- 20 Temmuz 2010
- 6.333
- 817
olsun,gelmişken sende yazıver gari....benmkı bıraz alakaya olmus.msjları sımdı okudum. bnde nye hıc cvp yok dıyorum.konu baskaymıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun,gelmişken sende yazıver gari....benmkı bıraz alakaya olmus.msjları sımdı okudum. bnde nye hıc cvp yok dıyorum.konu baskaymıs
olsun,gelmişken sende yazıver gari....
baştan sona oku,kesin gülmekten karın kası yaparsın....
baştan sona oku,kesin gülmekten karın kası yaparsın....
olma mi????
birsen bunnarın hepsi birbirinden süper,çok teşekkür ederim''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,
'' Her Evin Işığı Başka Yanar '' '' Herhagi Evin Her'hal' Kahkahası'' , '' Hiiişş Sır ''
''Endorfine Bilimsel Bakış '' Endorfine Sancılanmak ''
'' Ha Ha Ha ''
''Kalabalıkta Okuma Beni ''
.....kızz bende varmıyım
''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,
'' Her Evin Işığı Başka Yanar '' '' Herhagi Evin Her'hal' Kahkahası'' , '' Hiiişş Sır ''
'' Ha Ha Ha ''
bekliyorum...aralarından seçme yapıp en favori hangisi olacaksa ona karar kılacağız hep beraber...hepside süperrrrr
aklıma gelirse yazarım bende
yaaaa kıslaaar ya bende dün gece ilişki sırasında zaaaaarrrrrtttttttttttt allahım nasıl rezil oldum anlatamam kıpkırmızı oldum eşim gülüyor gülüyorr bırt diyor az önce işe gönderdim hala giderken bırt zart diyordu ay hala utanıyorum ya hatta dioki hayatım az yavaş ol ödüm koptu istek kalmadı dio yawww:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: birazdanda msj atar kesin bırt die ayyyyyyyy
beklerim birsencim,ama ondan ziyade esas oğlan bir an evvel gönlünü alır inşallah....Rica ederim, :78: geldikçe aklıma eklerim inş..
Benimde iki tane anım var(mış) ama şuan kırgınım jön'üme.. Sulh yapınca anlatacagım bende. :92:
beklerim birsencim,ama ondan ziyade esas oğlan bir an evvel gönlünü alır inşallah....
amin,hepimizin öyle olsun be birsencim...Insaallah Flocke , gönlünüz yuvanız hep böyle şen olsun..
''KK Deli Toplantısı'' '' ''Deli Olmazsaydın Bu Kitaba Gözün Çarpmazdı'' '' ''ZırRezil AN' I (lar) ,
'' Ha Ha Ha ''
not aldım bunu da....isimler süper ''rezillik geliyorum demez'' de olabilir