arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...
memleketinden kaçıp KK sokağında ünlü olmaya çalışan genç kızları ağına düşüren film yönetmeni yapıcam ben seni kitapta
kızlar süpersiniz gerçekten..bir tanede benden eşimle nişanlıyken onunla buluşmaya gidiyorum eşimde o zaman askere gidicek izine gelmişti benim kafa çok dalgın tabii minibüstede yer yok en öne şöförün yanındaki tekli koltukta oturuyorum.birden önümüzde bir kedi kaçmaya çalışırken minibüs çarptı kediye tabii bende de bir çığlık herkesin gözü bende tabii bu kız neden bağırıyo garibin bir derdimi var acaba diye..bense çok geç farkettim onun kedi değil siyah bir poşet olduğunu..ama rezil olmuştum o kadar utandımki işin garibi birde onun üstüne kendimi tutamayıp gizli gizli gülmeye başladım.kesin beni özürlü sandılar
yine bir gece yine uyuyoyoruz totom da bir acıyla uyanıyorum ve beraberinde bir sesle VE GOOOOOLLLL diye gerizekalı eşim bağırıyor uykusunda ayağıda havada
ama canım öyle bir yandı ki adam uykusunda totoya tekmeyi bastı benim hiç düşünmeden o hırsla tüm gücümle itiverdim sevgili gol krali kocişimi yataktan aşağısonrada bağırdım al sana KIRMIZI KART
ve artık oyuncu saha dışında
arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...
kızlar süpersiniz gerçekten..bir tanede benden eşimle nişanlıyken onunla buluşmaya gidiyorum eşimde o zaman askere gidicek izine gelmişti benim kafa çok dalgın tabii minibüstede yer yok en öne şöförün yanındaki tekli koltukta oturuyorum.birden önümüzde bir kedi kaçmaya çalışırken minibüs çarptı kediye tabii bende de bir çığlık herkesin gözü bende tabii bu kız neden bağırıyo garibin bir derdimi var acaba diye..bense çok geç farkettim onun kedi değil siyah bir poşet olduğunu..ama rezil olmuştum o kadar utandımki işin garibi birde onun üstüne kendimi tutamayıp gizli gizli gülmeye başladım.kesin beni özürlü sandılar
kelebek_29, parola ii geceler....
bitanede ben anlatayım bari çok komik değil belki ama ben çok utanmıştım
eşimle sevgiliyiz o zamanlar taksime gttik gezdik karnımız acıktı burgerkınge girdik neyse alıcaklarımızı aldık elimizde tepsiler oturcak yer bakıyoruz kendimize dedim gel hayatım şurda boş masa var ben önden eşim arkadan yürüyoruz benim elimdeki tepsi tam masaya oturacakken nasıl olduysa sanki havada uçtu yan masadaki adamın ayklarının dibine gitti adamın üstünde beyaz pantolon ve açık ayakkabı var adamın ayakkabısı kola içinde yüzüyobeyaz pantolonun paçaları reazalet bide yabancıydılar yanında 2 kadın daha var kadınlar çemkirmeye başladılar ve bana öyle bir bakışları vardı ki anlatatam ben özür diliyorum durmadan adamda no problem diyo eşim bir süre yüzüme bakmadı ben ama aşkım benim suçum yok kii dedim gitti bana bir menü daha aldı yabancılarda kalktı gitti rahat rahat yedim yemeğimi