Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

inan gülmekten gözlerim yasardi

ayni sey benimde basima geldi esim gececiydi ve eve erken geldi ne guzel üstümde birde bornozumla ayaklarimi alirken yüzümdede yemyesil bir maske esim icin kendime bakim yapayim derken tam tersi oldu:95: bi yandan tv nin sesi bi yandan epilatörün sesi derken eve geldigini duymamisim takii "Askiiimmm napiyosun, bu halin ne?" diye bagiran bi ses duyana kadar!! korku icinde gözlerim hortlak gibi acildi kaldi öylece baka kaldim ne yapacagimi sasirdim birde 1 haftalik evliyiz.

ooo anlat anlat bıtmez vallahı en komıgını anlatayım
çocugumun corbalarına et suyu koymak ıçın et hasladım ok olunca bu kalıpları varya onlara koydum tek tek kullANIrım dıye brgun annemlere gıttım esımde rakı almış ıçmış eve geldım buz kalıpları boş allah allah fılen dedım esıme buzlukta buz kalıpları doluydu naptın dedım rakı ıçtım demezmı şok oldum.sen naptın ya onlar et suyuydu dedım esım dırek lavobaya koştu.rakıyla ıyı vıtamın aldı

çatalla kesip yemekkmi
bubana annemleri hatırlattı
annem ekmeğini bile çatala batırıp öyle yeme hastalığı vardır
babamda dalga geçer çorbamı var 3 kaşık getir (4 kişiyiz evde) annen çorbayıda çatalla yer
tabi annişim o çorbayı kafasına geçirmemek için kendini zor tutar ama:88::86:

Süpersiniz kızlar gülmekten öldüm benim öyle bir anım yok ama son bir ufak rezilligim vardı..
gecen ramazan bayramında ailem ve nişanlımla beraber 2 teyzeme gittik..bende o gün düşük bel etek ve likralı siyah gömlek giymiştim ,zıbın giymeyi unutmusum akıllık edip.. gömlek kendiliğinden toplanıyordu.
birinci teyzeme gittigimiz de otururken gömlegim katlanmıs .. iç samasırın %15 i görünüyormuş..ben içerde cocuklarla oynuyordum nişanlımda içeride oturyordu kalkmıs bana bakmak icin .. gormus bu çamaşırımı .. bişi diyememiş orda adamlar var diye..
ordan cıktık diger teyzeme gidiyoruz.. ben yürüyorum .. arkadan gomlegime yapıstı ..çek elini sapık mısın anam babam var diyorum .. kızıyorum
demez mi bu etegin niye böyle bu gömlek neden dar ve toplanıyor.. içindekiler oldugu gibi gozukuyordu ,Fatihler(teyzemın ogulları ) görseydi fln diyor bir taraftan da gölmegimi etegime sıkıştırmaya calısıyor .. ben mahcup oldum tabi cok önem verir öyle şeylere bizimki..düsünüyorum ben nasıl hata yaptımda zıbın giymedim rezil oldum cocuga..
sonra telde konusuyoruz aksamleyin gülüyor bu seferde ne o hal fln gibisinden.. bende utandım zaten cok utanırım nişanlımdan .. demez mi canı sağolasıca ,seninde herşeyin pembe diye..
yerin dibine girdim..

bizde esimle 2 bulusmamizda gezdik yedik ictiik yolda yuruyoruz tuvalete gitme ihtiyaci hissettim.neyse sokakta wc ariyoruz birine sorduk surda hem bayan hem erkek var dedi.gittik neyse kapida bisey yazmiyor (bayan yada bay diye bi kapi var icerisi karanlik gozukuyor esimde yalniz beni sokmak istemedi)bizde ikimiz birden daldik ki kendimizi dirasi firlatmamiz bir oldu.erkek tuvaletiymis ve iceri adam dolu hepside ayakta sey ediyorlar.ben tabi ilk once utandim kizardim ama sonra koyverdim gulmekten kirildim.

zaten o anın şoku ile insan pek komik gelmiyo,ancak olanları daha sonra düşününce insanı bi gülme alıyo.

aynen flocke ilk once donup kaldik sonra sonra aklimiza gelir guleriz hep.isin ilginc tarafida ne biliyormusun o erkelerin icinden bayanlar tuvaletine gidiliyormus ayol ben bunu yurtdisinda bile gormedim yaa

ayy ilk mesajlara bakıyım dedim amaaaaa... koptum resmen ya....... şuan aklıma gelen bişey yok,gelirse yazarım bende..
çok eğlenceli bi konuymuş

bir keresindede nisanliyim henüz, dügün hazirligi icin kiz arkadasimla kuaförde sac boyatirken sacima yeni sürülmüs ve taa alnima kadar gelmis bir boya igrenc görünürken disari sigara icmeye ciktim bide baktimki esim geliyor dedim eyvah geliyor beni böyle görmese bari:26: ama olan oldu artik geldi yanima öylece sacima ve alnima kadar gelmis boyalara bakiyor tuhaf tuhaf
ayyy bi utandim bi utandim elim ayagima dolasti ne yapacagimi bilemedim o halde:26:

aslında bende de eşime değil(tabi evlenmeden olamayacağı için) etraftakilere o kadar çok rezil oldumki şimdiki aklıma geldiğinde hala utanırım
gaz problemi çok olan biriyim bir gün 16 yaşında falanım sanırım annemle bir komşu kapı sohbeti ediyorlar bende öyle çok yorulmuşumki oturdum merdivene karnım nasıl ağrıyor ama bir anda kaçtı gazım hemde alttan hemde apartmanda yankılandı allahım felaket bir utançama bazen diyorum kendi kendime onlar yapmıyormu diye

ayy çok güldümm ya süperrr

Cok guldum oyel boyle degil konu sahibine tesekkurler ictigim su bile burnumdan geldi :)
birde ben anlatayim esime rezilligimi
uykum cok agirdir ve uyku arasinda konusan biriyim
evleneli bir kac ay oldu regl sancisiyla kivraniyorum uykumun arasinda
esim yanimda karnimi ovaliyor aynen sunu soyledim
"askim cok agriyo yaa hep ilk gunleri oyle oluyor sende oyle oluyormusun" :))
esim sok tabii.. Evet canim bilirim bu aciyi seni anlayabiliyorum dedi
gulmekten oldum kendime gelince..
Haa benim rezil konusmalarim uyku arasinda oluyor
o gececi sabah eve geldiginde ben uyumus oluyorum
ilk evlilik aylari hala alisik degilim bu duruma cokta polisiye filmler izler uyurdum
esim kapiyi acip iceri girince bazen duyardim ama uyku sersemligi
"dur sen kimsin? bir adim daha atma silahliyim" diye sesimi yukseltirdim
gulmekten yerlere yatardi esim ve dedigi suydu "kizim sen ne aksiyonlu hatunmussun" :))

bi keresinde yine yeni evliyim daha bi kac günlük...
sabahin köründe kalktim ve esimin isten gelmesini bekliyorum...
tv de muzik kanallarina bakiyorum muzik ariyorum ve bitane buldum en sonunda...
sabah sabah bağira bağira o sarkiyi söylüyorum
ama sesimde daha yeni uykudan kalktiğim icin
cok fena cikiyor horoz gibi ötüyorum sanki
derken daha saat 6 olmadan esim pat diye iceri girivermiste benim haberim yok
bi yandan sarki söylüyorum bi yandan kendi kendime oynuyorum...:118:
oynarken bi döndüm baktim esim bana bakiyor
aaayyy nasil utandim amaa
bi yandan ödüm koptu onu görünce bi yandanda ne yapacagimi sasirdim
ve hala caktirmamak icin devam oynuyorum hic bisey olmamis gibi...:26:
esim bana napiyosun sabah sabah sesin taa disaridan duyuluyor sonra sikayet gelecek dedi ve birden gülmekten yerlere yikildi tabi bende gücendim o öyle diyince ama utancimdan hala hic bisey diyemiyorum ve caktirmiyorum...
o gün esim bana bütün gün o halimi anlata anlata bitiremedi
o günü hala unutmadim ve aslada unutamam herhalde

hay allah konu sahibinden razı olsun
bir pazar sabahı eşim "bak sana ne dinleticem" dedi ama nasıl neşeli nasıl keyifli
şu telefon şakaları vardır ya onlardan sandım "aa neymiş hadi dinlet" dedim... bir başladı resmen aslan kükremesi!!! ve aslan da benim!!! :86:

Süper yaa :)))
bu topiği çok tuttum walla ama pek yazan olmuyo
Bir tane daha geldi aklıma
Evlendik yeni evli sayılırız bir pazar sabahı ben kahvaltı hazırlıyorum eşimde gazete okuyo..
ben niyeyse o gün bi tripliyim, dalgınlık var..
Neyse, yumurta yapıcam tavayı çıkarıyorum, yağını koyuyorum, yumurtayı dolaptan alıyorum ve yumurtayı çöpe kırıyorum, çöpünüde tavaya atıyorum..
Sonra bir kahkaha sesi duyuyorum..tavaya bakıyorum eşime bakıyorum..
Rezilliğimi bastırmak adına bende onunla birlikte gülüyorum :))
3 yıl geçti aradan ne zaman yumurta kırsam mutlaka hatırlatır dikkat et, çöpünü tavaya atma diye

Son düzenleme:

çokkk güldümmmm,fenaymışş

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

zuhaaaannem yapardı bu olayı ama poşet sarardı yürüyüşe çıkardı haşı huşur ederdi bende 1 metre uzağından yürürdüm rezil olmayım die sesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…