Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o değil,bir de nişanlını pek fena bi duruma düşürmüşsün...dünki rezilligimi anlatım bende..
dün nişanlımla aile doktoruma gidiyorduk.. doktorda sapa bir yerde yürüyerek gitmemiz lazım..
ben akıllı ince giyinmişimn sanırım yagmurda vardı..havada epey soguk tabi.
karnımdan sesler geliyor.. eyvah dedim karnım agrıyor tuvaletımde epey geldi..
dayanamıyorum artık..
adamın koluna yapıstım yere oturdum noluyor diye bakıyor .. karnım agrıyor dedim..
hasta mı olcan dedi bagırdım ne hastası altıma yapcam dedim ..
hem gülüyor hemde suratındakı şapşal ifadeyle bana bakıyor..
kızdım tabi o sinirle ne gülüyorsun diye.. napıyım elımı acıp yapmanı mı bekleyim demez mi..
5-10 dk barısmadım..
sonra kızdıgımı anlayınca eliyle karnımı ovalamak istedi sevgili nişanlım ,bende yapma sokak ortasındayız diye soylenıyorum sesımın volumu kacmıs tabi yapma!yapma! diye ..asagıdan 2 tane genc geliyor abla bişey mi var dedi ,nişanlım yok bişey o benim nişanlım dedi adamlar tuhaf tuhaf bakınarak gidiyorlar.. bu sefer ben koptum .. ama karın agrım gecmedı bikaç dakika.. ızdırap gibiydi..
mahalleyede rezil olmustuk yetmez gibi..
o değil,bir de nişanlını pek fena bi duruma düşürmüşsün...
bence de....yüzünü biraz unutturana kadar bi alt mahallede buluşun...gündüz gözüyle bizim mahalleye gelmeyi düşünmüyor zaten artık
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
Annem anneme gitmişti kalmaya babamında arkadaşının nikahı var beni oraya götürdü teyzemin ufak kızıda yanımda ama tipi görseniz ölürsünüz kocaman gözlükleri vardı onuda aldım gittik babam jest yaptı bi gemi lokantasında balık ısmaladı yedik otobüse bindik yanımdaki ufaklıgı araba tutuyomuş meger babamın arkadaşıda bindi ben kalktım yer verdim önlerinde dikiliyoruz ufaklıkla bi baktım agzını tutuyo posett posetttt verin diyene kadar böööööyttt diye içindekileri çıkardı yer verdiğim adamın kafası üstü babamın üstü yandaki beyaz etek giymiş kızın üstü otobüsün tam ortası otobüse binen geri iniyo yerleri adamları görünce kız da gribim nasıl ügün babamda sayıyo bana eve gidelim sena göstercem ben ne vardı b.k vardı on uda getirdin diye hemen teyzeme kaçtık 2 gün eve gitmedim
annemi hatırladım bu mesajınla dışarı çıkarken mutlaka heryeri gözden geçirir ,lavaboları falan ovar
bahanesi de 'eğer ölürsek dışarda ,eve gelenler ayıplamasın '
tövbe yarabbim kadın ne derdinde
sağol canım,ama bu kitap faslı henüz düşünce aşamasında,kafamda sürekli evirip çeviriyorum bu fikri.nerden nasıl başlanmalı tam net bilgim yok.yanlız bunu ciddi ciddi düşünüyorum.azmedip başladığım vakit burdan duyurucam.her birinizden fikir alıcam...kitabın ismine hep beraber karar kılacağız o vakit...:82:flockem kitap mı yazıyorsun bizim anılardan valla çok iyi fikir benden sana tam destek.
valla kimlikler saklı kalacağı için inkar etme şansımız var...flocke canıımcım kitab olacakmış konu
ay kesin yok satar kaç baskıya girer bilmiyorum ilk alanlarda bu rezillikleri yaşayan bizler oluruz
valla kimlikler saklı kalacağı için inkar etme şansımız var...
...kaynanama kırdığım büyük potu anlatayım bende utanarakdan
kaynanam kayınpeder bizdeler 1 hafta kaldılar neyse malum onlar varken fikfik işi olmaz diye habire eşimi dizginliyorum bi yandanda bebek için tam yumurtlama günlerindeyim ii dedim hadi bari
sıkıla sıkıla duşla girdik uyumuşlarıdr duymazlar diye ama suyu bile azcık açıyorum duymasınlar diye nerdeyse ışığı açmıycam o derece sıkılıp utanıyorum
neyse sabah oldu yataga topluycam yatmadan öncede saçımı kurutaamdığım için tülbent bağlayıp öyle yattım tülbette yatağa boya vermiş
ahaaa dedim çıkmazda bu şimdi gitti yepyeni nevresim o anda kapıdan kayınvalidem geçiyo
benim kurduğum cümle
anne baksana tülbent boya vermiş gece abdest alıp yatmıştım
o an öyle bi panikle söyledimki sanki o kadar kendine kasan ben değildim..kaynanam yüzüme pis pis gülümseyerk baktı bişi olmaz çıkar
geride alamadım ne diyceğimi şaşırdım..hala aklıma geliyo diyorum allah bilir demiştir bizim gelinde hiç utanmıyo pek açık sözlü
kaynanama kırdığım büyük potu anlatayım bende utanarakdan
kaynanam kayınpeder bizdeler 1 hafta kaldılar neyse malum onlar varken fikfik işi olmaz diye habire eşimi dizginliyorum bi yandanda bebek için tam yumurtlama günlerindeyim ii dedim hadi bari
sıkıla sıkıla duşla girdik uyumuşlarıdr duymazlar diye ama suyu bile azcık açıyorum duymasınlar diye nerdeyse ışığı açmıycam o derece sıkılıp utanıyorum
neyse sabah oldu yataga topluycam yatmadan öncede saçımı kurutaamdığım için tülbent bağlayıp öyle yattım tülbette yatağa boya vermiş
ahaaa dedim çıkmazda bu şimdi gitti yepyeni nevresim o anda kapıdan kayınvalidem geçiyo
benim kurduğum cümle
anne baksana tülbent boya vermiş gece abdest alıp yatmıştım
o an öyle bi panikle söyledimki sanki o kadar kendine kasan ben değildim..kaynanam yüzüme pis pis gülümseyerk baktı bişi olmaz çıkar
geride alamadım ne diyceğimi şaşırdım..hala aklıma geliyo diyorum allah bilir demiştir bizim gelinde hiç utanmıyo pek açık sözlü
komedi yaa bencede kaynanan demiştir ki gel bıde ayrıntıları anlat ıstersen