Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

valla kimlikler saklı kalacağı için inkar etme şansımız var...:KK1:

zaten kimlikler önemli degilde nick nede olsa yada isim benzerliği falan kandırırsında benimki okusa hemen anlar ben olduğumu ama kitap okuma gibi bir huyu olmadığı için sorun yok:KK34:

zaten kimlikler önemli degilde nick nede olsa yada isim benzerliği falan kandırırsında benimki okusa hemen anlar ben olduğumu ama kitap okuma gibi bir huyu olmadığı için sorun yok:KK34:
kimlikle kastım zati nicklerdi:KK1:...ama iş o aşamaya gelene kadar,benim önce nereden ve nasıl başlamam gerektiğini bulmam gerek...

kimlikle kastım zati nicklerdi:KK1:...ama iş o aşamaya gelene kadar,benim önce nereden ve nasıl başlamam gerektiğini bulmam gerek...

tabi eşiniz nickinizi biliyosa o da bir kimliktir
şahsen benimki böyle bir foruma girdiğimi bile bilmiyor
adam bir merak eder dimi
bu kız ne yapıyor saatlerce burda diye bir sorar dimi
ya bir kıskan ya beni
nerdeeeeeeeeeeeee :63::63::63::63:

geçtiğimiz hafta sonu 48 saat diliminde sadece 3 saat uyayabilmiştim gece gezip tozmaktan tabi :KK9:neyse 2.günü gece saat 2,5 3 gibi eşimle eve gidiyoruz arabada saçma sapan birşey yüzünden tartıştık eve girdik eşim o gün boyunca uyuduğu için uykusu yoktu bende cts günleri maalesef çalışıorum yorgun uykusuz ben hemen yattım oda tv izlemek için salona geçti normalde ben tek yatmaktan, karanlıktan acayip korkarım şimdi ona kızdım yaa yiğitliği b..k sürdürmemek için ben bi güzel odanın kapısınıda kapattım ışıklarıda söndürdüm uyucam neyse korka korka uyumuşum sonra ne olduysa bi anda bi karartı gördüm bi uyandım ama hala sersem gibiyim başladım bağırmaya çığlık çığlıa hem bağırıyorum hem ağlıyorum hemde yatakta zıplıyorum :KK60: meğerse eşimmiş gelen uyanmim die ışığı açmamış yavaş yaval yatmaya çalışıomuş ben bağırınca bu sefer adamda benim bağırmamdan ürkmüş olacakki oda bi bağırdı:KK9: ışığı açtı hemen canım benim korkma die neyse ben bunu gördüm şöle bi bakmışım düşmana bakar gibi senden nefet ediyorum demişim adama sonra dönüp kıçımı biraz ağlamış sonrada uyumuşum sabahta bana anlatıyor aynen şöyle "yazıklar olsun sana derya resmen senden nefret ediyorum dedin bana yaa kocana :KK60:, o bakışlarını hayatım boyunca unutamam heralde " adam bi an içime bişey girdi sanmış:KK60::KK60:

Coştum galiba aklıma gelmişken anlatayım

gece uyuyoruz rüyalarımın etkisinde çok kalırım. Kalktım bi çığlık attım. Gayet bilinçli. Eşim uyandı "noooldu yineeeeeee" "akşım yaaaa camı niye açık bırakıyosun. Bak canavar girdi işte eve" deyip tekrar uyudum. Hatırlıyorum aslında ama yaptıklarıma anlam veremiyorum. Ben uyudktan sonra eşim bayağı evi dolaşmış ne var ne yok diye. Zorda uyumuş sonra. Sabah anlatıyo. "haaaa bi eve canavar sokmadığın kalmıştı onu da yaptın. Bu gece de artık tazmanya canavarı falan gelir." :KK50:

ha haa bende çok yaparım öle şeyler eşim çookk defa kalkıp gecenin bir yarısı elinde beyzbol sopası evde hırsız aramıştır. bi de adama bağırırım napıosun sen ya yatsana bişey yok rüya rüya die :KK9:

ha haa bende çok yaparım öle şeyler eşim çookk defa kalkıp gecenin bir yarısı elinde beyzbol sopası evde hırsız aramıştır. bi de adama bağırırım napıosun sen ya yatsana bişey yok rüya rüya die :KK9:

bende gecen gece o isten geldiginde almıs beni yatak odamıza götürmüs yatırmıs, sona bi ara uyanmısım onu da uyandırıp farkında mısın demisim neyin hayatım demis 3 kere tekrarlamısım.. son hiç bi sey olmamıs gibi uyumusum .. bu arada oda uyanmıs oldu bu vesileylee benn sonaaa fosuurr fosuurrr uyudummm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK60::KK60::KK60::KK60: kocis naptı bilmiorm:KK60::KK60::KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar malum hamıleliğin son gunlerındeyım sık sık uyanıyorum gecelerı yıne boyle yavaşça kalktım döndüm olduğum yerde gözlerim kapalı bu arada sonra kafamı hızlıca yastığa bıraktım bırakmaz olaydım eşimin kafasıda ordaymış resmen kafa attım adama gece vakti haliyle uyandı ama onun alnına gelmişti benım kaşıma valla beynım patladı sandım bı bağırdım senın ne işin var burda diye zaten rahat uyuyamıyorum bıde dıbıme gırıyosun falan sonra yattım uyudum sabah eşim baktım dua ediyo bensiz uyumayan sen, her gece off dedıkçe belını karnını ovalayan ben, kafayı yıyen ben bağıran sen Allah ım oğlumun huyu bana çeksınn lutfenn :KK8:

yaa ben dayanamıycam geçen bir olay oldu kocişim bana rezil oldu onu anlatacağım hakkını helal etsin:KK60::KK60:

geçen gün avm ye gittik kapanmak üzere olana kadar dolaştık. son 20 dk da avmnin içindeki migrosa girdik çok aciliyeti varmış gibi film vcd aldık. eşim kasadaki kuyrruğa girdi ben de bebeği aldım çıktım kapının önünde bekliyorum. o arada migros elemanı geldi kepenklerin düğmesine bastı kepenklerin bir kısmı ağır ağır inmeye başladı. eşim de alışverişi tamamladı bana doğru geliyor. kepenk de ağır ağır kapanıyor. bende kesin bir atraksiyon yapacak bana diye seyrediyorum :26: eşim geliyorr kepenk kapanıyor eşim geliyor kepenk kapanıyor. atraksiyon hala olmadı sevimli sevimli gülümsüyor bana:KK16:
ben tabi olayın ciddiyetini anladım amaa :96::96: amannn dikkaatt dememe kalmadann dooonnkkkk hahahahahaha :KK60: bizimkinin kafasına kepenk indi. tabi görmediği için ne olduğnu da anlamadı. kaplumbağa gibi kafayı içeri soktu. kepenk hala iniyor bu arada ahaha:KK60::KK60: neyse bi kaç donk donk dan sonra kendini kapının dışına atmayı akıl ettiii :KK60::KK60::KK60:

mrb kızlar iş yerindeyim ve öldüm gülmekten :) benım de aklıma gelseler yazıcam ama dusunmem gerekıyorr :))

bizde gecenlerde eşimle atıştık bıraz kusduk etesi gün oldu bu eve gelcek konusmuyoruz ya bu eve gelince sofrayı hazrılayıp yatak odasına gittim karanlıkta kalorifer peteğine sırtımı verdim oturdum yere çömeldim yani bu evde dolandı felan ben arıyo belli yatakodasına girdi şöle bektı çıktı sonra tekrar geldi karanlıkta beni arıyo yaklasınca farketti napyorsun sen burda kedi gibi felan gülüyor.gel bakıyım diyo bende kustum konusmuyorum git felan diyorum nesse aldı bu beni götürdü içeri. diyoki gelip almazsam o petekde kalacaktın sabaha kadar diyip gülüyo.nezaman azcık atşsak hadi bakıym kalk git peteğe yaslan kustuk diyo.gecen de ben biraz cıkıştım ben sana kustum gidip peteğe yaslancam dedi.iyki bir diline düştük yani....

Ay çok güldüm buna. :KK60:

geçen yaz eşimle dışardan geldik üstümü değiştirdim namaz kılıcam
vakitte geçiyo çabul olmam lazım namaz başartümü taktım kocaman beyaz..
durdum namaza o an eşim geçiyo kahkahlar atarak yere yattı :KK60:
ben düşünüyorum ne oldu acaba diye :)
altın altınn diyo gerisini getirmiyo gülmekten..ben eğildim ve taytımla namaza durduğumu farkkettim :KK60:
şimdi acilen namza dursam eşim amann heee altını giymeyi unutma diyo :KK9::KK9:

altın altınn diyo gerisini getirmiyo gülmekten..ben eğildim ve taytımla namaza durduğumu farkkettim :KK60:

son sözü süpermis valla erkeklerin diline bir kere düsmeye gör valla bidaha zor kurtuluruz herhalde :KK9:

geçtiğimiz hafta sonu 48 saat diliminde sadece 3 saat uyayabilmiştim gece gezip tozmaktan tabi :KK9:neyse 2.günü gece saat 2,5 3 gibi eşimle eve gidiyoruz arabada saçma sapan birşey yüzünden tartıştık eve girdik eşim o gün boyunca uyuduğu için uykusu yoktu bende cts günleri maalesef çalışıorum yorgun uykusuz ben hemen yattım oda tv izlemek için salona geçti normalde ben tek yatmaktan, karanlıktan acayip korkarım şimdi ona kızdım yaa yiğitliği b..k sürdürmemek için ben bi güzel odanın kapısınıda kapattım ışıklarıda söndürdüm uyucam neyse korka korka uyumuşum sonra ne olduysa bi anda bi karartı gördüm bi uyandım ama hala sersem gibiyim başladım bağırmaya çığlık çığlıa hem bağırıyorum hem ağlıyorum hemde yatakta zıplıyorum :KK60: meğerse eşimmiş gelen uyanmim die ışığı açmamış yavaş yaval yatmaya çalışıomuş ben bağırınca bu sefer adamda benim bağırmamdan ürkmüş olacakki oda bi bağırdı:KK9: ışığı açtı hemen canım benim korkma die neyse ben bunu gördüm şöle bi bakmışım düşmana bakar gibi senden nefet ediyorum demişim adama sonra dönüp kıçımı biraz ağlamış sonrada uyumuşum sabahta bana anlatıyor aynen şöyle "yazıklar olsun sana derya resmen senden nefret ediyorum dedin bana yaa kocana :KK60:, o bakışlarını hayatım boyunca unutamam heralde " adam bi an içime bişey girdi sanmış:KK60::KK60:

:KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

kızlar malum hamıleliğin son gunlerındeyım sık sık uyanıyorum gecelerı yıne boyle yavaşça kalktım döndüm olduğum yerde gözlerim kapalı bu arada sonra kafamı hızlıca yastığa bıraktım bırakmaz olaydım eşimin kafasıda ordaymış resmen kafa attım adama gece vakti haliyle uyandı ama onun alnına gelmişti benım kaşıma valla beynım patladı sandım bı bağırdım senın ne işin var burda diye zaten rahat uyuyamıyorum bıde dıbıme gırıyosun falan sonra yattım uyudum sabah eşim baktım dua ediyo bensiz uyumayan sen, her gece off dedıkçe belını karnını ovalayan ben, kafayı yıyen ben bağıran sen Allah ım oğlumun huyu bana çeksınn lutfenn :KK8:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:koptummmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Namazla ilgili benimde bi anım var
birgün namaz kılıcam ramazan felandı komşu teyzeyle kılıcaz obana öğretecek kılmayı
dedi ki ben neyaparsam aynını yap tamam dedim kılmaya başladık neyaparsa aynını yapıyorum 2.rekatın sonunda oturma duaları okunuyo ya selamdan önce aynı onun gibi oturdum bi bacağım altımda bi bacağım yana doğru uzatılmış biçimde kadın gözleri bende bende onun yaptıklarını yaptığım için benimde gözüm onda anlıyorum bakışlarından yanlış bir şey var ortada selam vermediğinden konuşamıyoruz da ama bakıyorum aynıyız kafam karıştı tabi duaya devam teyze bitirdi öle bana bakıyo annemle gülüşüyolar işaret edip neyse ben de selam verdim ne var ya ne gülüyonuz oldu diyorum
teyze ve annem gülöme eşiliğinde
-bu oturuşun ne burcuuuuu
-ne var işte aynı oturuyoruz --
-kızım benim bacağım ağrıyo diye uzattım sen niye öle oturdun
-ama sen demedin mi ben neyaparsam aynını yap diye:KK69:

birgün gece rüyamda ıhhh ıhhhh ıhhhh diye bağrıyorum elimlede git git hareketleri yapıyorum eşim uyanıyo tabi dürtmesiyle uyanıyorum.Aşkım noldu diyo-
niye fareleri senin yastığından benim yastığıma doğru gönderiyorsun diye hem korkak hemde ağlak bi ses tonuyla konuşuyorum.rüyamda eşim fareleri aynı şu surat ifadesiyle:KK23: pis pis gülerek bana doğru gönderiyor bende :18: bu suratla ıh ıhhhh ıhhh lütfen lütfen yapma yapma diyodum.

tabi sesim çok çıkınca uayndırdı ama okadar korkmuştum sinir olmuştum ki anlatamam.

çok güldü anlatınca arasıra dalga geçiyo çabuk kapat gözlerini bak yoksa yollarım fareleri sana diyo.

bazen kızıncada sana göndercem bu gece fareleri göreceksin diyo.

son sözü süpermis valla erkeklerin diline bir kere düsmeye gör valla bidaha zor kurtuluruz herhalde :KK9:
aynen öyel..birde ben her işi aceleyle yaparım sanki arkamdan atlı kovalıyo bu yüzden aksiyonum hiç bitmiyo :KK53:
Namazla ilgili benimde bi anım var
birgün namaz kılıcam ramazan felandı komşu teyzeyle kılıcaz obana öğretecek kılmayı
dedi ki ben neyaparsam aynını yap tamam dedim kılmaya başladık neyaparsa aynını yapıyorum 2.rekatın sonunda oturma duaları okunuyo ya selamdan önce aynı onun gibi oturdum bi bacağım altımda bi bacağım yana doğru uzatılmış biçimde kadın gözleri bende bende onun yaptıklarını yaptığım için benimde gözüm onda anlıyorum bakışlarından yanlış bir şey var ortada selam vermediğinden konuşamıyoruz da ama bakıyorum aynıyız kafam karıştı tabi duaya devam teyze bitirdi öle bana bakıyo annemle gülüşüyolar işaret edip neyse ben de selam verdim ne var ya ne gülüyonuz oldu diyorum
teyze ve annem gülöme eşiliğinde
-bu oturuşun ne burcuuuuu
-ne var işte aynı oturuyoruz --
-kızım benim bacağım ağrıyo diye uzattım sen niye öle oturdun
-ama sen demedin mi ben neyaparsam aynını yap diye:KK69:

:KK60::KK60:
haklısın önce söyleseymiş o da :KK9:

kızlar bi sey sorcammm... arkadasım k.k sifresini unutmus siteye giremior kazene msj attım sabah ama geri donüs yapmadı..... yardımcı olabılecekmısınız banaa:KK49:

X