyse ben aldım bi tane beğendim o esnada annemle yengem geldi
neyse onlara gösterdim kutuyu çantama koydum
anne önden gidiyo bende farkında değilim bağırıyorum '' anneeee kutum güzelmiii ''
annem cevap vermiyo ben hala bağırıyorum '' anne ya bişey demedim kutum nasıl
annem diyo kız sus millet yanlış anlıycak bağırmabenim tabi sonradan jeton düştü
ben şehirler arası yolculukta kızı götürcektim wc.ye...kızıım işini bitirdikten sonra bi teyze koşturup geldi hemen:'1 tl...'dedi.ii dedim,cepleri karıştırıyom,çantayı karıştırıyom yok...güç bela bi 50kr.çıktı.teyze azimli illa alacak 1tl.yi.'bekle eşim arabada gidip aliim'diyom,teyze tecrübelerinden yola çıkarak:'yaaa gaçıp gitcen demi.'diyo.'teyze rahatsız mısın sen ya,1liranın hesabını mı yapcam,yok işte napiim?'diyom.teyze:'ben anlamam.'diyo.her bi manyak beni bulur işte,teyze beni rehin aldı,dikildi wc kapısının önüne duba gibi çekilmiyo.en sonunda şakağımdaki damar tık tık tık tık diye attığını hissetmeye başladım sinirden,teyzeye yaklaştım ve:'ya kızımın işediğini toplar geri sokarsın,ya da ufaklığına sayarak yarı fiyat alırsın...seçimini yap 3.seçeneğimde gözüm kararır ve senin için hiç hayırlı olmaz....' teyze 50kuruşu kabul etti kapıdan çekildi mecburen...
ben de bi tane anlatıyım;
kuaföre ağdaya gitmişim. kız dön dedi nasıl döndüysem şu sedye gibi olan şeyden aşağıı küüt düştüm.
bende bu sevgililer gününde sevgilime saat aldım saatin kutusu güzel ama bizim burda kalabalık bi meydan var orda çok güzel kalpli kutular var değişik değişik her renk farklı modeller
neyse ben aldım bi tane beğendim o esnada annemle yengem geldi
neyse onlara gösterdim kutuyu çantama koydum
anne önden gidiyo bende farkında değilim bağırıyorum '' anneeee kutum güzelmiii ''
annem cevap vermiyo ben hala bağırıyorum '' anne ya bişey demedim kutum nasıl
annem diyo kız sus millet yanlış anlıycak bağırmabenim tabi sonradan jeton düştü
esimle pantalon almaya gittik bir magazaya girdik ben hemen 2 pantolon kapıp kabine girdim kapıyıda kitledim ama kitledim sanıyorum pantolonu bacaklarımdan geçirdim kapıyada sırtım dönük tam kalçamdan yukarı çekicem kapı carrrrrrtttttt diye açıldı bir döndüm kadın bana bakıyobenim totoş açıkta
...iyi bi şok olmuştur ikinize...