çok güldürdün sen beniKeşke öyle bi oğlum olsa
Canım o benim annemin taktiği30 senelik evlidirler annemle babam. Babam afedersiniz ama kendini aşıp yolda bile yapar. Annemde garibim utanır hemen başka odaya kaçar ama babam odadan da sesini duyuyo o ayrı mesele Bi de olan bana oluyo yine hep benim olduğum odaya geliyo nedense annem gaz patlaması için
çok güldürdün sen beniKeşke öyle bi oğlum olsa
Canım o benim annemin taktiği30 senelik evlidirler annemle babam. Babam afedersiniz ama kendini aşıp yolda bile yapar. Annemde garibim utanır hemen başka odaya kaçar ama babam odadan da sesini duyuyo o ayrı mesele Bi de olan bana oluyo yine hep benim olduğum odaya geliyo nedense annem gaz patlaması için
ben ufak çocuk falan yapsa kızmamda büyük birisi yaparsa kesinlikle kızarım kim olursa olsun çokkk ayıp kazayla olsada utançtan yerlere yatarım..
evlide olsam yapmam eşiminde yapmasına izin vermem kazayla olur ama bilerek asla..
eşim alkol almaz normalde ama arkadaşıyla bi gece çıktılar içmeye .
neyse sarhoş vaziyette geldi doğruca gitti yattı..bende yattım o anında horladı tabi ama bende uyku falan yok ....
tam böle içim geçmeye yakın eşim bir hışımla kalktı yarım kalmış işini halledecek sanki ben napcak diye bakıyom
odanın ışığını yaktı doğruca kilere gidip ütü masasını getirdi yatak odasının ortasına carttt diye açtı gitti yattı.ben şoktayım güle güle bayılıyorum ...kahkaha atıyorum adamın hiççç umru değil tekrar horluyor.
ertesi gün kalmış bu masanın ne işi var ortada diyo manyak
yakışıklı amcam kaç aylıkmış?gecen gün babam cici anne ve eşim alışveriş merkezine gittik ben hamile oldugum için x-raydan geçmedim arkamdan sesler geliyor bir döndüm babamda peşime takılmış aynı yerden avm ye girmeye calışıyor güvenlikte tutmuş babamın kolundan beyefendi burdan geçemezsiniz diyor babamda eee bizim kız geçti diyince döndüm baba ben hamileyim ondan geçmiyorum dedim tabi babam yapıştırdı lafı EE NE OLMUŞ BENDE HAMİLEYİMeşim ben güvenlikler şokta
yakışıklı amcam kaç aylıkmış?
kesinlikle ööle mizahını kimden aldığın belli oldu...6.5 dediçok espirilidir babam yaw
kesinlikle ööle mizahını kimden aldığın belli oldu...
gecen gün babam cici anne ve eşim alışveriş merkezine gittik ben hamile oldugum için x-raydan geçmedim arkamdan sesler geliyor bir döndüm babamda peşime takılmış aynı yerden avm ye girmeye calışıyor güvenlikte tutmuş babamın kolundan beyefendi burdan geçemezsiniz diyor babamda eee bizim kız geçti diyince döndüm baba ben hamileyim ondan geçmiyorum dedim tabi babam yapıştırdı lafı EE NE OLMUŞ BENDE HAMİLEYİMeşim ben güvenlikler şokta
sizler yazınca gülüyorum fakat bizim evde gaz çıkarmak pek ayıp karşılanmıyor. Pek bir edepsiz gördüm kendimi. Benim bağırsaklar biraz sorunlu acayip şişkinlik ve gaz sıkışması oluyor o sebeple gaz çıkarabilmem için eşim canla başla çabalıyor. Benim bacaklar havada eşim karnımı ovuyor, zafere ulaşınca evde sevinç nidaları yankılanıyor resmen.
evlilik rezilliği değil ama bir gaz olayı da benden daha dogrusu teyzemden
eskiden teyzemlerin yazlık evi vardı denize oraya giderdik hep özellikle de ben daha kücüktük o zamanlar teyzem de meshurdur oldukca gaz konusunda
neyse biz ablamla yüzüyoruz kıyıda teyzemde kumda oturuyor öyle mayosuyla, sonra ablamla gözümüze taıldı teyzem caktırmadan azıcık bedenini yana deviriyo o sırada küçük bi öbek kum yukarı fırlıyo biz anladık tabi hemen ne oldugunu
teyzem artık nası bi rahatlamaysa karnını ovusturup ovusturup kumları yukarı püskürtüyo biz de ablamla çatlıyoruz gümekten çıkamamıştık denizden bi ton su yutmustuk hiiiiiiç unutmam
gecen gün babam cici anne ve eşim alışveriş merkezine gittik ben hamile oldugum için x-raydan geçmedim arkamdan sesler geliyor bir döndüm babamda peşime takılmış aynı yerden avm ye girmeye calışıyor güvenlikte tutmuş babamın kolundan beyefendi burdan geçemezsiniz diyor babamda eee bizim kız geçti diyince döndüm baba ben hamileyim ondan geçmiyorum dedim tabi babam yapıştırdı lafı EE NE OLMUŞ BENDE HAMİLEYİMeşim ben güvenlikler şokta
Bu rezil olmak değilde gıcıklık.
En sevmediğim şey cimciklenmek.
Erkek arkadaşım ben kuzenim yürüyoruz, beyfendi niye kızdı bilmiyorum. Kolumu cimciriyo. Lanet cildim hemen tepki verir ve morarır. Bir yapma iki yapma üç yapma. Bak dedim bi daha yaparsan bağırır rezil ederim seni. Hadi ordan diye güldü cimcirdi. Adam bildiğin dozer ben binek oto.
Sen misin cimciren.
Benim replik şu bağırarak '' Beyfendi utanmıyor musun iki saattir bizi takip edip taciz etmeye. Ayıp değil mi ? Sizin kardeşiniz, anneniz yok mu ? Size insan giibi hayır dedik anlamıyor musunuz ? Lütfen rahat bırakın bizi'' Şok olan bir dozer ,insanlara ben bişi yapmadım valla billa bakışıyla bakıyor,kücük emraha baglamış boynunu bükmüş durumda. TEyzem ayıplıyor. Cık cık cık ayıp oğlum. Binek oto yoluna devam ediyor. Yollarda süzülüyor. Yüzünde hain bir gülümseme ve ben kazandım ifadesi :78: