Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızı kaybettin bundan büyük rezillik olur mu? (schaem dich)
bu arada benim niye hic rezilligim yok bende yazmak istiyorm yaa:84::84::84:
ne diyosun yaaa ben seni selamladım sen kaçmaya çalışıyonben yanlis yazdim amber diye bende anderden soz ediyordum
"ander" anlamini ve halk agzinda kullanilan anlamlarini yazmistim
gozunden kacti sanmistim :)
iyi geceler yol aliyim kibarca kovulduguma gore
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım
canım "amber" değil "ander" di okudum ve hatta teşekkür ettim ya sana görmedin mi? ayrıca sana da ii geceler
canım sen buraya her gün uğra ne sinir kalır ne stres dünya ya pembe gözlüklerle bakmaya başlarsın
kızı kaybettin bundan büyük rezillik olur mu? (schaem dich)
aramıza hoş geldin o vakit...slmmmmmmmmm bende burdayım artıkkkkkkkkkk topic süperrrr
bu arada benim niye hic rezilligim yok bende yazmak istiyorm yaa:84::84::84:
hem suçlu hem güçlü. hem gızı kaybediyon hemi de gupa istiyon. önce gızı geri getir gupayı sonna viriveririza dogruya e virisin bana bir kupa artikin dimi.
ama deme öyle utandim gercektende
eşim hastaydı ve gece uyurken iyi nefes alamıyordu iş güzar ben adamı rahatlatıcamya güya, niyetim burnunun altına sürüp burun deliklerini açmaktı ama karanlıkta bir parmak vikc si adamın ağzına soktum tüküre tüküre çığıra çığıra uyandı ayyy çok komikti yaa...
ayyyyyyyy benimde yok rezilliğim ama daha taze evliyizde ondandır kocişimin çok oluyorda şükür maşşallah daha bende yok
ii hade mazeretini kabul ediyom bu akşam ki ödevin rezilliklerini ii düşün taşın yarın burda en az 3-5 anı istiyom sendenherkese iyi geceler hoşbuldum burayı yeni gördüm yahu ondan geç kaldım :) hiç haberde vermedin ben şurdayım takıl peşime diye ama ben buldum seni
ii hade mazeretini kabul ediyom bu akşam ki ödevin rezilliklerini ii düşün taşın yarın burda en az 3-5 anı istiyom senden