Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hep yatak muahabbeti oldu ama napıyım uykuda sersemliyoz demekki :KK33::KK33:
geçen sene ramazan ayındaydık
gece sahurumuzu yaptık yattık
uyurken yüzümde bir ıslaklıkla uyandım
anlamadım ne olduğunu :26:
ama hala devam ediyor
mübarek yagmur gibi seri
bir baktım eşim uykusunda şapur şupur lamalar gibi tükürüyor
yüzüme şam şup diye düşüyor yastığı aldım bunun kafasına bir geçirdim:KK4:
hiç sevmem sulu şaka bende valla sulu olan hiç bişey sevmem :KK20:
megerse buna rüyasında su içiriyorlarmış oruç oldugu aklına gelincede başlamış tükürmeye hem rüyasında hem gerçekte.önce çok kızdım ama sonra çok güldüm uzunca bir süre DİKKAT LAMA ÇIKABİLİR DİYE espri konumuz oldu

slmmmmmmmmmmmmmm vawwwwwwwwwwwwww kız sulu şaka olmuş ama ama ama benim daha 4 ayda hiç komik bişeyim olmadı amaaaa

bende anlatacak çok şey var aslındada çok sinirliyim şimdi ama sonra anlatacam söz:KK34:
bunu birine demezsem çatlıcam sinirden
gerizekalı kocam araba almak için çektimiz krediyi birine borç vermiş
hemde bunu biadaha yapmıcanı söz verdiği halde
bende çok safım ama tesadüfen herşeyi öğrenirim ondan çok tilki gibi duruyorum
bunuda tesadüfen öğrendim
sonuç: gerizekalı kocam ondan boşanacağımı zannediyor
dur daha bu iyi günleri
gülüyorum ama valla sinirden :KK52::KK52::KK52:

ayyyyyyyyyy yapma ya kredi çekilen para kardese bile borç verilmez ya n,ye öyle yapmış hele bu devirde...........üzülme bebaaam ya

yine uyku ilacımı içtiğim bir gece evde de yalnızım.yattım uyudum.gece birden uyandım çığlık çığlığayım
:KK53::KK53::KK53: kendi kendime çığlık attıkça daha çok korkuyorum çığlıklarımda artıyor: ne görüyüm gecenin karanlığının arasında yanımda bir erkek kafası :18::18::18:
benim çığlıkla o erkek kelleside bağırmaya başlıyor bir süre bağrışıyoruz aralıksız
sonra benimkinin karga sesini tanıyıp şoktan kurtuluyorum :KK61:
megerse bu gelmiş sessizce yatmış yanıma tam uykuya dalacağı sırada ben bağırmaya başlayınca korkmuş o da.anam bu benden de tırsık çıktı dedim sonra baya güldük ama :KK60::KK60::KK60:
bide o an çok kısa ama sonrası çok komik olmuştu

adaesila yaaa yemin ederim gülmekten geberdim sen batma emi deli

ayyyyyyyyyy yapma ya kredi çekilen para kardese bile borç verilmez ya n,ye öyle yapmış hele bu devirde...........üzülme bebaaam ya
işte boşuna gerizekalı demiyorum ben
paşa paşa ödücek benim türlü işkencelerim arasında :KK47:
artı benimki faizinide ödücek borç verdiği adam sefasını sürecek
slmmmmmmmmmmmmmm vawwwwwwwwwwwwww kız sulu şaka olmuş ama ama ama benim daha 4 ayda hiç komik bişeyim olmadı amaaaa

benimde aklıma ilk gelmedi bide çok sinirliyim sonra yazdıkça şu da vardı bu da vardı diye bir bir dökülmeye başladım :KK68:

aşık olduğum sevgilime aşık değilim deyip kendimi ağırdan satmaya çalışıyordum o sıralar.
birgün sevgilimle gezerken birden durdurdu beni ve öptü.
ilk öpücüğümdü 18 yaşımdaydım. çok etkilendiğimi belli etmedim ona.
o gece de kız arkadasımda kalacaktım. arkadasımın evine geldim.
sevgilim aradı o sırada. uzun uzun konuştuk kapattık:KK53:
tabi ben durur muyum kız arkadasıma anlatıyorum "yaa çok güzeldi harikaydı öptü beni. aşığım ona. onu istiyorum. evlenmek 15 tane çocuk yapmak istiyorum" falan diyorum. arkadasımla gülüşüyoruz konuşuyoruz.
o sırada telefonumdan gelen "aşşşkkkıııııımmmm 15 az 21 tane olsun" sesiyle irkildimm:78::78:

o gün bugündür dalga geçer hala 21ime gircem 2.5senedir unutmadı :78:

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

işte boşuna gerizekalı demiyorum ben
paşa paşa ödücek benim türlü işkencelerim arasında :KK47:
artı benimki faizinide ödücek borç verdiği adam sefasını sürecek

benimde aklıma ilk gelmedi bide çok sinirliyim sonra yazdıkça şu da vardı bu da vardı diye bir bir dökülmeye başladım :KK68:

ya tatlım o bilmiomu senin bu bildiğini allah allah ya çok kızdım ona :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

lavinya1903 çok oldu senle görüşmeyeli nerelerdeydin? ve hoş geldin

:KK1: buda yenı bır ıncı ıkı gun oldu esım pc basında oturuyor adama az kur yapım dedım :KK70: tabı ıstedıgımıde yaptım neyse benımkı lavaboda bende ole uyku bastırmıskı nerde bulursam uyucam kızıma cadır aldık onuda oturma odasında sobanın yanına koydum dırek oraya gırdım uyudum esım gelıyor bı bakıo yıne hatun yok gecenın busatınde nereye gıdrkı dıyor mutfaga bakıor yatak odasına bakıor adam belkı ılk zmankı gıbı yatak odasında bulamadım dıye yorganları talan edıor:KK70: kızn yanına bakıor yokum evde karanlık ısıgı bı yakıor cadırın yanından gecerken golgemı goruyor :KK70: askım napıorsun uyuyorum elleme demısım sonra kalksana burdan yataga yat dıyor uyku sersemı adamı azarlamısım nıye kaldırmadın benı burdan ufff omuzum tutulmus dıye azarı yapıstırmsıım :KK70:

süperdi yaaa valla

ne iyi yapmışın böle bir konu açmakla
varya öyle sinirliydimki
şimdi oku oku gülmekten öldüm valla
eşimde sesimi duydukça arada gelip bakıyor bana
korkudan soramıyorda
sinir krizi geçirdiğimi sanıyor sanırım
yüzünde öyle bir ifade var
ama valla senin şu gözlük salya hala favorim bide nazlının kırmızı peçetesiyle seninkini de yerimi
galiba sinirlerim boşaldıııııı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
ne iyi yapmışın böle bir konu açmakla
varya öyle sinirliydimki
şimdi oku oku gülmekten öldüm valla
eşimde sesimi duydukça arada gelip bakıyor bana
korkudan soramıyorda
sinir krizi geçirdiğimi sanıyor sanırım
yüzünde öyle bir ifade var
ama valla senin şu gözlük salya hala favorim bide nazlının kırmızı peçetesiyle seninkini yerimi
galiba sinirlerim boşaldıııııı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
canım sen buraya her gün uğra ne sinir kalır ne stres dünya ya pembe gözlüklerle bakmaya başlarsın :KK53:

X