Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hah elmi bi sabikan yoktu o da oldu nihayet, yapma etme bul kizi yoksa flocke daha ani falan yazmam der bide maazallah

ayy aman ewet
buliyim neme lazim yazmaz bizi mahrum eder anilarindan.
surda güzel kafadagitiyoruz.

bu arada flocke duymasin sen niye gelmiyon kizz

elmi sen bu gızlara ne ediyon nirelere götürüyon ?:KK60:

:KK60::KK60:
ya burdan cikamiyorumki baska sayfaya bakayim, yarin ablama enistemle bir rezilliginiz var mi abla diye telefonla arayip sorucam, o da isyerinde shok gecirecek, bende izah ederim, sayfaninda adresini vereyimde belki kendi bizzat yazar :76:

ya burdan cikamiyorumki baska sayfaya bakayim, yarin ablama enistemle bir rezilliginiz var mi abla diye telefonla arayip sorucam, o da isyerinde shok gecirecek, bende izah ederim, sayfaninda adresini vereyimde belki kendi bizzat yazar :76:
valla daha önceden dediğim gibi bir arkadaşımız annesinin omzuna yapışıp sormuştu anne hiç rezilliğin var mı babamla diye? artık hiç bişiye şaşmıyorum:KK52:

size sylüyom bende burdan cikamiyorum ki...tamam hayatim saol.
bende flocke ile papaz olmam bu sayede:KK1:

kızlaaaarrr süper bi topikmiş bayıldım adaesila saol tatlımmmm bundan sora burayada takılırım ama benim yatmam lazım malum çalışmalardayızzz hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

hadi kolay gelsin kim tutar seni :KK1::KK1::KK1::KK1:

Burdaki yazanlardan bir kitap yapılsa çok satar walla:KK70::KK70:insan okudukça gülüyor güldükçe mutlu oluyor yahu:KK1::KK1:

kızlar alemsiniz vallahi akşamları okuyorum burayı genelde sonra yatağa gidip yatınca basıyorum kahkahaları aklıma geldikçe ben güldükçe eşim bi gözünü aralayıp bana bakıyo beni deli zanlediyo sanırım az öncede kahkaha atmamak için tuttum kendimi yutkunamadım boğulacaktım nerdeyse:KK60:

aslına bakarsan aynı düşünceleri paylaşıyoruz bence çok güzel olur

Ama cidden böyle bir şey gerçeğe dönüştürülürse ben bu kitabın yok satacağını düşünüyorum gelirde bu siteye yada daha farklı bir yardım kurumu gibi bir yere yada ihtiyacı olaca dağıtılır

Tabi benimki sadece düşünce aklıma geldi ve paylaştım...:KK74::KK74::KK74:

Ama cidden böyle bir şey gerçeğe dönüştürülürse ben bu kitabın yok satacağını düşünüyorum gelirde bu siteye yada daha farklı bir yardım kurumu gibi bir yere yada ihtiyacı olaca dağıtılır

Tabi benimki sadece düşünce aklıma geldi ve paylaştım...:KK74::KK74::KK74:
canım ani bir cesaret dalgasını bekliyorum gerçekten bir şeyler yazma gibi bir fikrim var ileride kesinlikle fikrine katılıyorum...

bitanede ben anlatayım bari çok komik değil belki ama ben çok utanmıştım:KK17:

eşimle sevgiliyiz o zamanlar taksime gttik gezdik karnımız acıktı burgerkınge girdik neyse alıcaklarımızı aldık elimizde tepsiler oturcak yer bakıyoruz kendimize dedim gel hayatım şurda boş masa var ben önden eşim arkadan yürüyoruz benim elimdeki tepsi tam masaya oturacakken nasıl olduysa sanki havada uçtu yan masadaki adamın ayklarının dibine gitti adamın üstünde beyaz pantolon ve açık ayakkabı var adamın ayakkabısı kola içinde yüzüyo:KK53:beyaz pantolonun paçaları reazalet bide yabancıydılar yanında 2 kadın daha var kadınlar çemkirmeye başladılar ve bana öyle bir bakışları vardı ki anlatatam ben özür diliyorum durmadan adamda no problem diyo eşim bir süre yüzüme bakmadı :KK17:ben ama aşkım benim suçum yok kii dedim gitti bana bir menü daha aldı yabancılarda kalktı gitti rahat rahat yedim yemeğimi:KK53:

X