valla sırf bu yüzden sürekli önceki sayfalara bakmak zorunda kalıyom.zamanında okumuş olsaydım cvp vermek istediğim msj.lar oluyo bazen,geç cvp verince de işin tadı tuzu kalmıyo o vakit.bak bu bendede oluyo ben hep kendime suş atırodum unutuyom diyedemekki oluyor herkese sevindim heee
he valla,bi de teknolojiye bi sahip çıkabilsek neler neler olcak burada...günaydın kızlar günaydın flockem bomba gibi olmuş burası:79:
günaydın kızlar bende rezillik bitti buda çevremdekilerin reziiliği
lise sona ğidiyorum staj yaptığım okulun servis şöförü arkadaşlık teklifi etti bende kabul ettim.ankarada kızılayda simit cafeye ğittik oturuyoruz garson geldi ne alırsınızdedi ben bir salep dedim.mevsimlerdende kış.benimki o sırada bende dedi.garsonda dönüp tarçın diye sordu.bizimkide demesinmi olur ben bir bardak tarçın alıyım diye.garson yüzüme bakıyor.ben garsona .garson bıyık altı ğülüyor.benim şapşal bana bakıyor.ne yapacağımı bilemedim.garson gitti.bir bardak tarçın getirmesinmi.bizimki daha konuyu anlamayıp. onu içmeye çalışmasınmı.ben tabi annem evde beni bekliyor deyip sıvıştım tabii bir daha ğrüşmedim.sonra neler oldu düşünmek istemiyorum.
he valla,bi de teknolojiye bi sahip çıkabilsek neler neler olcak burada...
bence kaçarak en iyisini yapmışsın biraz daha kalsan ne bombalar patlardı kimbilir? bu arada ankaradamısın çok özledim ankarayı offff
hoşgeldiiinben yeni üyeyim henüz olayı çözmeye çalışıyorum sayenizde başlangıç harika oldu benim için süpersiniz ben evli değilim ama erkek arkadasımla komik anılarım oldu aklıma geldikçe paylaşıcam
valla sırf bu yüzden sürekli önceki sayfalara bakmak zorunda kalıyom.zamanında okumuş olsaydım cvp vermek istediğim msj.lar oluyo bazen,geç cvp verince de işin tadı tuzu kalmıyo o vakit.
ben de kurbağa istiyom:84::84::84:.canım bu kurbalar sinir etti beni baktım kızlar dip not düşmüş hakkında ama nerden çıktılar ya gıcık oldum.
yetişebildiğime yetişiyom canım sağ ol,sizleri okumak da çok büyük keyif....olsun be tatlım sen cvp yaz yinede seninyorumlarnı okumakda zevkli oluyor
evet canım ankaradayım.sonrası bizimki garsonun yüzüne ağzındaki tarçınları püskürmüş.sonra ğittiğim da garson abla bir daha o yanındaki öküzle gelme dedi.allahdan beni tanıyorlardı.
bu arad ankara şu aralar en ğüzel zamanlarından birini yaşıyor.çok ğüzel.ankaraya gelirsen bekliri canım
yanındaki öküz....çok ii yaaevet canım ankaradayım.sonrası bizimki garsonun yüzüne ağzındaki tarçınları püskürmüş.sonra ğittiğim da garson abla bir daha o yanındaki öküzle gelme dedi.allahdan beni tanıyorlardı.
bu arad ankara şu aralar en ğüzel zamanlarından birini yaşıyor.çok ğüzel.ankaraya gelirsen bekliri canım