Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben ufak çocuk falan yapsa kızmamda büyük birisi yaparsa kesinlikle kızarım kim olursa olsun çokkk ayıp kazayla olsada utançtan yerlere yatarım..
evlide olsam yapmam eşiminde yapmasına izin vermem kazayla olur ama bilerek asla..

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
bunca zamandır okuyorum bi tane de yazayım bariii
ben yaklaşık on yaşında falanım.ailecek gündüz gezmesine gidecez 3 teyzem ,annem ,tabe çocuklar falan kalabalığız.otobüsü durdurduk bindik hürraa neyse herkes kendine bir yer buldu oturduk.şoförün tam sağında 4 kişilik bir koltuk var teyzemler annem oraya oturdular bende annemin kucağında.tabi şoför gözümüzün önünde ama hiiiiç bakmıyoruz bile adama.neyse muavin geldi paraları almaya .memur ve emekli sivilden 25 kuruş daha ucuz ya annem hemen parayı çıkardı muavine bir edayla uzandı 4 öğretmen
şoför bize bir dönüyor aaaa gülay bacı sesinden tanıdım napıyorsunuz
annem kem küm....
para alma ablalarımdan bundan yabancı değil mahhallemizin kızı....
hepimiz yerin dibine girdik tabi.bu adam nezaman otobüs şoförlüğüne soyunmuş yaaa deyip deyip güldük aylarca

eşim alkol almaz normalde ama arkadaşıyla bi gece çıktılar içmeye .
neyse sarhoş vaziyette geldi doğruca gitti yattı..bende yattım o anında horladı tabi ama bende uyku falan yok ....
tam böle içim geçmeye yakın eşim bir hışımla kalktı yarım kalmış işini halledecek sanki ben napcak diye bakıyom
odanın ışığını yaktı doğruca kilere gidip ütü masasını getirdi yatak odasının ortasına carttt diye açtı gitti yattı.ben şoktayım güle güle bayılıyorum ...kahkaha atıyorum adamın hiççç umru değil tekrar horluyor.
ertesi gün kalmış bu masanın ne işi var ortada diyo manyak

bi gün annemle birlikte otogara gittik otogarın da girişinde uzuuun bir merdiven var ...
ordan aşağı inecez.ama bizimde mevzular koyu çok sıkı dedikodu yapıyoruz ...
ben hararetli bişekilde anneme karşılık verirken ayrıyeten merdiven inicez.
bir adım attım .2. ,3. derken baktım annem yok ...anne anne yok ....
bi baktım annem en aşağıda diz çökmüş oturuyor...
annem tek tek inmeye üşenmiş atmış vitesi 5 e bi bakmış aşağıda

Türk ailelerinin hepsinde var ama canım nerdeyse Şaka bi yana ben de hoşlanmam özellikle yapılandan ama ben hep kaçırıyorum yanlışlıkla ya Büyük bi garezim de yok tabi ama babamınki çok uç nokta kabul ediyorum :78:

teyzemle sohpet ediyoruz.
bana arkadaşının çok büyük bir sırrını anlatıyor.
gurur dolu bir eda ile ekliyor; 'arkadaşım bana çok güvenir kimseye söylemeyeceğimi kesinlikle bilir''.
sonra surat ifadesi aynen böyleo nunda benim de

gecen gün babam cici anne ve eşim alışveriş merkezine gittik ben hamile oldugum için x-raydan geçmedim arkamdan sesler geliyor bir döndüm babamda peşime takılmış aynı yerden avm ye girmeye calışıyor güvenlikte tutmuş babamın kolundan beyefendi burdan geçemezsiniz diyor babamda eee bizim kız geçti diyince döndüm baba ben hamileyim ondan geçmiyorum dedim tabi babam yapıştırdı lafı EE NE OLMUŞ BENDE HAMİLEYİM eşim ben güvenlikler şokta

yakışıklı amcam kaç aylıkmış?

güzelmişş

bir yıllık evliyim henüz rezil olmadım
olmam da zor gibi
çünkü 7 yıldır tanıyorum eşimi her şeyimi biliyor artık

ay kızlar okuyup okuyup gülüyorum da bi yandan vicdanım rahat değil. sanki hergün her öğün biri bana yemek ısmarlıyor bende beleşçilik yapıyorum gibi hissediyorum aklıma da anlatacak şöle okkalı bi rezilliğim gelmedi ki kaç gündür. bende yakınlarıma sorıyım bari

amcamda napsın kızzzzz bozuntuya vermemiş işte

yaaaa kıslaaar ya bende dün gece ilişki sırasında zaaaaarrrrrtttttttttttt allahım nasıl rezil oldum anlatamam kıpkırmızı oldum eşim gülüyor gülüyorr bırt diyor az önce işe gönderdim hala giderken bırt zart diyordu ay hala utanıyorum ya hatta dioki hayatım az yavaş ol ödüm koptu istek kalmadı dio yawww:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: birazdanda msj atar kesin bırt die ayyyyyyyy

ay dur aklıma bişey daha geldi daha 2 aylık evliyken eşimle gece uyuyoruz birden kalktı bana nasıl bağırıyor şunu var diyor kalktım neyi diyorum şunu şunu diyor parmagıyla karşıyı gösterio ay nasıl korkuyorum tamam kalk al diyorum laannnnnnn şunu ver dio ay içina bişey kaçtı diye bile düşünüyorum ama hala istiyor kafamı yastığımın altına soktum nasıl ağladım anlatamam sorada uyuya kalmışım ama halada korkarım

Porselen demliğim vardı kırdım onu evlendiğimiz ilk aylarda bugün 9 da 20 kişilik misafirim gelicek eşim porselen demlik almış bana süpriz bi yandan sohbet ediyoz dediki bak bakalım demliğine begencenmi aldım ona bakarak kutuyu açmaya çalışıyorum meger jilatinmiş demliğin oldugu taraf yere düştü bam güm tuz buz eşimde top sektirir gibi sandalyeden ayaklarını kolunu uzatmış yakalamaya çalışıyo bende diyorum bu adam napıyo meger demliği yakalamaya çalışıyomuş..kızdım bende neden söylemiyosun insan uyarır aptal diye hem suçlu hem güçlü olan ben sonra üzülünce çok güzelmiş aşkım demlik teşekkür ederim dedim ama göremedimki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…