Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

günaydın şekerlerrrrr:KK70:ohhh ben günlük gıdamı,enerjimi aldım sayenizde,şimdi işime başlayabilirim:KK1::KK1: Hepiniz çok şekersiniz kızlar,öldüm gülmekten yine:KK1:

dünki rezilligimi anlatım bende..
dün nişanlımla aile doktoruma gidiyorduk.. doktorda sapa bir yerde yürüyerek gitmemiz lazım..
ben akıllı ince giyinmişimn sanırım yagmurda vardı..havada epey soguk tabi.
karnımdan sesler geliyor.. eyvah dedim karnım agrıyor tuvaletımde epey geldi..
dayanamıyorum artık..
adamın koluna yapıstım yere oturdum noluyor diye bakıyor .. karnım agrıyor dedim..
hasta mı olcan dedi bagırdım ne hastası altıma yapcam dedim ..
hem gülüyor hemde suratındakı şapşal ifadeyle bana bakıyor..
kızdım tabi o sinirle ne gülüyorsun diye.. napıyım elımı acıp yapmanı mı bekleyim demez mi..
5-10 dk barısmadım..
sonra kızdıgımı anlayınca eliyle karnımı ovalamak istedi sevgili nişanlım ,bende yapma sokak ortasındayız diye soylenıyorum sesımın volumu kacmıs tabi yapma!yapma! diye ..asagıdan 2 tane genc geliyor abla bişey mi var dedi ,nişanlım yok bişey o benim nişanlım dedi adamlar tuhaf tuhaf bakınarak gidiyorlar.. bu sefer ben koptum .. ama karın agrım gecmedı bikaç dakika.. ızdırap gibiydi..
mahalleyede rezil olmustuk yetmez gibi..
o değil,bir de nişanlını pek fena bi duruma düşürmüşsün...:KK9:

ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın :KK50: neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım :KK9: hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak :KK60: e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım :KK60:

Annem anneme gitmişti kalmaya babamında arkadaşının nikahı var beni oraya götürdü teyzemin ufak kızıda yanımda ama tipi görseniz ölürsünüz kocaman gözlükleri vardı onuda aldım gittik babam jest yaptı bi gemi lokantasında balık ısmaladı yedik otobüse bindik yanımdaki ufaklıgı araba tutuyomuş meger babamın arkadaşıda bindi ben kalktım yer verdim önlerinde dikiliyoruz ufaklıkla bi baktım agzını tutuyo posett posetttt verin diyene kadar böööööyttt diye içindekileri çıkardı yer verdiğim adamın kafası üstü babamın üstü yandaki beyaz etek giymiş kızın üstü otobüsün tam ortası otobüse binen geri iniyo yerleri adamları görünce kız da gribim nasıl ügün babamda sayıyo bana eve gidelim sena göstercem ben ne vardı b.k vardı on uda getirdin diye hemen teyzeme kaçtık 2 gün eve gitmedim

ya ızlar ben gülüyorum 6 aylık oğlmda yüzüme bakıp oda ğülüyor.anlıyacacağınız ailecek katıla katıla ğüldüm ikisinede.ayrıyeten çiş olayını bende yasşadım.:KK1::KK1::KK1:

sevgili ablalalrim abilerim diyemiycem yok cünkü:KK1::KK1: hepinizin yasdaiklari harika ya siz zor durumda kalmissiniz ama cok komikler cidden :KK1: harika seyler yazmissiniz okuldayim suan sinif yanimda olmasda katila katila gülücem :)

bir feribot vakam vardı...buraya not düşeyim unutmamak için sonna anlatıcam.kızım kafasına şu an bi kutu jöle boşaltmış onu yıkamam lazım sonna dönerim...

bizde gecenlerde eşimle atıştık bıraz kusduk etesi gün oldu bu eve gelcek konusmuyoruz ya bu eve gelince sofrayı hazrılayıp yatak odasına gittim karanlıkta kalorifer peteğine sırtımı verdim oturdum yere çömeldim yani bu evde dolandı felan ben arıyo belli yatakodasına girdi şöle bektı çıktı sonra tekrar geldi karanlıkta beni arıyo yaklasınca farketti napyorsun sen burda kedi gibi felan gülüyor.gel bakıyım diyo bende kustum konusmuyorum git felan diyorum nesse aldı bu beni götürdü içeri. diyoki gelip almazsam o petekde kalacaktın sabaha kadar diyip gülüyo.nezaman azcık atşsak hadi bakıym kalk git peteğe yaslan kustuk diyo.gecen de ben biraz cıkıştım ben sana kustum gidip peteğe yaslancam dedi.iyki bir diline düştük yani....

:KK60: :KK60: :KK60:

annemi hatırladım bu mesajınla :KK1: dışarı çıkarken mutlaka heryeri gözden geçirir ,lavaboları falan ovar

bahanesi de 'eğer ölürsek dışarda ,eve gelenler ayıplamasın ':KK60: :KK60:

tövbe yarabbim kadın ne derdinde :KK60:

bizim evde gece yatma vaktinde çok dağınık olur
eşimde bırak sabah toplarsın der geç olunca
ben de cevap şu yooookkkkkkkk gece ölürsem eve gelenler ne derrrrrrrrrrr
eşimin cevap ta şu kızlarrrrr korkm a ben birini çağırır toplatırım önce :KK50::KK50::KK58:

flockem kitap mı yazıyorsun bizim anılardan valla çok iyi fikir benden sana tam destek.
sağol canım,ama bu kitap faslı henüz düşünce aşamasında,kafamda sürekli evirip çeviriyorum bu fikri.nerden nasıl başlanmalı tam net bilgim yok.yanlız bunu ciddi ciddi düşünüyorum.azmedip başladığım vakit burdan duyurucam.her birinizden fikir alıcam...kitabın ismine hep beraber karar kılacağız o vakit...:82:

flocke canıımcım kitab olacakmış konu :KK55:
ay kesin yok satar kaç baskıya girer bilmiyorum ilk alanlarda bu rezillikleri yaşayan bizler oluruz :KK52:

eşim de ben de yolculuklardan nefret ederiz.inanılmaz stres altına giriyoruz nedense...egede tatildeyiz.tatilin son günü ve ertesi sabah yola çıkılacak.bunun gerginliği var yine üzerimizde.son kez denize giriyoruz ama keyif almıyos.derken akşam dışarıda yemek yerken eşim birden:'flocke,günü bitirdik aslında,bizi burda tutan bişey de yok,şimdi yola çıksak ne olur?' saate bakıyorum akşam yedi gibi...kızım bebekti o zamanlarda ve yolculuklarda çok huysuzlanırdı.sabah çıkarsak,gün boyu mızmızlanacak bu belli,ama eşimin dediği gibi akşam çıkarsak,yol boyunca uyumuş olacak...bi an çok iyi fikir gibi geldi bana ve tamam dedim.apar topar eşyalarımızı topladık ve arabaya bindik.hakikatten de kızım yol boyunca uyudu,oğlum da aynı şekilde.bursada bi tesiste durduk,bi kahve içtik ayak üstü.umumi wc'lere girememe gibi bi rahatsızlığım var.çok gerekmedikçe girmektense,tutmayı tercih ederim.eşim:'flocke,bak wc'ye gitceksen git,daha da duramayız çünkü...'olmasına rağmen istanbula kadar tutabileceğimi düşündüm ve yok dedim.gece 2 gibi feribotların oraya vardık.hesaplayamadığım nokta,hayvani boyuttaki feribot kuyruğu!!!yaklaşık 1.5saat bekledik.artık nası sıkışmışsam,feribotun o rezalet wc'sini bile göze aldım...feribota geçince bi baktım,sağımdaki kamyon,solumdaki kamyon,her tarafta sırf KAMYON!!!koskoca feribotta tek araba biziz.dolayısıyla,koskoca feribotta tek bayan da benim!eşime döndüm ve wc'ye gitmem gerektiğini söyledim. 'gidemezsin flocke,herifleri görmüyon mu?'dedi.ayvayı yedim,mesanem infilak etmek üzere eşime yalvarıyorum:'nolur sen eşlik et o zaman:'eşim kızgınlıkla:'ben sana bursada gir demedim mi?hiç bi yere gidemezsin,tut istanbula kadar.senle gelip çocukları yannız bırakamam arabada!!!'nası bi çaresizlikse kızımın bezini bile düşündüm,oldukça saçma bi fikir olduğu için derhal aklımdan silip yalvarmaya devam ettim.eşim sonunda pes etti:'iyi hadi,ama çabuk ol,5.dakkada burda olacaksın!'arabadan bi fırlayışım var ki sormayın.daldım wc'ye ama hayatımda hiç bu kadar panikle işediğimi hatırlamıyorum....:18:

kaynanama kırdığım büyük potu anlatayım bende utanarakdan :kk77:

kaynanam kayınpeder bizdeler 1 hafta kaldılar neyse malum onlar varken fikfik işi olmaz diye habire eşimi dizginliyorum bi yandanda bebek için tam yumurtlama günlerindeyim ii dedim hadi bari :kk77:
sıkıla sıkıla duşla girdik uyumuşlarıdr duymazlar diye ama suyu bile azcık açıyorum duymasınlar diye nerdeyse ışığı açmıycam o derece sıkılıp utanıyorum :kk77:
neyse sabah oldu yataga topluycam yatmadan öncede saçımı kurutaamdığım için tülbent bağlayıp öyle yattım tülbette yatağa boya vermiş :KK53:
ahaaa dedim çıkmazda bu şimdi gitti yepyeni nevresim o anda kapıdan kayınvalidem geçiyo
benim kurduğum cümle
anne baksana tülbent boya vermiş gece abdest alıp yatmıştım :KK53:
o an öyle bi panikle söyledimki sanki o kadar kendine kasan ben değildim..kaynanam yüzüme pis pis gülümseyerk baktı bişi olmaz çıkar :KK9:
geride alamadım ne diyceğimi şaşırdım..hala aklıma geliyo diyorum allah bilir demiştir bizim gelinde hiç utanmıyo pek açık sözlü :KK53:

kaynanam kayınpeder bizdeler 1 hafta kaldılar neyse malum onlar varken fikfik işi olmaz diye habire eşimi dizginliyorum bi yandanda bebek için tam yumurtlama günlerindeyim ii dedim hadi bari :kk77:
sıkıla sıkıla duşla girdik uyumuşlarıdr duymazlar diye ama suyu bile azcık açıyorum duymasınlar diye nerdeyse ışığı açmıycam o derece sıkılıp utanıyorum :kk77:
neyse sabah oldu yataga topluycam yatmadan öncede saçımı kurutaamdığım için tülbent bağlayıp öyle yattım tülbette yatağa boya vermiş :KK53:
ahaaa dedim çıkmazda bu şimdi gitti yepyeni nevresim o anda kapıdan kayınvalidem geçiyo
benim kurduğum cümle
o an öyle bi panikle söyledimki sanki o kadar kendine kasan ben değildim..kaynanam yüzüme pis pis gülümseyerk baktı bişi olmaz çıkar :KK9:
geride alamadım ne diyceğimi şaşırdım..hala aklıma geliyo diyorum allah bilir demiştir bizim gelinde hiç utanmıyo pek açık sözlü :KK53:
:KK17::KK17::KK17:...

benim kurduğum cümle

:KK1::KK1: komedi yaa bencede kaynanan demiştir ki gel bıde ayrıntıları anlat ıstersen

X