- 1 Aralık 2010
- 1.424
- 34
ben de kurbağa istiyom:84::84::84:.
herkez kurbağadan bıktı.
al san kurbağa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de kurbağa istiyom:84::84::84:.
kızlar ablam ben annemler köye dayımlara ğittik köy evlerini az çok hepiniz bilirsiniz.evlerin tavanlarında onınlar kamışlar vardır.neyse.asıl konu
ev kalabalık olduğu için ablamla biz aynı yatakta avuçlu başuçlu yattık sabah yatakda dönerken ayağıma bir şey geldi. yorganı kaldırıp bir baktım uku semesi saç yumağı olmuşl dedim .ayağımla ittirdim.bir iki dakika sonra benim jeton düştü bir çıklık bir kıyamet yataktan kalktım yattğımız odada 10 kişi daha yatıyor dayı kızları oğlanları.tabii benim bacıda kalkıyor oda yataktakini görüp çığlık atıyor.sonra ben en az beş kişinin üstüne basabasa pencereye ablam kapıya koşuyor.o sıra bencerenin önünde balkon ,bolkondada sedir var.oraya süt toplayıcıs gelmiş oturyor.adamın üstüne ben camdan çıktığım ğibi düştüm.bu sırada dayım rahmetli anne annem çok büyük bir şey oldu sanıp ellerinde tüfeklerle içeri ğirdiler.bütün ev halkı ayakta herkez bir birine soruyorf ne oldu ne oldu diye.
sizde merak ettiniz dimi.sıkı durun. yatağa fare düşmüş alamla ben bir oraya b ir buraya uyku sersemi, tekmelye tekmeye hayvanı öldürmüşüz.benim saç yumağı sandığım oymuş.tabii
biz ablamla çantaları yapıp karşı köye kadar yürüyüp doğruca kahvaltı bile yapmadan ankaraya döndük.
Ayy hakketen öküzmüş .Kendi kendine gelin güvey olmuş zavallıöküz deyince annemlerin tanıdıkları geldi aklıma...bir oğulları vardı,bakar bakmaz öküz tanımını yapabileceğiniz cinsten.iş yerindeyken bu,yanında çalışan başka bir kız sadece ve sadece gülümseyip günaydın diip geçmiş.öküzümüz kız benden hoşlanıyo diip sen kalk çeyiz düzmeye başla.tv,çamaşır makinası filan almış,kızın ruhu duymuyo.2-3hafta sonna kızın yanına gidip ne zaman müsait olduğunu soruyo.kız tabe olayı anlamıyo ve:'ne?!' diyo.bizim öküz de:'e işi ciddiyete bindirmek lazım ya,istemeye göndercem ben bizimkileri...'kız şok tabe....kibarca anlatıyo sadece slm verdiğini,kendisinin zaten nişanlı olduğunu ve olmasa bile hiç böyle bişey düşünmediğini.bizim öküz depresyona giriyo,ilk yaptığı şey iş yerinden ayrılıp psikolojik tedavi almaya başlıyo annesinin ısrarıyla....siz siz olun slm vereceğiniz kişiyi ii seçin...
öküz deyince annemlerin tanıdıkları geldi aklıma...bir oğulları vardı,bakar bakmaz öküz tanımını yapabileceğiniz cinsten.iş yerindeyken bu,yanında çalışan başka bir kız sadece ve sadece gülümseyip günaydın diip geçmiş.öküzümüz kız benden hoşlanıyo diip sen kalk çeyiz düzmeye başla.tv,çamaşır makinası filan almış,kızın ruhu duymuyo.2-3hafta sonna kızın yanına gidip ne zaman müsait olduğunu soruyo.kız tabe olayı anlamıyo ve:'ne?!' diyo.bizim öküz de:'e işi ciddiyete bindirmek lazım ya,istemeye göndercem ben bizimkileri...'kız şok tabe....kibarca anlatıyo sadece slm verdiğini,kendisinin zaten nişanlı olduğunu ve olmasa bile hiç böyle bişey düşünmediğini.bizim öküz depresyona giriyo,ilk yaptığı şey iş yerinden ayrılıp psikolojik tedavi almaya başlıyo annesinin ısrarıyla....siz siz olun slm vereceğiniz kişiyi ii seçin...
zararsız öküzdü ama genede olabildiğince uzak dururdum bu olayı duyduktan sonna... nolur nolmaz kalkar bi de ev filan döşemeye başlar sonna...vay be ne öküzler varmış ama bu saf öküz grubuna girior sanırsam
....çok fena olmuş yaaa...ilk regl rezilliğimide yazayımda eksik kalmasın
orta son bitmişti liseye başılcaz bide anadolu lisesini kazanmışız salak ben sanki çok önemli bişeymiş gibi mahalledekilere hava yapıyom aklım sıra öğlene doğruydu annem süt almaya gönderdi mandıraya gittim aldım sütü eve dönüyorum bizim mahallenin çocukları bakıp bakıp gülüyolar ama şaşkın ben anlamıyorum neden güldüklerini ta ki eve gelene dek....:26: eve geldim tuvalete gittim bir baktıp taytımın arkasında kocaman bir leke ben şoktayım ilk defa oluyorum bide neye yanayım bilemedim tüm mahalleye rezil olduğumamı yoksa regl olduğumamı işte hava mava kalmadı tabi bi hafta da bırak evden çıkmayı pencereden bile kafamı çıkarmamıştım utancımdan
öküz deyince annemlerin tanıdıkları geldi aklıma...bir oğulları vardı,bakar bakmaz öküz tanımını yapabileceğiniz cinsten.iş yerindeyken bu,yanında çalışan başka bir kız sadece ve sadece gülümseyip günaydın diip geçmiş.öküzümüz kız benden hoşlanıyo diip sen kalk çeyiz düzmeye başla.tv,çamaşır makinası filan almış,kızın ruhu duymuyo.2-3hafta sonna kızın yanına gidip ne zaman müsait olduğunu soruyo.kız tabe olayı anlamıyo ve:'ne?!' diyo.bizim öküz de:'e işi ciddiyete bindirmek lazım ya,istemeye göndercem ben bizimkileri...'kız şok tabe....kibarca anlatıyo sadece slm verdiğini,kendisinin zaten nişanlı olduğunu ve olmasa bile hiç böyle bişey düşünmediğini.bizim öküz depresyona giriyo,ilk yaptığı şey iş yerinden ayrılıp psikolojik tedavi almaya başlıyo annesinin ısrarıyla....siz siz olun slm vereceğiniz kişiyi ii seçin...
diablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.
ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...