Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kıslar hadi öle bakıp kaçmak yok herkes taşlarını döksün şimdi flocke gelir kontrol eder yeteri kadar rezil olma hikayesi varmı diye?:79:

Eşime değil de arkadaşlarıma rezil olmuştum,bir arkadaşım da eşlik etmişti sağolsun:KK1:
Üniversitedeyiz bir akşam arkadaşıma yatılı gideceğim, birlikte önce market alışverişi yapalım dedik, girdik markete beni bir mide bulantısı tuttu, bu kapalı mekana kalamayacağım daha fazla deyip kendimi dışarı attım, sırf oturmak için marketin önündeki durağa gittim arkadaşımın işinin bitmesini bekliyorum, neyse geldi benim surat yeşillerde, kusucam galiba diyorum, oda ev şuracıkta deyip beni teselli ediyor neyse biran önce eve gitmek için koyulduk yola 5 dk yürüme yolumuz var. Ama artık dayanamıyorum dakikada bir kusacağım diyorum, arkadaşım da hadi hadi diyor, elim ağzımda ben bir başladım kusmaya o tazyikle elime çarpan kusmuk suratıma dağıldı,:KK53: arkadaşım bana bakamıyor, daha hızlı olup eve yetişmeye çalışıyorum bu arada, yine geldi bu kez elime kusmayayım deyip ilerdeki ağaca koştum -ortalığı kirletmeden ağacın dibine kusacağım- başardım, eve de hayli yaklaştık bu arada. Beni o halde gören arkadaşım da başlamasın mı kusmaya, ben sağa kusuyorum o sola, ben sola kusuyorum o sağa,:KK9: en son apartmanın önüne de karşılıklı kusuktan sonra kusmuklu poşetlerimizle evin kapısına geldik. Evdeki arakadaşımız kapıyı bize açtı ve banyoyu kapma telaşıyla girişteki küçük halıya basıp kaymasıyla ikimiz birden yere yapıştık, banyoyu kapmayı ben başardım, banyodan sonra rahatlamıştık ve olayı gülmekten anlatamıyorduk. Bizden sonra gelen arkadaşımız da yoldaki izlerimizi görüp, onları siz mi yaptınız ben de kedi yaptı sandım demişti...:KK1:

Eşime değil de arkadaşlarıma rezil olmuştum,bir arkadaşım da eşlik etmişti sağolsun:KK1:
Üniversitedeyiz bir akşam arkadaşıma yatılı gideceğim, birlikte önce market alışverişi yapalım dedik, girdik markete beni bir mide bulantısı tuttu, bu kapalı mekana kalamayacağım daha fazla deyip kendimi dışarı attım, sırf oturmak için marketin önündeki durağa gittim arkadaşımın işinin bitmesini bekliyorum, neyse geldi benim surat yeşillerde, kusucam galiba diyorum, oda ev şuracıkta deyip beni teselli ediyor neyse biran önce eve gitmek için koyulduk yola 5 dk yürüme yolumuz var. Ama artık dayanamıyorum dakikada bir kusacağım diyorum, arkadaşım da hadi hadi diyor, elim ağzımda ben bir başladım kusmaya o tazyikle elime çarpan kusmuk suratıma dağıldı,:KK53: arkadaşım bana bakamıyor, daha hızlı olup eve yetişmeye çalışıyorum bu arada, yine geldi bu kez elime kusmayayım deyip ilerdeki ağaca koştum -ortalığı kirletmeden ağacın dibine kusacağım- başardım, eve de hayli yaklaştık bu arada. Beni o halde gören arkadaşım da başlamasın mı kusmaya, ben sağa kusuyorum o sola, ben sola kusuyorum o sağa,:KK9: en son apartmanın önüne de karşılıklı kusuktan sonra kusmuklu poşetlerimizle evin kapısına geldik. Evdeki arakadaşımız kapıyı bize açtı ve banyoyu kapma telaşıyla girişteki küçük halıya basıp kaymasıyla ikimiz birden yere yapıştık, banyoyu kapmayı ben başardım, banyodan sonra rahatlamıştık ve olayı gülmekten anlatamıyorduk. Bizden sonra gelen arkadaşımız da yoldaki izlerimizi görüp, onları siz mi yaptınız ben de kedi yaptı sandım demişti...:KK1:

ayyyy çok fenaaa :):KK66:

bir an o görüntü geldi gözümün önüne sizi görenler neler düsünmüstür kim bilir :KK1:

rüyamda bir allahın bahşettiği tüm mağazaları içinde barındıran bir alışveriş merkezindeyim...cennet gibi:KK61: her bir mağazaya giriyor,her bir dilediğimi fiyata bakmadan alıyorum.o nasıl bir cüzdansa telefon rehberi kalınlığında para var içinde!allahııııııım hele o karşıdaki ayakkabı mağazasına,ayak başparmaklarım yere sürterek hafif uçuş modunda gidiyorum resmen...mağazadaki bütün ayakkabılar 37 numara!!!tam topuklu süet ayakkabıyı deneyecem ki,eşimin sesi uzaklardan bir yerlerden geliyo ve git gide netleşiyo....birden uyanıyor,kendimi yatak odasında buluyorum.eşim:'aşkım kendi tarafına kayar mısın biraz?' o an sinirden koptum:'bekleyemedin dimi o ayakkabıları almamı...illa şimdi uyandırman lazımdı!'sinirle yastığımı çekiştirip arkamı döndüp yattım aynı rüyayı tekrar görebilme umuduyla...nafile...karartı hariç bi b.k göremedim.gitti caaanım ayakkabılar...

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bizim kizlarin rüyasinda da hep ayakkabi var

bitanede ben anlatayım bari çok komik değil belki ama ben çok utanmıştım:KK17:

eşimle sevgiliyiz o zamanlar taksime gttik gezdik karnımız acıktı burgerkınge girdik neyse alıcaklarımızı aldık elimizde tepsiler oturcak yer bakıyoruz kendimize dedim gel hayatım şurda boş masa var ben önden eşim arkadan yürüyoruz benim elimdeki tepsi tam masaya oturacakken nasıl olduysa sanki havada uçtu yan masadaki adamın ayklarının dibine gitti adamın üstünde beyaz pantolon ve açık ayakkabı var adamın ayakkabısı kola içinde yüzüyo:KK53:beyaz pantolonun paçaları reazalet bide yabancıydılar yanında 2 kadın daha var kadınlar çemkirmeye başladılar ve bana öyle bir bakışları vardı ki anlatatam ben özür diliyorum durmadan adamda no problem diyo eşim bir süre yüzüme bakmadı :KK17:ben ama aşkım benim suçum yok kii dedim gitti bana bir menü daha aldı yabancılarda kalktı gitti rahat rahat yedim yemeğimi:KK53:

bide utanmadan yemegini yedin heee :KK1::KK1:

Benimde aklima bitane daha geldi....3sene önce türkiyeye uctugumuzda degisiklik olsun diye 4günlügüne didim´e gittik ailemle ben tabi bronzlasmaya merakli biri oldugum icin ha bire günesin altina yatiyom aksamlari eve gelincede banyodan sonra cep telefonumla ic camasirli bi halde nekadar bronzlasmisim diye kendi kendime resim cekiyom (bunu yapmak bile rezillik bence:KK17:nolur ne deli kizmis demeyin) benim amacim tatilden geri dönerken farki görcem sonrada silcem hemen resimleri neyse biz tatilden döndük hemen aksamina sevgilimle bulustuk kuzenler felanda vardi yanimizda onun arkadaslari felan var bizimkini muhabbet sarmadi ver tatilde cekildigin resimlere bari bakim dedi bende o ara muhabbete öyle dalmisimki o cektigim resimler aklimda bile degil iyi dedim al bak bu telefonu eline aldi fazla gecmeden bi kahkaha koptu ama nasil gülüyor ya bunlar ne askim dedi benim jeton düstü hemen kaptim telefonu elinden ben aynen su halde :KK17: Dakikalarca gülme krizine girmisti tabi ortamdakiler hala onun ne icin güldügünü bilmiyolar

Annem anneme gitmişti kalmaya babamında arkadaşının nikahı var beni oraya götürdü teyzemin ufak kızıda yanımda ama tipi görseniz ölürsünüz kocaman gözlükleri vardı onuda aldım gittik babam jest yaptı bi gemi lokantasında balık ısmaladı yedik otobüse bindik yanımdaki ufaklıgı araba tutuyomuş meger babamın arkadaşıda bindi ben kalktım yer verdim önlerinde dikiliyoruz ufaklıkla bi baktım agzını tutuyo posett posetttt verin diyene kadar böööööyttt diye içindekileri çıkardı yer verdiğim adamın kafası üstü babamın üstü yandaki beyaz etek giymiş kızın üstü otobüsün tam ortası otobüse binen geri iniyo yerleri adamları görünce kız da gribim nasıl ügün babamda sayıyo bana eve gidelim sena göstercem ben ne vardı b.k vardı on uda getirdin diye hemen teyzeme kaçtık 2 gün eve gitmedim

ayyyy inanmiyorum yaa, gerci benim de hic dayanamadigim sey o dur, birini o durumda görsem direk benim de midem bulanir, karsilikli kusushuruz :KK66::KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK62:
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:KK33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:KK17:

İlk aklıma gelen
Yeni evliyiz ben çok utangaçtım o zamanlar eşime karşı bile
Yemeğe gittik bigün bütün gün gezdik dolaştık
Oturduk yemek yicez
Eşim çok titizdir ellerimiz yıkadık ama sandalye falan çktik yaa
Garon duymuyor bizi ıslak mendil isticez
Dedim dur bende var bitanem
Elimi çantama attım karıştırdım budum
Çıkardım bir bana bir eşime verdim bi güzel sildik elimizi
paketi masanın üzerine ıraktım ben
eşim önce göz ucuyla baktı baktı baktı
Sonra yakınlaştı pakete :KK53:
En iyisi ben isteyeyim getirsinler canım dedi
Paketin üzerinde GENİTAL BÖLGE TEMİZLEME MENDİLİ yazıyorrrr:KK53::78:

Ne alırsın her merak ettiğini
aynı ıslak mendil paketindeydi karışmış çantamda
Diyemedim bende var diye dahaaa:KK60:
Bir dahada o mereti mendil şeklinde değil jel şeklinde aldım hep

:KK66::81::81: bi an beni anlatiyorsun sandim yaa, aynisi bana da olmustu, gerci sevgilimle bayadir beraber olduugmuz icin ben pek takmadim ama cocuk görünce sok olmustu, ne isi var bunun sende diye, artik ne sandiysa..:KK1::KK1:

dünki rezilligimi anlatım bende..
dün nişanlımla aile doktoruma gidiyorduk.. doktorda sapa bir yerde yürüyerek gitmemiz lazım..
ben akıllı ince giyinmişimn sanırım yagmurda vardı..havada epey soguk tabi.
karnımdan sesler geliyor.. eyvah dedim karnım agrıyor tuvaletımde epey geldi..
dayanamıyorum artık..
adamın koluna yapıstım yere oturdum noluyor diye bakıyor .. karnım agrıyor dedim..
hasta mı olcan dedi bagırdım ne hastası altıma yapcam dedim ..
hem gülüyor hemde suratındakı şapşal ifadeyle bana bakıyor..
kızdım tabi o sinirle ne gülüyorsun diye.. napıyım elımı acıp yapmanı mı bekleyim demez mi..
5-10 dk barısmadım..
sonra kızdıgımı anlayınca eliyle karnımı ovalamak istedi sevgili nişanlım ,bende yapma sokak ortasındayız diye soylenıyorum sesımın volumu kacmıs tabi yapma!yapma! diye ..asagıdan 2 tane genc geliyor abla bişey mi var dedi ,nişanlım yok bişey o benim nişanlım dedi adamlar tuhaf tuhaf bakınarak gidiyorlar.. bu sefer ben koptum .. ama karın agrım gecmedı bikaç dakika.. ızdırap gibiydi..
mahalleyede rezil olmustuk yetmez gibi..

nisanlin ucuz kurtulmus valla, iyiki gencler teco diye saldirmadilar nisanlina :KK1::KK1::KK1:

evet kızlar başlıyrum bu birincisi 35 haftalık hamileyim akşam saat 11 de belimde b ir ağrı başladı her yarım saatte bir geliyor.artık dayanamıyorum.benimkine hastaneye götür beni dedim.gece ssat 1 omuş ben zorla binanın önüne indim benimkide taksi çağırmya gitti ben orda bir yere oturrdum bekliyorum.biraz sonra ne görüyüm önümden bir taksi geçti içinde benim herif.bakakaldım sesimde çıkmıyor.eee arkalarındanda koşamam.oturdum oraya başladım beklemeye beni ututuğunu erken farketsin diye dua etmeye neyseki 5 dakika sonra geldi.3 km ğitmişler.taksici abi yenge nerde demese daha benimki hatırlamayacak beni.neyseki yalancı sancıymış hastaneye ğittik ama zorda olsa.:KK49::KK49:

yazlıktayız 19 veya 20 yaşındayım bizim orada köftesi çok güzel bir dükkan var her zaman gittiğimizde mutlaka yeriz yine bi akşam ablam eniştem ben kardeşim gittik köfte almaya orda yeniyoruz paket yaptırıp iskelenin en ucuna gidip denize karşı yiyoruz haliyle köftelerin içine bol ketçap mayonez koyduruoruz tabikide onları yerken bize ne lazım bolca peçete kardeşim birkaç tane atıo poşetin içine bende diorum ki kızım çok alsana napıosun yetmez o almıo ayıp olur die bende ilk önce sağımı solumu kolaçan ediyorum biri görüyormu diye sonra elime aldığım gibi bir topla peçeteyi (abartısız) atıorum poşetin içine meğerse tam karşıda köftecinin genç oğluda bizi izliomuş tüm sölediklerimi duyup hareketimi görmüştü bi baktım gözleri üzerimde :KK53:resmen dumur olmuştumutantım sıkıldım hemen ordan topuk tabi yine bir gün kardeşimler denizden geliyoruz annemde evde yok yemek yapmamış bizde köfte alalım evde yeriz dedik gittik almaya bi bakarım çocuk orda ben gayet kibar aldım köfteleri:KK1: gidiyoruz arkamdan şöyle bi ses ablaaaaa köftecinin çırağı elinde bi tomar peçete sırıtarak bunu sana ustam gönderdi :KK53: ben ağzı açık ayran budalası gibi aldım peçeteleri yine topuk o gün bugün oraya gidemiyorum:KK9::KK9:

Son düzenleme:
evet buda lise anım ankarada atatürk teknik anadolu meslek ve meslek lisesi mezunuyum. akşam 3 ğibi dersden çıktık 8 ,9 arkadaş okulun yanındada roma hamamı var. tam önümüzden yabancılar ğeçmeye başladılar.önlerindede tercüban bir şeyler anlatıyor.snıfdada o ğün ingilizceden 100 alan tek kişi benim. kızlar bana şakasına ne anlatıyor bu deyip gülüştüler.ben:ben nemi yaptım ??????ne anlatsın kızlar anğut taşalrı anlatıyor adamda yakışıklı keşke tükçe bilse diye yüksek sesle konuşuyorum kızlarda kıkırdaşıyor.ve işte o an adam arkasını döndü.

angut değilim türkçede biliyorum ama evliyim demesinmi .bittiğim an on kızlar.:KK14::KK14:

arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...

ayyy :KK60::KK60::KK60:

X