olma mi?!eşimin birgün eve erken gelesi tuttu.epilatör o kadar bağırıyordu ki sanki çim biçme makinası mubarek!henüz 1-2haftalık evliydik o zaman.yatak odasına daldı ve sürpriiiiiiz dedi.epilatörün fonu eşliğinde birbirimize bakakaldık.galiba gerçek sürpriz bendeydi.
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.
bizde esimle 2 bulusmamizda gezdik yedik ictiik yolda yuruyoruz tuvalete gitme ihtiyaci hissettim.neyse sokakta wc ariyoruz birine sorduk surda hem bayan hem erkek var dedi.gittik neyse kapida bisey yazmiyor (bayan yada bay diye bi kapi var icerisi karanlik gozukuyor esimde yalniz beni sokmak istemedi)bizde ikimiz birden daldik ki kendimizi dirasi firlatmamiz bir oldu.erkek tuvaletiymis ve iceri adam dolu hepside ayakta sey ediyorlar.ben tabi ilk once utandim kizardim ama sonra koyverdim gulmekten kirildim.
okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
Ok baslamısız dokulmeye sıra yıne bende ama sadece benım rezıllgım bu.
Evlendıgımde evıme alısamadım bekarken 5. katta oturyorduk evlenınce evım 2. katta oldu okadar cok alısmısımkı cok merdıven cıkmaya az cıkıyorum zannedıyordum kendımı. Bıgun (apartmanız sensorlu lambası) apartmandan cıkıyorum merdıvenle cıkayım 2 kat ıcın asansoru cagrımayyım dedım. Cıktım anahtarı denıyorum zorluyorum zorluyorum acılmıyor. allah allah ne oldu ya dıyorum . tekrar denıyorum anahtarara bakıyorum dogru anahtar ama nıye acmıyorkı anlamadım. Neyse arabadan posetlerı alan askın tıkır tıkır seslerı duyup merdıvenden cıkıyor aynen su sekılde """"" askım napıyorsun sen mılletın kapısını nıye zorluyorsun""" dedı.hönkkkk kaldım bı baktımkı daha 1. kattayım alt komsumun kapısını zorluyormusum :78: :78:
hay allah konu sahibinden razı olsun
bir pazar sabahı eşim "bak sana ne dinleticem" dedi ama nasıl neşeli nasıl keyifli
şu telefon şakaları vardır ya onlardan sandım "aa neymiş hadi dinlet" dedim... bir başladı resmen aslan kükremesi!!! ve aslan da benim!!! :86:
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.