Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...

intikamin cok aci olmus.:KK60::KK60::KK60:
ama ben olsam yapamazdim valla ne cesaret.

Annem anneme gitmişti kalmaya babamında arkadaşının nikahı var beni oraya götürdü teyzemin ufak kızıda yanımda ama tipi görseniz ölürsünüz kocaman gözlükleri vardı onuda aldım gittik babam jest yaptı bi gemi lokantasında balık ısmaladı yedik otobüse bindik yanımdaki ufaklıgı araba tutuyomuş meger babamın arkadaşıda bindi ben kalktım yer verdim önlerinde dikiliyoruz ufaklıkla bi baktım agzını tutuyo posett posetttt verin diyene kadar böööööyttt diye içindekileri çıkardı yer verdiğim adamın kafası üstü babamın üstü yandaki beyaz etek giymiş kızın üstü otobüsün tam ortası otobüse binen geri iniyo yerleri adamları görünce kız da gribim nasıl ügün babamda sayıyo bana eve gidelim sena göstercem ben ne vardı b.k vardı on uda getirdin diye hemen teyzeme kaçtık 2 gün eve gitmedim

Ya kızlar yataga işeyen arkadaşa çok güldüm bugün sabah ben işiyodum nerdeyse..Rüyamda donumu indirdim klozete oturdum tam başladım yapmaya uyandım çamaşırım ıslanmış.. gülerken dikkat edin..derim vala rezil olcaktım aman alllahım nasıl temizlerdim... :KK53:

ben gaçıyom gari,herkesciklere ii geceler diliyom,ben yatıveriyom gari...:80:

ayyyy bir iki sayfa okudum valla bu saatte karnıma ağrılar girdi gülmekden:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Ben sevdim burayı
güle güle zayıflıcam heee
süpersiniz:KK1:

kızlar süpersiniz gerçekten..bir tanede benden eşimle nişanlıyken onunla buluşmaya gidiyorum eşimde o zaman askere gidicek izine gelmişti benim kafa çok dalgın tabii minibüstede yer yok en öne şöförün yanındaki tekli koltukta oturuyorum.birden önümüzde bir kedi kaçmaya çalışırken minibüs çarptı kediye tabii bende de bir çığlık herkesin gözü bende tabii bu kız neden bağırıyo garibin bir derdimi var acaba diye..bense çok geç farkettim onun kedi değil siyah bir poşet olduğunu..ama rezil olmuştum o kadar utandımki işin garibi birde onun üstüne kendimi tutamayıp gizli gizli gülmeye başladım.kesin beni özürlü sandılar :KK53::KK66:

kızlar süpersiniz gerçekten..bir tanede benden eşimle nişanlıyken onunla buluşmaya gidiyorum eşimde o zaman askere gidicek izine gelmişti benim kafa çok dalgın tabii minibüstede yer yok en öne şöförün yanındaki tekli koltukta oturuyorum.birden önümüzde bir kedi kaçmaya çalışırken minibüs çarptı kediye tabii bende de bir çığlık herkesin gözü bende tabii bu kız neden bağırıyo garibin bir derdimi var acaba diye..bense çok geç farkettim onun kedi değil siyah bir poşet olduğunu..ama rezil olmuştum o kadar utandımki işin garibi birde onun üstüne kendimi tutamayıp gizli gizli gülmeye başladım.kesin beni özürlü sandılar :KK53::KK66:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yine bir gece yine uyuyoyoruz totom da bir acıyla uyanıyorum ve beraberinde bir sesle VE GOOOOOLLLL diye gerizekalı eşim bağırıyor uykusunda ayağıda havada :KK62:
ama canım öyle bir yandı ki adam uykusunda totoya tekmeyi bastı benim hiç düşünmeden o hırsla tüm gücümle itiverdim sevgili gol krali kocişimi yataktan aşağı :KK61: sonrada bağırdım al sana KIRMIZI KART
ve artık oyuncu saha dışında :KK66::KK66:

:KK9: :KK9: :KK60: :KK60: :KK52: :KK52: bayildim buna...

arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...

hahhahahah:KK66::KK66::KK66: süpersin :KK52::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK53::KK53::KK60::KK60::KK64::KK64::KK64:

İlk aklıma gelen
Yeni evliyiz ben çok utangaçtım o zamanlar eşime karşı bile
Yemeğe gittik bigün bütün gün gezdik dolaştık
Oturduk yemek yicez
Eşim çok titizdir ellerimiz yıkadık ama sandalye falan çktik yaa
Garon duymuyor bizi ıslak mendil isticez
Dedim dur bende var bitanem
Elimi çantama attım karıştırdım budum
Çıkardım bir bana bir eşime verdim bi güzel sildik elimizi
paketi masanın üzerine ıraktım ben
eşim önce göz ucuyla baktı baktı baktı
Sonra yakınlaştı pakete :KK53:
En iyisi ben isteyeyim getirsinler canım dedi
Paketin üzerinde GENİTAL BÖLGE TEMİZLEME MENDİLİ yazıyorrrr:KK53::78:

Ne alırsın her merak ettiğini
aynı ıslak mendil paketindeydi karışmış çantamda
Diyemedim bende var diye dahaaa:KK60:
Bir dahada o mereti mendil şeklinde değil jel şeklinde aldım hep

kelebek_29, parola ii geceler....:21:

kuzucum kaç gündür giremedim topice tripolinin topicindeydim ancak bitiyor okumak yarın gece buluşuruz inş...

bu arada koptum az sonra bi rezilliğe imza atabilirim :18::18::KK66:

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar yarın kaldığım yerden gülmeye devam etmek üzere uyuyabilirsem uyumaya gidiyorum:KK43:

ya ben öyle bir rezil olmuştum ki anlatsam anlatılmaz. ama çok gülmüştü eşim. berbat bir duygu :KK17:

sadece eşime değil ailesinede rezil olmamı anlatayım...

birgün eşimle evdeyiz ve ben namaz kılacaktım...
eşim diğer odada benimde namaz için iç çamaşırmı değiştirmem gerekiyordu....
salonda değiştim ve namazı kılayımda kirliyi sonra banyoya atarım dedim ve namaza durdum
namaz kılarken zil çaldı o aceleyle çamaşırı koltuğun kırletinin altına sıkıştırdım....
eşimin ailesi gelmişti...
eltimler çocukları ve görümcem, ama erkek yok...
neyse oturduk çay sohbet derken bir ara bir baktım eltimin 2 yaşındaki oğlu çamaşırı mendil gibi bir oyanı bir buyanı sallıyor...
çamaşırsa siyah dantelli:KK60:
ayy herkes gördü...ben hiçbirşey demedim ama eminim o çamaşırı namaz için çıkardığımı düşünmemişlerdir:KK60:
tabi şimdi gülüyorum ya o zaman:78:

Son düzenleme:
bitanede ben anlatayım bari çok komik değil belki ama ben çok utanmıştım:KK17:

eşimle sevgiliyiz o zamanlar taksime gttik gezdik karnımız acıktı burgerkınge girdik neyse alıcaklarımızı aldık elimizde tepsiler oturcak yer bakıyoruz kendimize dedim gel hayatım şurda boş masa var ben önden eşim arkadan yürüyoruz benim elimdeki tepsi tam masaya oturacakken nasıl olduysa sanki havada uçtu yan masadaki adamın ayklarının dibine gitti adamın üstünde beyaz pantolon ve açık ayakkabı var adamın ayakkabısı kola içinde yüzüyo:KK53:beyaz pantolonun paçaları reazalet bide yabancıydılar yanında 2 kadın daha var kadınlar çemkirmeye başladılar ve bana öyle bir bakışları vardı ki anlatatam ben özür diliyorum durmadan adamda no problem diyo eşim bir süre yüzüme bakmadı :KK17:ben ama aşkım benim suçum yok kii dedim gitti bana bir menü daha aldı yabancılarda kalktı gitti rahat rahat yedim yemeğimi:KK53:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: harikaa bu tip başıma gelmedi ama gelse çokmu utanırdım ayy düşünemiyorum :KK60::KK60:

dünki rezilligimi anlatım bende..
dün nişanlımla aile doktoruma gidiyorduk.. doktorda sapa bir yerde yürüyerek gitmemiz lazım..
ben akıllı ince giyinmişimn sanırım yagmurda vardı..havada epey soguk tabi.
karnımdan sesler geliyor.. eyvah dedim karnım agrıyor tuvaletımde epey geldi..
dayanamıyorum artık..
adamın koluna yapıstım yere oturdum noluyor diye bakıyor .. karnım agrıyor dedim..
hasta mı olcan dedi bagırdım ne hastası altıma yapcam dedim ..
hem gülüyor hemde suratındakı şapşal ifadeyle bana bakıyor..
kızdım tabi o sinirle ne gülüyorsun diye.. napıyım elımı acıp yapmanı mı bekleyim demez mi..
5-10 dk barısmadım..
sonra kızdıgımı anlayınca eliyle karnımı ovalamak istedi sevgili nişanlım ,bende yapma sokak ortasındayız diye soylenıyorum sesımın volumu kacmıs tabi yapma!yapma! diye ..asagıdan 2 tane genc geliyor abla bişey mi var dedi ,nişanlım yok bişey o benim nişanlım dedi adamlar tuhaf tuhaf bakınarak gidiyorlar.. bu sefer ben koptum .. ama karın agrım gecmedı bikaç dakika.. ızdırap gibiydi..
mahalleyede rezil olmustuk yetmez gibi..

X