geçtiğimiz hafta sonu 48 saat diliminde sadece 3 saat uyayabilmiştim gece gezip tozmaktan tabi
neyse 2.günü gece saat 2,5 3 gibi eşimle eve gidiyoruz arabada saçma sapan birşey yüzünden tartıştık eve girdik eşim o gün boyunca uyuduğu için uykusu yoktu bende cts günleri maalesef çalışıorum yorgun uykusuz ben hemen yattım oda tv izlemek için salona geçti normalde ben tek yatmaktan, karanlıktan acayip korkarım şimdi ona kızdım yaa yiğitliği b..k sürdürmemek için ben bi güzel odanın kapısınıda kapattım ışıklarıda söndürdüm uyucam neyse korka korka uyumuşum sonra ne olduysa bi anda bi karartı gördüm bi uyandım ama hala sersem gibiyim başladım bağırmaya çığlık çığlıa hem bağırıyorum hem ağlıyorum hemde yatakta zıplıyorum
meğerse eşimmiş gelen uyanmim die ışığı açmamış yavaş yaval yatmaya çalışıomuş ben bağırınca bu sefer adamda benim bağırmamdan ürkmüş olacakki oda bi bağırdı
ışığı açtı hemen canım benim korkma die neyse ben bunu gördüm şöle bi bakmışım düşmana bakar gibi senden nefet ediyorum demişim adama sonra dönüp kıçımı biraz ağlamış sonrada uyumuşum sabahta bana anlatıyor aynen şöyle "yazıklar olsun sana derya resmen senden nefret ediyorum dedin bana yaa kocana
, o bakışlarını hayatım boyunca unutamam heralde " adam bi an içime bişey girdi sanmış