Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde kaç kere beni aniden arayıp dışarıya çıkmamı isterdi..gezmek dolaşmak için ama bir gün vardı ki hiç haberim olmadan en yakın arkadaşlarıyla tanıştıracaktı..bende o gün evde lahmacunları sağanlarla teker teker indirmişim mideye..ama nasıl yemiştim...sevgilimde her defasında soğan ve sarmısak kokusua gelmediğini hele bir bayana hiç yakıştırmadığını hep dillendirirdi..bende çok dikkat ederdim..ne billim o gün aniden buluşacağımız hiç aklıma gelmemişti..lahmacun yerken telefon çaldı ve aynı şöyle deedi"aşağıdayım hemen in..5 dakikada.. bekliyorum çabuk gel..bende biraz telaşlı birazda panik içindeyim ve kendimi onun yanında buldum arabaya biner binmez kafama dank etti keşke bir sakız alaydım hatta o sağan kokusunu sakız değil midemi yıkasalar bile be faydaydı..neyse konuşmaya başlarken ağzımı kapatarak konuşuyorum bu da onun hoşuna gitmiyor ne olduğunu sordu bende ona yaklaşıp nasıl anlatsam dedim...o da hemen tamam anlaşılmıştır dedi ve ben kıpkırmızı oldum beni utandırmamak için fazla konşturmadan eve bıraktı..öyle utanmıştım ki yerin dibine girmiştim...o gün bugündür ağzıma soğan sürmemişim..ve eşimin evlendikten sonraki itirafında öğrendim ki beni o gün arkadaşlarıyla tanıştıracakmış..sonra vazgeçmiş:18:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: soğanın mucizeleride var olsun bacım

arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...

arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...
:KK60::KK60::KK60:...

X