Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben yanlis yazdim amber diye bende anderden soz ediyordum
"ander" anlamini ve halk agzinda kullanilan anlamlarini yazmistim
gozunden kacti sanmistim :)
iyi geceler yol aliyim kibarca kovulduguma gore

ben yanlis yazdim amber diye bende anderden soz ediyordum
"ander" anlamini ve halk agzinda kullanilan anlamlarini yazmistim
gozunden kacti sanmistim :)
iyi geceler yol aliyim kibarca kovulduguma gore
ne diyosun yaaa ben seni selamladım sen kaçmaya çalışıyon

hah elmi bi sabikan yoktu o da oldu nihayet, yapma etme bul kizi yoksa flocke daha ani falan yazmam der bide maazallah

İşte bu son nokta.ağladım resmen.ay karnıma ağrılar girdi
süpersin

canım "amber" değil "ander" di okudum ve hatta teşekkür ettim ya sana görmedin mi? ayrıca sana da ii geceler

sen sondaki cümleyi yanlış anladın galiba ben diğer arkadaşları selamlamıştım seni de es geçmek istemedim.

herkese iyi geceler hoşbuldum burayı yeni gördüm yahu ondan geç kaldım :) hiç haberde vermedin ben şurdayım takıl peşime diye ama ben buldum seni

allah seni bildiği gibi yapsın koptum yaaaaa:)))

Eşimle Antalya'ya yeni taşındık. Bws'motorumuzla keşfediyoruz yaniii.eşim daldı bi patika gibi yola ama manzara nefis.gittik epey...ben dedimki.Aşkıım şimdi bu yol bitermiş...ve 5- 10 dkya kadar yol bitti evt yol bitti.eşimde bana aaah işte bak bildin yol bitti...dedi...Mağlum olurmuşyaa...yanii güleyimmi ağlayımmı oldum...

kızlaaaarrr süper bi topikmiş bayıldım adaesila saol tatlımmmm bundan sora burayada takılırım ama benim yatmam lazım malum çalışmalardayızzz hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzz

herkese iyi geceler hoşbuldum burayı yeni gördüm yahu ondan geç kaldım :) hiç haberde vermedin ben şurdayım takıl peşime diye ama ben buldum seni
ii hade mazeretini kabul ediyom bu akşam ki ödevin rezilliklerini ii düşün taşın yarın burda en az 3-5 anı istiyom senden

Sözlüme rezil olmustum hatta tüm yemekhaneye:26:

Yurdun yemekhanesinde karnımızı doyurduk cıkcaz ama nası sıra var daha millet yemek almak icin cebelleşiyo.. o günlerdede bana yeni bot almıstık bende öyle havasını atıyorum sözlüme her fırsatta yok su gecirmez yok kaymaz fln diye
Neyse iste kalktık ellerimzde kolalarımız merdivenlerden incez yemek sırasındakileri gectik 1-2 merdiven indik benim o mükemmel botlarım kupkuru merdivende kaymasınmı patırkütür bi ses bi çığlık kıyamet.. benim bi bacak yukarda bi bacak 3-4 merdiven aşşada.. Üstüm başım kolaaaaaaa toz duman utanccc
Kafayı bi kaldrdım tüm yemekhane merdivenlerin tepesinden bana bakıyo.. Ağlasam bi türlü gülsem bi türlüüüü
Sonra sözlmde baktı bende bişey yok herkesten cok o gülmeye baslamazmı ben iyice sinirlendimm tabi ama caktrmamaya calısıyorum bende gülüyorum güya karizmayı toparlamaya calısıyorum
Yemekhaneden cıkarken hafiften bi tümsek var sen git bukezde oraya tökezle..
Sözlüm tabi onada günlerce güldü yemekhaneye her gidisimzde hic üsenmeden orayı beni zıplatarak gecirdi merdivenlerdede koluma fln giriyodu
öff cok sinirdi yaaaa:84::84::84::84::84::84:

ii hade mazeretini kabul ediyom bu akşam ki ödevin rezilliklerini ii düşün taşın yarın burda en az 3-5 anı istiyom senden

bende onu dicektim bugün yemekli misafir ağırladım yeni gönderdim kafam bi milyon derler ya öle ama yarın anılarımla dönücem dicektim şimdilik esen kalın mutlu kalın yarın görüşerik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…