aşık olduğum sevgilime aşık değilim deyip kendimi ağırdan satmaya çalışıyordum o sıralar.
birgün sevgilimle gezerken birden durdurdu beni ve öptü.
ilk öpücüğümdü 18 yaşımdaydım. çok etkilendiğimi belli etmedim ona.
o gece de kız arkadasımda kalacaktım. arkadasımın evine geldim.
sevgilim aradı o sırada. uzun uzun konuştuk kapattık
tabi ben durur muyum kız arkadasıma anlatıyorum "yaa çok güzeldi harikaydı öptü beni. aşığım ona. onu istiyorum. evlenmek 15 tane çocuk yapmak istiyorum" falan diyorum. arkadasımla gülüşüyoruz konuşuyoruz.
o sırada telefonumdan gelen "aşşşkkkıııııımmmm 15 az 21 tane olsun" sesiyle irkildimm:78::78:
o gün bugündür dalga geçer hala 21ime gircem 2.5senedir unutmadı :78:
offf süper rezil olmuşsunondan sonra nasıl toparladın ortamı anlat Allah rızası için
:85::85:kızlar siz anlatınca aklıma geldi.
nişanlıyız ben o zaman çalışıyorum bizim kiyle bir ğün önce tartıştık.işe ğittim benim telofon arka cebimde en son arayan numarayı ara.bu arada ben boş durmuyorum tabii akşamki konuşmalara ş arkadaşıma aynen aktarıyorum ama:85::85:işte burda biraz sorun var kendimi haklı çıkararak anlatıyorum.tabii işin aslı suç %100 bende.sonra buda yetmiyor ben tuvaletet gidiyorum.söylemesi ayıp biraz motoru bozmuşum.tam lavabodan çıkıp ellerimi yıkarken bir ses duyuyorum. kimse varmııııııııııııııııııııııııııııııı.işte kızlar bittiğim an o andı.
ondan sonra bizimki benimle konuştundan sonra aşkım lavaboya gireeken ceb telonunu götürme emi.kulakalrımı tımalıyor.çıkan ses diye dalga geçti uzunca bir süre.:85::85:
ayy cok güldüm buna
hepiniz alemsiniz.aklima gelsin bende yazicam..
sen Almanyada yasiyon demek bizim topikede ugrasana.
umarim burda sylememin bir mahsuru yoktur.
inanmıyorum bunu resmen bende yaşadım değişik bir versiyonu ama final aynıydıAdetim bitiyo son günü zaten öyle çok kanamam yok diye peçete koydum çamaşırıma üstünede çıtçıtlı badimi kapadım ayağımda eşortmanım var. Tvde kız dans ediyo onda ne var diyorum, başlıyorum kendimi titretmeye. O kanlı peçete sen paçamdan süzül. En son göbek dansının sonunu yaptıktan snra ayağımla bitirişi yapıp sarsmamla eşimin önünde o peçete. Baktı uzun uzun. Ve bana kıskandığın için o kızı küçümsiycen diye için dışına çıktı otur dinlen. Kırmızı peçetenide al terini silersin dedi.
Bu ara havalarda soğuk içimden gelmiyo hiç kıl almak. Göbeğimde 3 tane siyah kıl var. Bacaklarım orman gibi. Kaşlarımda öyle. Geçen gün eşortmanın bacağı toplanmış dizime kadar açılmış bizde eşimle kağıt oynuyoduk. Bacağım onun burnunda nerdeyse kılları bi gördü yakından, kağıtları bıraktı yere kendi paçasını açıp bide kendi bacağına baktı. Erkekliğimden utanıyorum dedi.
20 gün öncede bıyıklarımı tutup burkmuştu ve senin o kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime dedi. Ertesi günde permatik almış banaAşkım bak sana ne aldım dedi.:86:
2 abim ve annemle beraber yaşıyoduk evlenmeden önce. Abimler çok çay içiyolar. Annem 2 günde bir kavanoz çay dolduyo. Artık kadına fenalık gelmiş. Kavanozun üstüne yazı yazmış. ANGUTLAR ÇAYI Bİ KAŞIK ATIN! akşama kadar abimlerle krizlere girdik gülmekten. Bi araştırdıkki angut dünyanın en sadık hayvanlarından biriymiş. Akşam anneme daha bi şefkatle çay demledik.
Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo
biraz acemiyim burda daha topigin linkini atabilirmisin
600 yıllık bir imparatorluk,ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi...bravo:geçen sene kpss ye hazırlanıyorum sayısalcı olduğum için de malum tarih coğrafya sıfır
dersaneye gidiyom geliyom evde devam ediyom öyle hırslıyımki eşimde branş sosyal bilgiler öğretmeni
benle dalga geçiyor ben bile tarihten ful yapamadım bu kadar kasma kendini dedikçe hırslanıyorum.Benim uykum çok hafiftir ve uyku düzensizliği var ilaçla falan uyuyorum
yine ilacı içtiğim günlerden bir gece uyuyoruz. ben başlıyorum uykumda konuşmaya
OSMAN SELÇUK MEHMET MURAT SELİM diye erkek isimlerini sıralıyorum eşim şoklarda
düşünsenize durumu.sonra devam etmişim:OSMANLININ KARESİ EŞİTTİR SELÇUKLUNUN KÜPÜNE diye.eşimin kahkasıyla uyanmam bir oldu.
adam önce şoklarda sonrada anlıyoki bu saydıklarım padişah isimleri .matemetikle tarihi birleştirince kendimi aklamışım haberim yok.
haa bu arada kpss den 91,5 aldım ve tarihi ful yaptım ama hala atanamadımama olsun eşime kapak yaptım ya yetti bana
kızı geç olmadan geri gönder daha topiğe lazım papaz olmayalım...
600 yıllık bir imparatorluk,ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi...bravo: