hah elmi bi sabikan yoktu o da oldu nihayet, yapma etme bul kizi yoksa flocke daha ani falan yazmam der bide maazallah
elmi sen bu gızlara ne ediyon nirelere götürüyon ?ayy aman ewet
buliyim neme lazim yazmaz bizi mahrum eder anilarindan.
surda güzel kafadagitiyoruz.
bu arada flocke duymasin sen niye gelmiyon kizz
kz sus nazar degecek rezil olmak berbat yaaaw allah korusun ama komik olmasıda güzeell
elmi sen bu gızlara ne ediyon nirelere götürüyon ?
elmi sen bu gızlara ne ediyon nirelere götürüyon ?
valla daha önceden dediğim gibi bir arkadaşımız annesinin omzuna yapışıp sormuştu anne hiç rezilliğin var mı babamla diye? artık hiç bişiye şaşmıyorum
ya burdan cikamiyorumki baska sayfaya bakayim, yarin ablama enistemle bir rezilliginiz var mi abla diye telefonla arayip sorucam, o da isyerinde shok gecirecek, bende izah ederim, sayfaninda adresini vereyimde belki kendi bizzat yazar :76:
üleynnn destur ! seni elmi ALÇO seniiiiiayy koptup
söylemem sirgel senide götiriyim
ya burdan cikamiyorumki baska sayfaya bakayim, yarin ablama enistemle bir rezilliginiz var mi abla diye telefonla arayip sorucam, o da isyerinde shok gecirecek, bende izah ederim, sayfaninda adresini vereyimde belki kendi bizzat yazar :76:
kızlaaaarrr süper bi topikmiş bayıldım adaesila saol tatlımmmm bundan sora burayada takılırım ama benim yatmam lazım malum çalışmalardayızzz hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz
üleynnn destur ! seni elmi ALÇO seniiiii
la get sapuk sapuk gonuşma gece gece, abdestimi bozdurma bana töööbe töööbeaaa niye öyle diyon daha önce gelmistin .simdi böyle mi olduk tatlim benim
aslına bakarsan aynı düşünceleri paylaşıyoruz bence çok güzel olurBurdaki yazanlardan bir kitap yapılsa çok satar wallainsan okudukça gülüyor güldükçe mutlu oluyor yahu
la get sapuk sapuk gonuşma gece gece, abdestimi bozdurma bana töööbe töööbe
aslına bakarsan aynı düşünceleri paylaşıyoruz bence çok güzel olur
git bak bakiim topiğine ne yazdım seni ELMİ ALÇO seniözürdilerim
canım ani bir cesaret dalgasını bekliyorum gerçekten bir şeyler yazma gibi bir fikrim var ileride kesinlikle fikrine katılıyorum...Ama cidden böyle bir şey gerçeğe dönüştürülürse ben bu kitabın yok satacağını düşünüyorum gelirde bu siteye yada daha farklı bir yardım kurumu gibi bir yere yada ihtiyacı olaca dağıtılır
Tabi benimki sadece düşünce aklıma geldi ve paylaştım...