Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

günaydın kızlar bende rezillik bitti buda çevremdekilerin reziiliği

lise sona ğidiyorum staj yaptığım okulun servis şöförü arkadaşlık teklifi etti bende kabul ettim.ankarada kızılayda simit cafeye ğittik oturuyoruz garson geldi ne alırsınızdedi ben bir salep dedim.mevsimlerdende kış.benimki o sırada bende dedi.garsonda dönüp tarçın diye sordu.bizimkide demesinmi olur ben bir bardak tarçın alıyım diye.garson yüzüme bakıyor.ben garsona .garson bıyık altı ğülüyor.benim şapşal bana bakıyor.ne yapacağımı bilemedim.garson gitti.bir bardak tarçın getirmesinmi.bizimki daha konuyu anlamayıp. onu içmeye çalışmasınmı.ben tabi annem evde beni bekliyor deyip sıvıştım tabii bir daha ğrüşmedim.sonra neler oldu düşünmek istemiyorum.

bak bu bendede oluyo ben hep kendime suş atırodum unutuyom diye demekki oluyor herkese sevindim heee
valla sırf bu yüzden sürekli önceki sayfalara bakmak zorunda kalıyom.zamanında okumuş olsaydım cvp vermek istediğim msj.lar oluyo bazen,geç cvp verince de işin tadı tuzu kalmıyo o vakit.

bence kaçarak en iyisini yapmışsın biraz daha kalsan ne bombalar patlardı kimbilir? bu arada ankaradamısın çok özledim ankarayı offff

(bekarken)
kızlar birgün uyandım.baktım ablamda uyanmış,yataklar karşılıklı.
şekerleme yapıyoruz,oyalanıyoruz.
birden bir ses; (hani arabayla satış yapan sebzeciler olurya)
kavun,karpuz bal bunlar ben neydim ball..ball..ball..
diye bağırıyor.
ablamla ben akşama kadar bal ben neydim bal,bal,bal..diyip gezmiştik

bence kaçarak en iyisini yapmışsın biraz daha kalsan ne bombalar patlardı kimbilir? bu arada ankaradamısın çok özledim ankarayı offff

evet canım ankaradayım.sonrası bizimki garsonun yüzüne ağzındaki tarçınları püskürmüş.sonra ğittiğim da garson abla bir daha o yanındaki öküzle gelme dedi.allahdan beni tanıyorlardı.

bu arad ankara şu aralar en ğüzel zamanlarından birini yaşıyor.çok ğüzel.ankaraya gelirsen bekliri canım

ben yeni üyeyim henüz olayı çözmeye çalışıyorum sayenizde başlangıç harika oldu benim için süpersiniz ben evli değilim ama erkek arkadasımla komik anılarım oldu aklıma geldikçe paylaşıcam

hoşgeldiiin...bekleriz paylaşımlarını...

kimse,kelebek29,Kucuk,defne_ank,leblebisekeri,flocke+,meltem878,cagan,_deryaw_,zeynepberen,seilla,ykyy,two_che_89,gzm__,derya2807,alyadua_,magdu,tiny88,winerosse,

valla sırf bu yüzden sürekli önceki sayfalara bakmak zorunda kalıyom.zamanında okumuş olsaydım cvp vermek istediğim msj.lar oluyo bazen,geç cvp verince de işin tadı tuzu kalmıyo o vakit.

olsun be tatlım sen cvp yaz yinede senin yorumlarnı okumakda zevkli oluyor

saol canım çok özledim doğma büyüme ankaradaydım ama artık istanbuldayım ancak yaza gelebilirim.birde sen simit diyince 12 den vurdun beni o simitlerden hiçbiryerde yok malum ankara simiti kızılay offff offff

yanındaki öküz....çok ii yaa

düşüne taşına bir tane de benden
benim eşim geceleri diş gıcırdatıyor malesef ve ben bunu tabi evlendikten sonra anlıyorum, ayrıca bir horlaması var ki babamla yarışı derecede, anlayacagınız baya gürültülü uyuyoruz, daha yenidişi için dişçiden plak yaptırdık onu takıyor vampir gibi oluyor adam bir de horlaması için burun bandı aldık tam işe yaradıgı söylenemez ama yine eskisinden iyi her neyse çok uzattım geçenlerde gece uyuyoruz ben bi ara uyandım bizimki nasıl yaptıysa agızlıgı cıkmıs yarım yamalak burun bandının yapıskanı kalkmıs bi korktum anlamadım da ne oldugunu kalk kalk diye bagırıyorum uyku sersemi gece körü bi vaziyette
bizimki uyandı noluyo noluyo diye gözler kıpkırmızı ben diyorum seni dövmüşler seni dövmüşler o gülüyo ben aglıyorum hüngür hüngür gercek hayal rüya karısımı bi durumdu

bende bu kubağlar nerden çıktı diye düşünürken malum açıklamaları okumadan önce su surat ifadeleri koyduğumuz yerde bu kurbanının resmide var dedim herhalde yeni simeyll eklemişler ama ne saçma bu kurba çok aramışlarmı diye düşüyordum..

kızlar ablam ben annemler köye dayımlara ğittik köy evlerini az çok hepiniz bilirsiniz.evlerin tavanlarında onınlar kamışlar vardır.neyse.asıl konu

ev kalabalık olduğu için ablamla biz aynı yatakta avuçlu başuçlu yattık sabah yatakda dönerken ayağıma bir şey geldi. yorganı kaldırıp bir baktım uku semesi saç yumağı olmuşl dedim .ayağımla ittirdim.bir iki dakika sonra benim jeton düştü bir çıklık bir kıyamet yataktan kalktım yattğımız odada 10 kişi daha yatıyor dayı kızları oğlanları.tabii benim bacıda kalkıyor oda yataktakini görüp çığlık atıyor.sonra ben en az beş kişinin üstüne basabasa pencereye ablam kapıya koşuyor.o sıra bencerenin önünde balkon ,bolkondada sedir var.oraya süt toplayıcıs gelmiş oturyor.adamın üstüne ben camdan çıktığım ğibi düştüm.bu sırada dayım rahmetli anne annem çok büyük bir şey oldu sanıp ellerinde tüfeklerle içeri ğirdiler.bütün ev halkı ayakta herkez bir birine soruyorf ne oldu ne oldu diye.

sizde merak ettiniz dimi.sıkı durun. yatağa fare düşmüş alamla ben bir oraya b ir buraya uyku sersemi, tekmelye tekmeye hayvanı öldürmüşüz.benim saç yumağı sandığım oymuş.tabii

biz ablamla çantaları yapıp karşı köye kadar yürüyüp doğruca kahvaltı bile yapmadan ankaraya döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…